Coimbra – Arouca 0:0 (kon.) | Rio Ave – Nacional 0:3 (kon.) | Marítimo – FC Ferreira 3:4 (kon.)
Olhanense – Estoril 1:2 (kon.) | Benfica – Belenenses 1:1 (kon.) | Braga – Sporting 1:2 (kon.)
konec
CS Marítimo
3:4 (1:0)
FC Paços Ferreira
Sobota 28.09.2013, 17:15 • Estádio dos Barreiros • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Mohlo být zase vyrovnáno! Filipe musel vytáhnout skvělý zákrok proti Derleymu, k němuž propadl poměrně pomalu letící centr z pravé strany!
     
    89
    Ferreira právě vstřelila branku!

    Paços Ferreira se poprvé v zápase ujímá vedení a je nyní velice blízko vítězství! Byl to zřejmě Leao, kdo poslal přízemní centr do vápna, ten proletěl přes obránce i brankáře až k BEBÉMU, který už jen ze dvou metrů doklepl míč do branky.
     
    87
    Žlutou kartu dostává domácí Joao Luiz.
     
    84
    Naposledy střídají i hosté. Anunciacao nahradí Romea.
     
    82
    Poslední střídání Marítima. Fidelis přichází místo Héldona.
     
    78
    Trenér Marítima Martins střídá, Artur uvolní místo Rodrigovi.
     
    72
    Faul Briguela na Valenteho. Ten se těžko zvedá, ale bude v pořádku. Rozehrávka pro hosty. Žlutá karta pro kapitána Marítima.
     
    70
    Hosté ihned po vstřelené brance střídají. Na hřiště se podívá Rui Miguel, místo mu přepustí Ribeiro.
     
    69
    Ferreira právě vstřelila branku!

    Dostihy pokračují! Nádherný přímý kop zakroutil svojí pravačkou MANUEL JOSÉ a vyrovnává!
     
    62
    Marítimo právě vstřelilo branku!

    A právě z nenápadného přímého kopu Marítimo potřetí skóruje! Na centr Artura si naskočil IGOR ROSSI a hlavou nedal Filipemu šanci!
     
    58
    První střídání domácích, místo Diase přijde Sami.
     
    56
    První střídání trenéra hostů Costinhy. Místo Oliveiry přijde Manuel José.
     
    56
    Tony odvracel jasnou příležitost domácích, když Filipe už byl překonaný! Díky skvělému návratu pravého beka Ferreiry je stav stále nerozhodný, protože dobíhající Héldon se nedostal k zakončení.
     
    54
    První žlutá karta utkání. Bebé ztratil míč v souboji s Pereirou, poté propadl i vystoupivší Ricardo, který poté držel unikajícího Derleyho za dres, pak za trenýrky a pak i za nohy.
     
    51
    Ferreira právě vstřelila branku!

    Neskutečné! Tři branky během tří minut! Je znovu vyrovnáno. BEBÉ si tentokrát nepouštěl míč na pravačku, ale dva metry před vápnem si ho hodil do protipohybu obránci a levačkou nekompromisně přízemní střelou srovnal!
     
    50
    Marítimo právě vstřelilo branku!

    To je smršť! Domácí znovu vedou, když se po levé straně prohnal Héldon a poslal přízemní centr do šestnáctky! Míč netrefili hned dva obránci ve žlutém, ten se dostal až k DERLEYMU a ten druhou brankou v utkání strhává vedení znovu na stranu Marítima.
     
    49
    Ferreira právě vstřelila branku!

    Je vyrovnáno! Bebé se probíjel k brance po pravé straně vápna, Ferreira mu míč vypíchl, ale jen na nohu RUI MIGUELA CAETANA, který z první překonává brankáře domácích!
     
    44
    Další roh Ferreiry Sá podskočil a Caetano mohl srovnat. Útočník hostů však jakoby nečekal, že se k němu míč dostane a netrefil jej vůbec přesně, přestože měl před sebou v podstatě prázdnou branku.
     
    34
    Derley měl na hlavě druhý gól! Střelec první branky hlavičkoval na malém vápně a jen reflexivní zákrok Filipeho uchránil Ferreiru od inkasování!
     
    30
    Šance pro Marítimo! Zatímco Caetano před brankou domácích měl míč na dlouhou nohu a jen jej obloučkem poslal do náruče brankáře, na druhé straně šel do brejku Derley, odpoutal se od obránce a levačkou na hraně vápna pálil, bohužel pro Marítimo nad.
     
    4
    Marítimo právě vstřelilo branku!

    To je začátek! Po rychlé akci Marítima se podél levého obránce Ferreiry protáhl DERLEY a z podobného místa z úhlu jako před chvílí na druhé straně Bebé zakončil přesně. Filipe neměl šanci zareagovat na přízemní střelu!
     
    1
    První útok hostů a hned z toho mohl být první gól! Bebé šel na pravé straně proti Ferreirovi jeden na jednoho, nic nevymýšlel a vypálil pravačkou těsně vedle vzdálenější tyče!

    Michal Šíma

    Branky: 4. Derley, 50. Derley, 62. Rossi – 49. Caetano, 51. Bebé, 69. José, 89. Bebé

    Karty:   72. Briguel (MAO), 87. Luiz (MAO) – 54. Ricardo (FER)


    CS Marítimo: Sá – Briguel, Rozário, Rossi, Ferreira – Luiz, Artur (78. Rodrigo), Pereira – Dias (58. Sami), Héldon, Derley
    Náhradníci: Leoni – Diogo, Fidelis, Gégé, Sami, Rodrigo, Rocha

    FC Paços Ferreira: Filipe – Tony, Valente, Ricardo, Ribeiro (70. Miguel) – Leao, Oliveira (56. José), Lopes, Romeu (84. Anunciacao) – Caetano, Bebé
    Náhradníci: Degrá – Miguel, Hurtado, Antonio, José, Anunciacao, Seri

    Rozhodčí: Pacheco – Freitas, Ribeiro
    bahis siteleri