Stuttgart – Hoffenheim 6:2 (kon.) | Frankfurt – Dortmund 1:2 (kon.)
konec
Eintracht Frankfurt
1:2 (1:1)
Borussia Dortmund
Neděle 01.09.2013, 17:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    56
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Nádherná střela HENRIKA MCHITARJANA, kterého nenapadlo třeba přihrávat. Nechal si míč na kopačkách a těsně před vápnem napřáhl k levé tyči brankáře Trappa nechytatelnou dělovku. Gólman plachtil, letěl, snažil se s tím něco udělat, ale na přesně umístěnou střelu nemohl dosáhnout.
     
    36
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    A když hraje jeden, směje se druhý. Inuji vyslal krásný centr na Aignera, ten vypálil jen do tyče a odražený míč si vzal na starost VÁCLAV KADLEC, který si našel prostor v pokutovém území a přesnou střelou překonává Weindenfellera. Český reprezentant měl už během zápasu solidní šance, teď se konečně prosadil. Ve svém druhém zápase v německé bundeslize si tak přepisuje premiérovou trefu. Dobrá práce pro exsparťanského fotbalistu.
     
    11
    Dortmund právě vstřelil branku!
    První gól v bundeslize pro arménského reprezentanta HENRIKA MCHITARJANA. Obrana Eintrachtu naprosto selhala, když ponechala posilu ze Šachtoru Doněck úplně volnou před brankářem Trappem a skóre se poprvé mění. Střela po zemi a Trapp byl bez šance. Nutno dodat, že výborný pas předvedl Blaszczykowski.

    Roman Zajíček

    Branky: 36. Kadlec – 11. Mchitarjan (Blaszczykowski), 56. Mchitarjan

    Karty:   82. Zambrano (FRN) – 45. Hummels (DOR), 82. Reus (DOR)


    Eintracht Frankfurt: Trapp – Russ, Zambrano, Djakpa (68. Oczipka), Anderson – Rosenthal, Inuj (85. Joselu), Aigner, Schröck – Flum (74. Schwegler), Kadlec.
    Borussia Dortmund: Weidenfeller – Großkreutz, Subotić, Hummels (46. Papastathopulos), Schmelzer – S. Bender, Mchitarjan, Reus (87. Kehl), Blaszczykowski (74. Aubameyang), Şahin – Lewandowski.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn.

    Diváci: 51 500
    bahis siteleri