Tottenham – Chelsea 1:1 (kon.) | Aston Villa – Manchester City 3:2 (kon.) | Fulham – Cardiff 1:2 (kon.)
Hull City – West Ham 1:0 (kon.) | Manchester Utd. – West Brom 1:2 (kon.) | Southampton – Crystal Palace 2:0 (kon.)
Swansea – Arsenal 1:2 (kon.)
konec
Fulham FC
1:2 (1:1)
Cardiff City FC
Sobota 28.09.2013, 16:00 • Craven Cottage, Londýn (25 700) • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Já vám děkuji za pozornost a těším se u večerního duelu z francouzské Ligue 1 Sochaux – Valenciennes. Na shledanou. (18:04:51)
     
    Pozápasové statistiky:

    Fulham FC – Cardiff City FC
    Držení míče: 49% – 51%
    Střely na branku: 5 – 4
    Střely mimo: 4 – 17
     
    Utkání skončilo. Druhý poločas začali lépe hosté a v 57. minutě také mohli slavit branku, to by ale musel Campbell ze stoprocentní příležitosti skórovat. Poté se k iniciativě hry postupně dostávali domácí, kteří své šanci však využít nedokázali. I tak ale mohli zvítězit, jenomže Ruiz nedosáhl skluzem v 90. minutě na míč, který mohl skončit v odkryté brance. A tak platilo známé pořekadlo nedáš – dostaneš. V čase 90+2 se totiž k balonu dostal Mutch a parádní ranou vymetl všechny pavučiny v bráně Fulhamu. V dnešním utkání tak vítězí Cardiff 2:1.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Cardiff právě vstřelil branku!
    To je neskutečné! Po nevyužité šanci Fulhamu dávají pravděpodobně rozhodující gól hráči City! JORDON MUTCH napřáhl na rohu velkého vápna a nádherně vymetl šibenici Stockdaleovy branky!
     
    90
    Hlavní sudí nastavuje tři minuty.
     
    90
    Fulham mohl rozhodnout! Richardson nahrával před bránu, Marshall balon sebrat nedokázal a Ruiz jen o milimetry skluzem netrefil balon, který by jinak skončil v síti.
     
    88
    Bellamy se postavil k volnému přímému kopu 30 metrů od branky. Pokoušel se vystřelit, ale jeho pokus postrádal patřičné parametry a skončil hodně mimo bránu domácích.
     
    86
    Bent odchází z trávníku, místo něj si jde zahrát Taarabt.
     
    84
    Kasami se rozeběhl napříč hostující brance a dobře obešel protihráče a poté vystřelil. Ale do jeho rány se vložil Turner. Kasami se však dostal k odraženému míči, ale jeho střela pravou už neměla potřebnou razanci a Marshalla neohrozila.
     
    83
    Bent chtěl míč pouze přiťuknout Ruizovi, ale nahrávka to byla moc dlouhá a míč odkopl do zámezí Caulker.
     
    81
    V 81. minutě vystřídal Odemwingieho Bellamy.
     
    80
    Domácí se tlačí do útoku a snaží se vstřelit rozhodující branku, ale jakmile jsou u míče hosté, prakticky vždy ho ihned odkopávají pryč. Skoro to vypadá, jakoby Cardiffu remiza stačila.
     
    78
    Když to nejde vzduchem, proč to nezkusit po zemi. Nahrát do vápna se teď pokusil Bent, ale bez úspěchu. Míč sebral Turner a odkopl ho do klidných vod.
     
    76
    Dnes velice dobře hrající Ruiz přemýšlel dlouho, komu přihrát, nakonec zprava hledal před brankou Berbatova, jenž se však k balonu nedostal.
     
    73
    Je tu další střídání v kádru hostujícího týmu. Ze hřište odchází Campbell, přichází Maynard.
     
    71
    Whittingham se postavil k nebezpečné standardní situaci dva metry před vápnem. Střela, kterou vyslal, ale trefila pouze zeď a domácí se ženou do rychlého protiútoku.
     
    69
    Opět Karagounis centroval zleva, tentokrát na Ruize, jemuž šel balon přesně na nohu a mohl z první vystřelit. To ale neudělal a balon ještě přistrčil Kasamimu, jehož slabý projektil skončil v rukavicích Marshalla.
     
    66
    Karagounis přešel na levé straně hřiště přes Théophileho a odcentroval na Benta, který ale míč hlavou pouze škrtl a ten skončil v moci City.

    Branky: 45. Ruiz (Riether) – 13. Caulker (Whittingham), 90+2. Mutch

    Karty:   33. Kačaniklić (FHM), 65. Berbatov (FHM) – 32. Théophile-Catherine (CDF)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:17.
    Fulham FC: Stockdale – Hangeland, Riether, Amorebieta, Sidwell – Kasami, Richardson, Parker (7. Karagounis), Kačaniklić (41. Ruiz) – Berbatov, Bent (86. Taarabt).
    Náhradníci: Etheridge – Senderos, Zverotić, Karagounis, Taarabt, Ruiz, Rodallega.

    Cardiff City FC: Marshall – Taylor, Caulker (C), Turner, Théophile-Catherine – Whittingham, Medel, Kim (55. Mutch) – Gunnarsson, Campbell (73. Maynard), Odemwingie (81. Bellamy).
    Náhradníci: Lewis – Hudson, Noone, Mutch, Cowie, Maynard, Bellamy.
    bahis siteleri