Čeljabinsk – Novokuzněck 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Chabarovsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Záhřeb 6:2 (kon.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 1:2 (1:2 po s.n.)
Mytišči – Doněck 1:0 (kon.) | Petrohrad – Minsk 5:1 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
6:2 (2:1, 3:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
Středa 18.09.2013, 17:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:10
    Nižněkamsk právě vstřelil branku! A přesilovka 5 na 3 je zužitkována. Po drtivém tlaku našel Branko Radivojevič přihrávkou zpoza branky najetého NIKOLAJE BĚLOVA, který se opřel do puku a zvyšuje vedení Neftěchimiku. Asistence: Branko Radivojevič.
     
    29:20
    Chabarovsk právě vstřelil branku! JAN MURŠAK si alepoň částečně zpravil náladu, když ukázkově vybruslil od mantinelu a švihem do protipohybu překonal Daltona. Bez asistence.
     
    27:54
    Nižněkamsk právě vstřelil branku! Domácí stále nemají dost a gólová smršť pokračuje. Andrej Taratuchin našel střílenou přihrávkou ROMANA LJUDUCHINA, který puk skvěle tečoval za klečícího Murygina. Asistence: Andrej Taratuchin, Bogdan Jakimov.
     
    25:57
    Nižněkamsk právě vstřelil branku! Podobná situace jako při třetí brance Neftěchimiku. Po Romanovově střele od modré se puk odrazil na hůl JEGORA MILOVZOROVA, na nějž zívala prázdná brána. Výsledkem je stav 4:1. Asistence: Stanislav Romanov.
     
    22:47
    Nižněkamsk právě vstřelil branku! Po Milovzorovově zblokované střele se puk odrazil k OSKARU OSALOVI, který z úhlu zavěsil puk pod horní tyč. Murygin opět zakročil podivně. Asistence: Jegor Milovzorov.
     
    17:57
    Nižněkamsk právě vstřelil branku! PETR KOUKAL napřáhl za modrou a "golfákem" propálil Murygina. Hostující golman nebude mít čisté svědomí. Bez asistence.
     
    5:38
    Nižněkamsk právě vstřelil branku! Domácím stačily na odpověď necelých 5 minut. Martin Cibák nahodil puk z úhlu na Murygina, jenž jej nedokázal udržet, a ROMAN LJUDUCHIN měl už lehkou práci. Asistence: Martin Cibák, Bogdan Jakimov.
     
    0:48
    Chabarovsk právě vstřelil branku! Tak to je bleskurychlý start hostů. Alexandr Junkov si odstavil domácího beka a jednou rukou poslal puk na Daltona. Ten puk pouze vyrazil a JEVGENIJ KOROTKOV jej propasíroval do brány. Asistence: Alexandr Junkov.

    Petr Švanda

    Branky a nahrávky: 6. Ljuduchin (Cibák, Jakimov), 18. Koukal, 23. Osala (Milovzorov), 26. Milovzorov (Romanov), 28. Ljuduchin (Taratuchin, Jakimov), 45. Bělov (Radivojevič) – 1. Korotkov (Junkov), 30. Muršak


    Neftěchimik Nižněkamsk: Dalton (Mamedov) – Šulakov, Bělov, Berezin, Kosmačjov, Ščitov, Romanov, Beljakov – Osala, Cibák, Milovzorov – Děmagin, Polygalov, Radivojevič – Tolpeko, Anisin, Koukal – Ljuduchin, Kulikov, Taratuchin – Jakimov.
    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – Reese, Bykov, Sedunov, Loginov, Ježov, Bilalov, Těrjajev – Korotkov, Junkov, Petružálek – Muršak, Orlov, Krjukov – Tarasov, Lugin, Litovčenko – Šiškanov, Stěpanov, Smurov.

    Rozhodčí: Dějev, Gusev – Kučava, Novikov

    Diváci: 5500
    bahis siteleri