Trenčín – Žilina 2:5 (kon.) | Skalica – Martin 1:2 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:0 (kon.)
Poprad – Košice 1:3 (kon.) | Piešťany – Banská Bystrica 3:2 (po pr.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:1, 0:2, 1:0)
HC Košice
sk Neděle 15.09.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:27
    Z medzikružia tentokrát tvrdo pálil Nagy, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa popradskej brány! Gólman Dušan Sidor zasahovať nemusel.
     
    56:13
    Richard Jenčík tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovka napokon nedokázala zastrašiť gólmana Sidora, ktorý ju zblokoval svojimi betónmi a následne dobre zapracoval aj svojou hokejkou!
     
    54:55
    Jaroslav Jabrocký sa s pukom pretlačil až do medzikružia a následne tvrdo páll. Gólman Hylák bol však v strehu a puk napokon úspešne zblokoval svojim pravým betónom do bezpečia!
     
    52:14
    Košičania sa dostali do skvelého prečíslenia, no Richard Jenčík napokon svojou nepresnou prihrávkou z pravého kruhu našiel len pozorného obrancu McNamaru.
     
    48:52
    Belluš sa dostal do skvelej gólovej šance na ľavom kruhu, keď pálil po prihrávke od Schneidera, no jeho následná delovka skončila len tesne mimo košickej brány!
     
    47:52
    Košický kapitán Martin Štrbák preveril gólmana Sidora dvoma strelami spoza ľavého kruhu, no jeho delovky napokon gólman Popradu dokázal ztlmiť vo svojej výstroji.
     
    46:26
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti napokon dokázali zneškodniť košickú defenzívu a skórujú! Po fantastickej prihrávke spoza košickej brány od Paločka sa k puku na pravej strane dostal SAMUEL TAKÁČ, ktorý ho prepašoval pomedzi Hylákove betóny do košickej svätyne Asistencie si pripisujú hráči Matúš Paločko a Jaroslav Jabrocký.
     
    45:50
    Ladislav Nagy sa s pukom natlačil pred popradskú bránu po ľavom krídle a následne zakončoval, no ešte predtým ho zdvojila dvojica popradských obrancov. Následne gólman Sidor ukryl puk vo svojej lapačke.
     
    41:40
    Drábek sa s pukom natlačil pred gólmana Hyláka a následne tvrdo pálil, no jeho delovka smerovala len do výstroje pozorného gólmana Hyláka. Ten dobrým zákrokom prerušil plynulosť hry.
     
    40:38
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Richard Jenčík.
     
    Tretiu tretinu začneme v znení presilovej hry Popradu, ktorá bude trvať ešte 18 sekúnd.
     
    39:14
    Gólman Hylák vyčaroval sériu fantastických zákrokov! Po rýchlej prihrávke od Lapšanského spoza kruhov sa k puku na pravom kruhu dostal Arné Kroták, ktorý pálil z prvej, no zasiahol len Hylákove betóny. Následne zakončoval z medzikružia aj Mlynarovič, no jeho nekompromisnú delovku gólman Hylák po skvelom presunutí vyrazil do bezpečia!
     
    38:18
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť košický obranca Michal Novák.
     
    35:20
    Popradský fanklub začal skandovať meno Juraj Sedlačko, no tréner Jančuška zatiaľ brankársky post Popradu nestrieda.
     
    34:54
    Košice dali gól!
    Košickí Oceliari ukázali svojim dnešným súperom, že vedia využiť každú chybu v ich defenzíve. Po skvele načasovanej prihrávke zo stredu od Hrnku sa k puku na ľavom kruhu dostal DUŠAN PAŠEK, ktorý svojim švihom vymietol ľavý horný roh popradskej brány! Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Hrnka a Michal Novák.
     
    34:24
    Tomáš Hrnka sa s pukom natlačil pred gólmana Sidora, no ten ho napokon dokázal odstaviť dobrým zákrokom svojimi betónmi. Následne Hrnka padol na ľad.
     
    33:13
    Jenčík sklepol letiaci puk v medzikruží a následne ho prihral na Pašeka, no ten už nedokázal zakončovať, keďže bol k popradskej bráne otočený chrbtom. Následne sa Popradčania dostávajú k puku.
     
    29:42
    Alexandr Hylák poriadne podržal košický tím nad vodou! Najskôr vyrazil svojimi betónmi strelu od Drábeka z pravej strany a následne si poradil aj s dorážkou aktívneho Sýkoru zo strany ľavej!
     
    29:20
    Ladislav Nagy si s pukom nakorčuľoval do medzikružia a následne tvrdo zakončoval, no gólman Sidor zasahovať nemusel, keďže Nagyova prízemná delovka smerovala len tesne vedľa jeho brány.
     
    27:54
    Tomáš Hrnka sa s pukom preštrikoval na pravý kruh a následne tvrdo vystrelil! Jeho delovku však gólman Sidor skrotil medzi svojimi betónmi a hru prerušil.
     
    26:18
    Matúš Paločko si potiahol puk na hranicu ľavého kruhu z pravej strany a následne chcel zakončovať, no dvojica košických obrancov ho včas od puku odstavila!
     
    24:54
    Košice dali gól!
    Košičania sa po jednoduchej útočnej akcii dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej prienikovej prihrávke od Marcinka sa k puku dostal PETER SOJČÍK, ktorý svojim švihom spomedzi kruhov umiestnil puk k pravej žŕdke popradskej brány. Gólman Sidor už nestihol včas zachytiť puk vo svojej moci. Asistencie si pripisujú hráči Tomáš Marcinko a Jiří Bicek.
     
    18:53
    Domáci sa dostali do skvelej gólovej šance, keď ohrozili gólmana Hyláka strelou Lapšanského a následnými dorážkami spomínaného Lapšanského a Krotáka. Gólman Hylák však vo všetkých prípadoch odolal svojimi dobre položenými betónmi.
     
    17:18
    Popradskí Kamzíci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Košičan Juraj Cebák.
     
    11:51
    Sily na ľade sa vyrovnajú. Domáci Suchý zbytočne fauloval na ľavom krídle hosťujúceho Pašeka. Popradský obranca si odpyká dvojminútový trest za hákovanie.
     
    11:41
    Popradčania budú hrať v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť Češík.
     
    09:52
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď sa po skvelej prihrávke z ľavej strany od Nagya dostal k puku na pravom krídle Jenčík. Ten tvrdo vystreli, no popradský gólman sa po puku skvele hodil a následne ho zachytil vo svojej výstroji!
     
    08:44
    Juraj Cebák v rohu klziska napravo od košickej brány poriadne pritlačil k mantinelu domáceho Adama Lapšanského. Následne sa hra neprerušuje, keďže to bol bodyček, no silný ako hrom.
     
    07:45
    Sidor si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok, keď svojim ľavým betónom vyrazil do bezpečia delovku z hranice ľavého kruhu od aktívneho Hrnku!
     
    05:48
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal dva skvelé zákroky! Najskôr zachytil vo svojej výstroji puk po delovke spoza ľavého kruhu od Nováka a následne zblokoval aj projektil Štrbáka.
     
    04:59
    Košičania si napokon zahrajú v početnej výhode štyroch na troch. Na dve minúty si za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou odchádza sadnúť Kasík.
     
    04:02
    Vidíme vylúčenia na oboch stranách. Dvojminútové tresty za hrubosť si odpykajú hráči Daniel Brejčák a Matúš Matis, ktorí sa zaplietli do potýčky vedľa popradskej brány.
     
    01:43
    Samuel Mlynarovič sa dostal do fantastickej gólovej šance po rýchlej prienikovej prihrávke od jeho kolegu Lapšanského, no z tesnej blízkosti napokon nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Hyláka!
     
    01:19
    V početnej výhode si zahrajú aj Popradčania. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Bartoš.
     
    00:43
    Košice dali gól!
    Košičania sa už po 15 sekundách presilovej hry dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Sojčíka spoza popradskej brány sa k puku v medzikruží dostal JIŘÍ BICEK, ktorý svojou delovkou z prvej vymietol pavučinku medzi Sidorovými betónmi. Asistencie si pripisujú hráči Peter Sojčík a Tomáš Marcinko.
     
    00:28
    Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť Radoslav Suchý.

    Branky a nahrávky: 47. Takáč (Paločko, Jabrocký) – 1. Bicek (Sojčík, Marcinko), 25. Sojčík (Marcinko, Bicek), 35. Pašek (Hrnka, Novák)


    HK Poprad: Sidor (Sedlačko) – Fabian, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Kurali, Brejčák, Gaborčík, Nitriansky – Lapšanský, Mlynarovič, Kroták ("C") – Drábek, Paukovček, Sýkora – Paločko, Takáč, Jabrocký – M. Nagy, Belluš, Schneider.
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák ("C"), Novák, Šeda, Deyl, Macejko, M. Chovan, Hinďoš – Jenčík, Pašek ("A"), L. Nagy – Bicek ("A"), Marcinko, Sojčík – Spilar, Hrnka, Bartoš – Konečný, Češík, Matis.

    Rozhodčí: Juraj Konc – Róbert Gavalier, Juraj Tornay

    Diváci: 1610
    bahis siteleri