Trenčín – Žilina 2:5 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:0 (kon.)
Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 3:2 (po pr.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
HC Košice
sk Neděle 15.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    46:26
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti napokon dokázali zneškodniť košickú defenzívu a skórujú! Po fantastickej prihrávke spoza košickej brány od Paločka sa k puku na pravej strane dostal SAMUEL TAKÁČ, ktorý ho prepašoval pomedzi Hylákove betóny do košickej svätyne Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Jaroslav Jabrocký.
     
    34:54
    Košice dali gól!
    Košickí Oceliari ukázali svojim dnešným súperom, že vedia využiť každú chybu v ich defenzíve. Po skvele načasovanej prihrávke zo stredu od Hrnku sa k puku na ľavom kruhu dostal DUŠAN PAŠEK, ktorý svojim švihom vymietol ľavý horný roh popradskej brány! Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Hrnka a Michal Novák.
     
    24:54
    Košice dali gól!
    Košičania sa po jednoduchej útočnej akcii dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej prienikovej prihrávke od Marcinka sa k puku dostal PETER SOJČÍK, ktorý svojim švihom spomedzi kruhov umiestnil puk k pravej žŕdke popradskej brány. Gólman Sidor už nestihol včas zachytiť puk vo svojej moci. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Marcinko a Jiří Bicek.
     
    00:43
    Košice dali gól!
    Košičania sa už po 15 sekundách presilovej hry dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Sojčíka spoza popradskej brány sa k puku v medzikruží dostal JIŘÍ BICEK, ktorý svojou delovkou z prvej vymietol pavučinku medzi Sidorovými betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Peter Sojčík a Tomáš Marcinko.

    Branky a nahrávky: 47. Takáč (Paločko, Jabrocký) – 1. Bicek (Sojčík, Marcinko), 25. Sojčík (Marcinko, Bicek), 35. Pašek (Hrnka, Novák)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Fabian, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Kurali, Brejčák, Gaborčík, Nitriansky – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Paukovček, Sýkora – Paločko, Takáč, Jabrocký – M. Nagy, Belluš, Schneider.
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák ("C"), Novák, Šeda, Deyl, Macejko, M. Chovan, Hinďoš – Jenčík, Pašek ("A"), L. Nagy – Bicek ("A"), Marcinko, Sojčík – Spilar, Hrnka, Bartoš – Konečný, Češík, Matis.

    Rozhodčí: Juraj Konc – Róbert Gavalier, Juraj Tornay

    Diváci: 1610
    bahis siteleri