Jihlava – Olomouc 6:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
6:4 (1:2, 4:2, 1:0)
HC Olomouc
Pondělí 16.09.2013, 18:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • DHL extraliga juniorů
Partner:
     
    57:33
    Dukla právě vstřelila branku!

    Po závaru před brankou Slezáka dává Dukla pravděpodobě rozhodující gól. JIŘÍ VALA si v nepřehledné situaci počínal nejdůrazněji a doslova "domlátil" puk za záda hostujícího gólmana. Bez asistence.
     
    38:43
    Dukla právě vstřelila branku!

    Toto je opravdu utkání plné zvratů. Dukla po dvou střelách svých hráčů ještě vybojovala puk, Molnár přihrál před branku MARCELU JURÁŇOVI, který vrací domácím vedení. Asistence: Alexandr Molnár.
     
    35:44
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Další z řady šťastných gólů dnešního zápasu. JOSEF FIBRICH vystřelil od mantinelu na Svobodu, střela změnila směr a přepadla přes lapačku domácího gólmana do sítě. Asistence: Tadeáš Kocián.
     
    34:23
    Dukla právě vstřelila branku!

    Domácí otáčejí stav zápasu a opět jde o poměrně jednoduchou branku. Střelu Marcela Juráně neudržel Jakub Kochta ve své výstroji. Vypadla mu před dotírajícího MARKA LUPAČE, který propasíroval puk pod gólmanem hostů. Asistence: Marcel Juráň, Alexandr Molnár.
     
    25:57
    Dukla právě vstřelila branku!

    Že tahle střela skončí v síti jsem viděl i já na komentátorském stanovišti. JIhlava se po dost krkolomných kombinacích nakonec dostala v útočném pásmu k puku. Dundáček přihrál na modrou HYNKU TOBOLOVI, který počkal, až před gólmana Olomouce Kochtu přijede stínící Jiří Vala a pak vystřelil. Muž z maskou v brance hostů samozřejmě střelu domácího kapitána neviděl a ta končí nad jeho lapačkou v brance. Asistence: Filip Dundáček.
     
    24:36
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Na domácího kapitána Tobolu jel sám hostující ALEŠ KRÁLÍK. Už to vypadalo, že bek Dukly si puk pohlídá, jenže ten se mu zamotal mezi nohama, útočník Olomouce této situace využil, udělal Svobodovi kličku a zakončil do prázdné brány. Asistence: Aleš Jergl.
     
    20:51
    Dukla právě vstřelila branku!

    Nedáš dostaneš, praví staré známé pravidlo. Jihlava získala před Kochtnou puk, který Žáček posunul na ALEXANDERA MOLNÁRA. Útočník, který přišel do Dukly z Karlových Varů, si před Kochtou věděl rady a napůl ležícího gólmana Olomouce překonal. Asistence: Miroslav Žáček.
     
    18:27
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Nyní už se ale hosté prosazují. Aleš Jergl vybojoval za brankou puk, našel před Svobodou naprosto volného MILANA OSTŘANSKÉHO a kapitán hostů posílá Moru poprvé v zápase do vedení. Asistence: Aleš Jergl.
     
    11:22
    Olomouc právě vstřelila branku!

    Hosté se prosazují ve vlastním oslabení. Dukla se v přesilové hře nemohla dostat do útočného pásma, naopak hosté zakombinovali před Svobodou, kde Rašner našel neobsazeného ALEŠE JERGLA. Ten i s trochou štěstí překonává Svoobodu. Asistence: Alex Rašner.
     
    08:18
    Dukla právě vstřelila branku!

    Jihlavští junioři se poprvé v sezoně v některém ze zápasů ujímají vedení. ERIK POLÍVKA se ujal ve středním pásmu puku, kousek před modrou čárou vystřelil a nyní opravdu nevím, zda měl Kochta zakrytý výhled nebo šlo o velké podcenění situace z jeho strany. Tak jako tak, červenožlutí se ujímají vedení. Bez asistence.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Polívka, 21. Molnár (Žáček), 26. Tobola (Dundáček), 35. Lupač (Juráň, Molnár), 39. Juráň (Molnár), 58. Vala J. – 12. Jergl (Rašner), 19. Ostřanský (Jergl), 25. Králík (Jergl), 36. Fibrich (Kocián)


    HC Dukla Jihlava: Svoboda (Fučík) – Tobola, Dundáček, Polívka, Žáček, Čermák, Vala D., Březka – Severa, Jícha, Vala J. – Lupač, Juráň, Molnár – Nováček, Vantuch, Mahút – Beran, Sladký
    HC Olomouc: Kochta (35. Slezák) – Škůrek, Brančík, Kreigher, Rašner, Soukal, Brandýs, Hradil, Horák – Ostřanský, Králík, Jergl – Kocián, Fibrich, Rajnoch – Bauer, Beták, Zezula – Konečný, Nedopil, Markl

    Rozhodčí: Talpa – Dančišin, Matějček