Trenčín – Žilina 2:5 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:0 (kon.)
Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 3:2 (po pr.)
po prodl.
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (0:2, 1:0, 1:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Neděle 15.09.2013, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    63:02
    Piešťany dali gól!
    Zdá sa mi, že to bol vlastný gól Michala Hudeca. Puk na modrej zachytil BORIS VALÁBIK, hľadal pred bránou spoluhráča a od spomínaného Hudeca sa puk odráža pomedzi nohy brankára Kalembu.
    Asistencia: Stupka.
     
    45:15
    Piešťany dali gól!
    Z tejto presilovky to Havranom konečne padlo. Presadil sa VLADIMÍR NEMEC, ktorý tečoval strelu Valábika Kalembovi medzi nohy. Gólman mal aj zakrytý výhľad.
    Asistencia: Valábik, Saliji.
     
    27:38
    Piešťany dali gól!
    Najprv fanúšikom BB. Nebojte sa, stále je 1:2, je nejaký problém so systémom a robí to trochu šarapatu. Gól strelil SAMIR SALIJI, keď sa z ľavej strany natlačil pred Kalembu, neponáhľal sa, keďže bol nekrytý, položil ho a bekendom zasunul.
    Asistencia: Melichárek, Valábik.
     
    13:35
    Banská Bystrica dala gól!
    Príliš veľa priestoru teraz darovali traja domáci hráči osamotenému TOMÁŠOVI ZIGOVI, ktorý si pohodlne nakorčuľoval do pásma a strelou ťahom prekonal Tomeka. Ten tiež asi cíti, že tento gól okrem obrany ide aj na neho. No a už je o dva.
    Bez asistencie.
     
    02:51
    Banská Bystrica dala gól!
    Štvrtá domáca lajna sa teraz nevyznamenala, keď si nechala ujsť za svoj chrbát PETRA KAFKU, ktorý zoči – voči Tomekovi bez najmenších problémov skóroval.
    Asistencia: Hudec, Bambúch.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 28. Saliji (Melichárek, Valábik), 46. Nemec (Valábik, Saliji), 64. Valábik (Stupka) – 3. Kafka (Hudec, Bambúch), 14. Zigo.


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Valábik, Drgoň, Melichárek (A), Nemec (A), Saliji – Filip (C), Brňák, Románek, Bartánus, Ručkay – Biro, Škadra, Stupka, Holovič, Lušňák – Cuník, Bučka, Chylo, Toman, Šišovský
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba – Saracino, Meland, Hudec (C), White, Kafka – Bambúch (A), Styk, Handlovský, Heizer (A), Macík – Rosandič, Zošiak, Chovan, Zigo, Lamper – Fajčák, Dolník, Hegyi, Kadura

    Rozhodčí: Mullner – Orolín, Tvrdoň
    bahis siteleri