Olomouc – Vsetín 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:2 (kon.) | K. Vary – Letňany 1:7 (kon.)
Warriors Brno – Havířov 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Zlín – Přerov 4:3 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:6 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 7:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 15.09.2013, 10:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    54:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zklamaný Jiří Matoušek znovu na kolenou! Na nenápadnou střeli MARKA ŠTREITA od modré čáry příliš neviděl. Obránce Mory tak ve využité početní výhodě navyšuje už na 5:1. Asistence: Marek Husták, Miroslav Skopal.
     
    44:25
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Čtvrtá branka Mory dlouho visela na vlásku, teď už je Olomouc poprávu ve třígólovém vedení. Až před branku Matouška se dostal MARTIN PĚCHA, jehož perfektní střela pod víko znamená vedení 4:1 pro domácí mužstvo. Asistence: Marek Husták.
     
    40:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ve druhé třetině vstřelili brzkou branku hosté, nyní jsou to však domácí Kohouti, kteří tak odskakují do dvoubrankového vedení. Mezi kruhy pálil přesně mezi Matouškovy betony TOMÁŠ DAJČAR. Bez asistence.
     
    31:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Před malou chvílí nahrával Hajšman do stoprocentní šance Beierovi, branka z toho ale nepadla. Po chvíli se však DOMINIK HAJŠMAN dostal sám k zakončení a Mora vede 2:1. Martin Urban potáhl kotouč až k brankovišti, odkud přihrál přesně na hůl zřejmě nejaktivnějšího útočníka Olomouce v zápase. Matoušek už nyní nestihl zasáhnout. Asistence: Martin Urban
     
    20:28
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští udeřili jako blesk z čistého nebe a už v 28. vteřině druhého dějství vyrovnávají. MATĚJ DUBNICKÝ ujel olomoucké obraně a střelou po ledě nedal Schejbalovi šanci. Bez asistence.
     
    05:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mladší dorostenci Olomouce se ujímají vedení! Střelu Pěchy z pravého kruhu doklepával za Matouškova záda pohotový MIROSLAV SKOPAL! Asistence: Martin Pěcha, Marek Husták.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 6. Skopal (Pěcha, Husták), 32. Hajšman (Urban M.), 41. Dajčar, 45. Pěcha (Husták), 55. Štreit (Husták, Skopal) – 21. Dubnický


    HC Olomouc: Schejbal (Urban T.) – Beutl (C), Dajčar, Galvas, Piska, Štreit, Mader, Janků, Murla – Podlaha, Horký, Zabloudil M. – Beier, Hajšman, Urban M. – Pěcha, Skopal, Husták – Spatharis, Wolf, Hubáček.
    VHK ROBE Vsetín: Matoušek (Sachr) – Blabla, Kašpar, Krůžela, Nadymáček, Kostka, Spálovský, Ševčík – Maniš, Dubnický, Weintritt (C), Hrňa, Gharibyar, Šarman, Půček, Koňařík, Paťava, Čechmánek.

    Rozhodčí: Cik – Bubela, Doleček
    bahis siteleri