Mladá Boleslav – Vsetín 8:2 (kon.) | Chomutov – HC Litvínov 4:5 (po pr.) | Liberec – Zlín 0:1 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 1:3 (kon.) | Sparta – Třinec 6:1 (kon.) | HC Plzeň – Pardubice 5:4 (kon.)
Slavia – Vítkovice 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Berani Zlín
Sobota 07.09.2013, 12:30DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:38
    Dlouhý teď přestřeluje z vyložené pozice. Neposedný kotouč se mu postavil na hranu a liberecký útočník tak neměl šanci střelu výrazněji kontrolovat.
     
    59:25
    Tak nyní. Vaněček míří na střídačku a Liberec to zkusí v šesti.
     
    48:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Máme tu první změnu skóre a je ve prospěch hostí. Vaněček určitě nemá nejčistší svědomí poté, co jeho rozehrávka nalezla jen hůl Galušky, který vybídl ke střele do opuštěné klece DANIELA KAROLA.

    Asistence: Lumír Galuška.
     
    46:12
    To už ale neplatí. Pyrochta získal kotouč a rychle otočil hru. Dlouhý následně našel přes šířku pásmu Mikysku, jehož střelu ale Svoboda skvělým přesunutím zastavil.
     
    41:08
    Vít Mika (ZLN) klepl přes rukavici Vaněčka, což neušlo sudímu dnešního klání a dostává tak dvě minuty za sekání.
     
    38:31
    Bílí Tygři dostávají příležitost pro zvrácení zápasu na svou stranu. Dalajka (ZLN) hodil ze střídačky svou rukavici na led a sudí se po poradě rozhodují potrestat ho menším trestem za zdržování hry.
     
    33:36
    Zlínská snaha bude umocněna. Liberec špatně střídal a dostává dvě minuty za hru v šesti. Hráčská lavice navíc inkasuje další menší trest za protesty. Hosty tak čeká čtyři minuty dlouhá výhoda.
     
    31:49
    Vít Mika byl nehlídán na levé hraně brankoviště, kam také dostal kotouč. V rozhodujícím momentu ho ale zradila hůl, která praskla a zlínskému hráči znemožnila střelu.
     
    26:48
    Asi největší šance zápasu. Domácí Mikyska přebral kotouč mezi kruhy a tvrdou střelou zápěstím orazítkoval konstrukci branky.
     
    26:35
    Z následné tlačenice v rohu pramení vyloučení. Kovařík (ZLN) je potrestán za podražení.
     
    26:23
    Domácí Vlk se protáhl podél mantinelu až před branku, kdy využil lehce ospalého tempa. Svoboda se ale na brankovišti položil a kličku do forhendu zmařil vypíchnutím kotouče.
     
    22:45
    A rozruch na druhé straně. Nejprve se do slibné šance protáhl Pilař, avšak Svoboda sklapl betony a nepustil kotouč za záda. Následně vybojoval kotouč Langhammer, jenž se snažil kotouč dotlačit za čáru, to se mu ale nepodařilo.
     
    19:44
    Vylučuje se na obou stranách. Po vzájemné rozmíšce dostávají menší tresty za hrubost Mikyska (LIB) a Anrýsek (ZLN).
     
    18:18
    Dominik Hrníčko (LIB) podrazil protihráče a dostává dvě minuty. Neodpustil si však slovní komentář a sudí mu přidává desetiminutový osobní trest. Menší trest za něj odsedí Pilař.
     
    16:09
    První přesilovka čeká na domácí. Pavel Sedláček (ZLN) dostává dvě minuty za hru vysokou holí.
     
    09:25
    Matúš Belovič (LIB) inkasuje první dvouminutový trest utkání. Proti pravidlům se provinil holí v soupeřově obličeji.
     
    08:01
    Daniel Karola teď nepříliš povedenou střelou překvapil přesunujícího Vanečka, jenž jen tak tak natahoval levý beton. Následně domácí vyhazují na icing.

    Martin Zíta

    Branky a nahrávky: 49. Karola (Galuška)


    Bílí Tygři Liberec: Vaněček (Sobotka) – Havlín, Pyrochta, Turek, Mrázek, Pálek, Šír, Beránek, Arlt – Vlk, Pilař, Reiniš – Havlas, Mikyska, Kalfiřt – Langhammer, Hrníčko, Žďárský – Dlouhý, Boček, Belovič.
    Berani Zlín: Svoboda (Stojar) – Macharáček, Buchta, Zbořil, Talán, Andrýsek, Kužilek, Velčovský – Sedláček, Kovařík, Popelka – Matula, Kratochvíl, Mika – Gremlica, Karola, Zaremba – Galuška, Hlaváč, Dalajka.
    bahis siteleri