Fiorentina – Cagliari 1:1 (kon.) | Lazio – Chievo 3:0 (kon.) | Livorno – Catania 2:0 (kon.)
Udinese – Bologna 1:1 (kon.) | Hellas Verona – Sassuolo 2:0 (kon.) | Sampdoria – Janov 0:3 (kon.)
konec
S. S. Lazio
3:0 (3:0)
Chievo Verona
Neděle 15.09.2013, 15:00Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V závěru si žlutou kartu vysloužil za simulování Hetemaj.
     
    88
    Za protesty vidí žlutou kartu Sardo.
     
    87
    Ještě jedno střídání na straně Lazia. Na hřišti nahradí Kloseho přicházející Keita.
     
    83
    Obrovská šance hostů ke snížení! Na centr z levé strany si do pokutového území naskočil Hetemaj, který rybičkou posílal balón nekompromisně do branky. V tom mu ale zabránil fantastickým zákrokem Marchetti.
     
    79
    Nádherná individuální akce Candevry. Ten se kličkou zbavil obránce, následně si kulatý nesmysl přehodil na levou nohu. Poté vypálil z velkého vápna do levého horního růžku. Jeho rána minula levou tyč o pár centimetrů.
     
    78
    Střídání na domácí straně. Odejde Lulič, jenž je na trávníku nahrazen Gonzálezem.
     
    76
    V další velké šanci se zjevil Onazi! Ten zůstal osamocený a v cestě mu stál pouze brankař hostů. Toho se snažil překvapit kličkou, ale neuspěl. Puggioni mu balón vypíchl.
     
    74
    Klose si může sypat popel na hlavu. V krátkém sledu se dostal již do několikáté velké šance! Tentokrát se vybídl ke krásnému pasu za obranu. Zmiňovaný hráč ale balón napálil mimo tři tyče.
     
    71
    Verona opět střídá. Odejde Cyril Thereau, příjde Boau Acosty.
     
    69
    To je najednou šancí! A zase u toho byl Klose. Ten si naběhl do pokutového území na letící centr, který tváří v tvář poslal do vybíhajícího brankaře hostů.
     
    68
    A další šance německého útočníka! Klose dostal krásnou přihrávku za obranu, načež si naběhl až šestnáctce, kde vyprodukoval přízemní ránu, kterou dokázal Puggioni jen tak tak vyrazit.
     
    65
    To se ale mohlo změnit již o minutu později! Candreva poslal přízemní centr z levé strany. Ten směřoval do pokutového území. Tam si na přihrávku nabíhal Klose, jenž se ale netrefil. Následně se ke kulatému nesmysl dostal Lulič. Ten ale také minul!
     
    59
    Chievo střídá. Ze hry odstupuje Radovanovič. Toho na trávníku nahradí Pellissier.
     
    49
    Papp velmi ostře zfauloval skluzem útočícího Luliče a vidí za to žlutou kartu.
     
    43
    Hosté cítí obrovskou frustraci a je to znát. Žlutou kartu dostává po faulu zezadu Rigoni.
     
    41
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tak to už je ale opravdu neskutečné. Hráči domácího celku vsítili již třetí gól ze třetí střely! Senad Lulic si vynahradil žlutou, když si pohrál s obráncem, načež si rychle naběhl do malého vápna, kde svižnou střelou propálil vybíhajícího Puggioniho.
     
    39
    Příliš tvrdě si počínal Lulic a dostává za to žlutou kartu.
     
    38
    Lazio právě vstřelilo branku!
    A i druhá střela domácího celku končí v síti! Ledesma odcentroval z pravé strany ke vzdálenější tyči. Jeho pas chtěl zneškodnit Puggioni výskokem. Jenže na balón nedosáhl a mohl se tak jen dívat, jak osamocený LUIS CAVANDA usměrnil kulatý nesmysl po chybě gólmana do prázdné branky.
     
    34
    Mohlo být vyrovnáno! Paloschi se dostal ke středu malého vápna, kde tváři v tvář nakopl dělovkou gólmana. Od toho se balón odrazil zpět do pole, kde zůstal osamocený jak Paloschi, tak i nabíhající Thereau, jenž se rozhodl ihned vypálit. Jeho rána ale končí vysoko nad.
     
    8
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou ze své první střely na bránu do vedení! Radovanovič podcenil svou situaci, když podlehl v kontaktním souboji Endersnovi. Druhý zmiňovaný následně poslal přihrávkou k levé straně, kam si sbíhal osamocený ANTONO CANDEVRA. Ten poměrně z velkého úhlu vypálil ostrou střelou k bližší tyči. Puggioni na jeho ránu ale nestihl zareagovat včas a natahoval se marně.

    Martin Doležal

    Branky: 8. Candreva, 38. Cavanda, 41. Lulić

    Karty:   39. Lulić (LAZ) – 43. Rigoni (CHV), 49. Papp (CHV), 88. Sardo (CHV), 90+3. Hetemaj (CHV)


    S. S. Lazio: Marchetti – Ciani, Biava, Konko, Cavanda, Ederson, Lulić (78. González), Onazi, Candreva, Klose (87. Keita), Cana.
    Náhradníci: Strakosha – Keita, Dias, Freitas, Novaretti, Crecco, González, Floccari.

    Chievo Verona: Puggioni – Cesar, Sardo, Papp, Dramé, Radovanović (59. Pellissier), Rigoni, Hetemaj, Paloschi, Théréau (71. Acosty), Improta.
    Náhradníci: Silvestri – Acosty, Pamić, Frey, Pellissier, Sestu.
    bahis siteleri