Vsetín – Kometa Brno 1:5 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 2:5 (kon.) | Pardubice – Hr. Králové 2:5 (kon.)
HC Litvínov – Chomutov 3:1 (kon.) | Kladno – Sparta 4:2 (kon.) | Slavia – Písek 7:0 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 4:1 (kon.) | Třinec – Poruba 2011 5:1 (kon.) | Zlín – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.)
Ústí n/L – K. Vary 0:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
BK Mladá Boleslav
Sobota 14.09.2013, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    54:11
    Vyloučen Michal Mattis (MBL) na dvě minuty za hákování. Komplikace pro hosty, kterým ubývá čas alespoň na přiblížení se už tříbrankového náskoku jejich soupeřů.
     
    51:36
    Vyloučen Milan Průšek (MBL) za podražení.
     
    44:07
    Liberečtí brání neúprosně, a to vedlo k sekání Dominika Lakatoše (LIB). Ten komplikuuje další průběh třetí třetiny pro domácí tým. Boleslav bude hrát minutu a čtvrt pět proti třem.
     
    40:25
    Tak tohle je nepříjemnost pro Tygry, kteří hájí pouze těsný rozdíl. Vyloučen je Zdeněk Král na pět minut plus osobní trest do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Boleslav bude hrát chvíli pět na tři, poté značnou dobu pět na čtyři.
     
    39:23
    Vyloučen Vojtěch Divila (LIB) – 2+10 za úder do oblasti hlavy a krku.
     
    35:15
    Vyloučen Michael Klinger (LIB) za hákování.
     
    27:41
    Přesilovka pro Tygry. Ivan Ďurač (MBL) se provinil sekáním a oslabuje svůj tým na dvě minuty.
     
    18:46
    Nyní se však Boleslav dostala do tlaku a chtěla vyrovnat před koncem první třetiny. K šanci se dostal Liridon Dupljaku (MBL), ale o puk přišel a při snaze získat ho zpátky nasadil jednomu z domácích krosček. Do konce první periody budou hrát Tygři v početní výhodě.
     
    14:08
    A Bruslaři jdou do třech! Při obrané práci hákoval Jan Mašek (MBL) a dává Tygrům něco přes půl minuty výhody pěti proti třem.
     
    12:47
    A je tu i přesilovka Tygrů. Tomáš Macura (MBL) navštíví trestnou lavici na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    06:20
    Tak tohle se moc nepovedlo. Tomáš Běhula (LIB) se snažil vyhodit puk, ale moc ho zvednul a kotouč přeletěl hrazení na druhé straně hřiště. Je za to potrestán dvěmi minutami za zdržování hry a Boleslav si přesilovku prodlouží.
     
    04:24
    První vyloučení je na straně Tygrů. Michal Gecko (LIB) si pomohl menší sekerou a to neuniklo rozhodčím. Odsedí si tak dvě minuty a dává Bruslařům první přesilovku dnešního klání.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 12. Bělohorský (Ordoš), 33. Ordoš (Bělohorský, Lakatoš), 51. Gecko (Klinger), 54. Kačírek (Babec, Gecko) – 25. Němec (Žalud)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Hosnedl) – Běhula, Klinger, Tržický, Suchý, Husa, Mečíř, Němeček, Divila – Babec, Šír, Sviták, Král, Gecko, Solenský, Lakatoš, Ordoš, Kačírek, Chlum, Bělohorský.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Kořínek) – Sedlák, Marček, Tůma, Žalud, Mašek, Mattis – Průšek, Prokop, Švejda, Šerný, Vaníček, Macura, Planý, Ďurač, Skořepa, Dupljaku, Němec, Veselý, Sedmík, Durdil.

    Rozhodčí: Wagner – Grundler, Hladík

    Diváci: 78
    bahis siteleri