Chabarovsk – HC Slovan 2:5 (kon.) | Vladivostok – Lev 2:3 (po pr.) | Novokuzněck – CSKA Moskva 2:3 (po pr.)
Novosibirsk – Riga 1:4 (kon.) | Kazaň – Mytišči 4:2 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 5:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:5 (1:4, 1:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Úterý 01.10.2013, 10:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:54
    Kukumberg se řítil sám na domácího brankáře, v kontaktu s domácí obranou ale upadl a místo puku dopravil do branky sám sebe. Po krátké úpravě domácí brány budeme moci pokračovat.
     
    51:05
    Za držení je vyloučen hostující Vondrka. Domácí budou mít krátkou výhodu pěti proti třem. Trvat bude 15 vteřin.
     
    49:15
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Peter Olvecký se provinil též vysokou holí.
     
    48:20
    Hosté v přesilové hře neohrozili domácího gólmana, vadit jim to ale příliš nemusí. Čas plyne, navíc Šiškanov je znovu vyloučen. Tentokrát za vysokou hůl.
     
    45:52
    Domácí Šiškanov je vyloučen za držení.
     
    44:09
    Tarasov dostal pěkný pas do mezikruží, odkud puk poslal jen do hrudi dobře postaveného Kopřivy.
     
    41:29
    Sersen ze Slovanu je vyloučen za podražení.
     
    38:19
    Za podražení Litovčenka odchází na trestnou lavici Milan Bartovič. Další přesilová hra pro domácí.
     
    35:57
    Na domácí navíc čeká přesilová hra. Matoušek byl vyloučen za hákování.
     
    31:29
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí snižují skóre dnešního duelu. Korotkov po přejetí modré čáry přenechal zadovkou puk TIMOFEJI ŠIŠKANOVI, který příklepem trefil přesně pod vyrážečku Kopřivy. Ten možná přes dva clonící obránce Slovanu toho příliš mnoho neviděl. Asistence: Jevgenij Korotkov.
     
    26:54
    Michal Sersen ze Slovanu je vyloučen za vražení na hrazení.
     
    25:24
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak již tomu tak není, z první závažné šance druhé třetiny přidávají hosté pátou branku v zápase, tvrdý verdikt pro domácí Amur. TOMÁŠ NETÍK si na pravém křídle najel do střelecké pozice, dostal přesný pas od svého spoluhráče Bartoviče a trefil přesně nad přesouvajícím se Muryginem. Asistence: Milan Bartovič.
     
    19:33
    Slovan právě vstřelil branku!
    Již po konci přesilové hry se hosté znovu prosazují a střílí čtvrtou branku v první třetině. Domácí obrana byla ještě zmatená z končícího oslabení, čehož využil Tomáš Netík, z pravého křídla poslal puk do mlýnice před Muryginem, který ze závaru dokázal doklepnout do chabarovské brány JURAJ MIKUŠ. Bez asistence.
     
    17:18
    Domácí Fisenko je vyloučen za podražení. První přesilová hra v zápase, zahrají si ji hosté.
     
    14:40
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté ze Slovanu se usadili v útočném pásmu a dlouze motali domácí obranu. K puku se dostal MICHEL MIKLÍK, který objel bránu, natlačil se až před Muryginem a šikovně mu poslal puk mezi betony potřetí do jeho klece. Asistence: Michal Vondrka.
     
    08:09
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Bleskové snížení domácího týmu. Bratislavská obrana zapomněla na ALEXANDRA JUNKOVA, který se dostal za hostující obránce a sám proti Kopřivovi se střelou mezi betony nemýlil. Asistence: Jakub Petružálek.
     
    07:11
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hostující Slovan pokračuje v dobrém nástupu do zápasu a přidává druhou branku v utkání. ROMAN KUKUMBERG dostal přesný pas na pravé křídlo, sjel si blíže k bráně a přesnou střelou kolem levé tyče domácí brány dopravil puk za záda Murygina. Asistence: Libor Hudáček.
     
    03:22
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení, po akci v útočném pásmu se puk dostal na modrou čáru k obránci TOMÁŠI MOJŽÍŠOVI, který napřáhl a trefil přesně skulinku mezi betony domácího brankáře Murygina. Ten toho přes clonícího Mikuše ani moc neviděl. Bez asistence.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 9. Junkov (Petružálek), 32. Šiškanov (Korotkov) – 4. Mojžíš, 8. Kukumberg (Hudáček), 15. Miklík (Vondrka), 20. Mikuš, 26. Netík (Bartovič)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – Reese, Ježov, Bykov, Terjajev, Sedunov, Bilalov – Muršák, Tarasov, Krjukov – Korotkov, Junkov, Petružálek – Lugin, Litovčenko, Orlov – Fisenko, Šiškanov, Smurov, Klimčuk.
    HC Slovan Bratislava: Kopřiva (Godla) – Škoula, Kutlák, Mojžíš, Sersen, Mihálik, Sigalet, Stajnoch – Miklík, Vondrka, Olvecký – Netík, Bartovič, Mikuš – Kukumberg, Matoušek, Hudáček – Kolena, Kudrna, Dano, Bakoš.

    Rozhodčí: Bondar, Komarov – Majuša, Palej
    bahis siteleri