Olomouc – Vsetín 5:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 3:2 (kon.) | K. Vary – Letňany 1:7 (kon.)
Warriors Brno – Havířov 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Chomutov – Ústí n/L 6:3 (kon.)
Zlín – Přerov 4:3 (kon.) | HC Plzeň – Sparta 4:6 (kon.) | HC Litvínov – PZ Kladno 7:2 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
4:6 (3:2, 1:2, 0:2)
HC Sparta Praha
Neděle 15.09.2013, 13:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:32
    Sparta právě vstřelila branku!

    Je rozhodnuto. VÁCLAVA ZÍDKA si kotouč našel na útočné modré a proti opuštěné kleci nešlo nedat.
     
    40:24
    Sparta právě vstřelila branku!

    Nedůsledné bránění a několik prohraných soubojů jeden na jednoho stojí Plzeň začátek dvacetiminutovky. Naopak Sparta zařadila na nejvyšší rychlost hned po úvodním buly, zamkla indiány v jejich pásmu a díky teď již hattrickovému střelci TOMÁŠI PŠENIČKOVI se ujímá vedení.
     
    35:56
    Sparta právě vstřelila branku!

    A plzeňská nedbalost je po zásluze potrestána. Michnáč nachází přihrávku VÁCLAVA ZÍDKA, jenž ve vlastním oslabení znovu srovnává stav. Asistence Albert Michnáč.
     
    27:13
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Po Váchalově střele ze střední vzdálenosti ještě Brízgala dokázal zasáhnout, ale ve změti těl před ním se kotouč odrazil příhodně na hokejku PETRA KODÝTKA, který z hranice brankoviště dokázal včas zareagovat a poslat puk ještě před skluzem Brízgaly do branky. Asistence Adam Váchal.
     
    21:36
    Sparta právě vstřelila branku!

    Horský se tak vehementně hlásil o přihrávku hlasitým boucháním hokejkou o led, až puk dostal. Vypálil od modré čáry a po zásahu OSTAPA SAFINA je vyrovnáno. Asistence Horský.
     
    10:53
    Sparta právě vstřelila branku!

    A TOMÁŠ PŠENIČKA nic složitého nevymýšlel, vystřelil z mezikruží a našel mezeru mezi Krasanovského betony.
     
    07:10
    Plzeň právě vstřelila branku!

    A už je to o dvě branky. Spolupráce z první branky se otočila a tentokrát se raduje ŠTĚPÁN HANZLÍK. Asistence Marek Rubner.
     
    03:17
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Kantner z pravého rohu viděl najíždějícího JOSEFA POURA, který z první trefuje do odkryté klece. Asistence Matyáš Kantner.
     
    02:39
    Plzeň právě vstřelila branku!

    Je ale rychle srovnáno. Hanzlík našel MARKA RUBNERA, který vybojoval puk proti sparťanskému protivníkovi a Brízgalovi ještě zahrál na housle. Asistence Štěpán Hanzlík.
     
    00:28
    Sparta právě vstřelila branku!

    Jenže z protiútoku se hosté ujímají vedení, po přesné přihrávce Michnáče našel mezeru u tyčky TOMÁŠ PŠENIČKA. Asistence Albert Michnáč.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky: 3. Rubner (Hanzlík), 4. Pour (Kantner), 8. Hanzlík (Rubner), 28. Kodýtek (Váchal) – 1. Pšenička (Michnáč), 11. Pšenička, 22. Safin (Horský), 36. Zídek (Michnáč), 41. Pšenička (Michnáč), 59. Zídek


    HC Plzeň 1929: Krasanovský (Lavička) – Staněk, Kačena, Bednář, Kvasnička, Váchal, Sysel, Erhart, Hanzlík, Rubner, Kantner, Kodýtek, Eret, Straka, Roubal D., Roubal J., Pour.
    HC Sparta Praha: Brízgala (Hofmann) – Janda, Sedliský, Eliáš, Horský, Hanuš, Simotics, Kropáček, Zídek, Komárek, Chlouba, Michnáč, Pšenička, Safin, Dubský, Martínek, Švarc, Zemánek, Davídek, Kadlec.

    Rozhodčí: Suchánek – Malá, Kotyza
    bahis siteleri