Chabarovsk – HC Slovan 2:5 (kon.) | Vladivostok – Lev 2:3 (po pr.) | Novokuzněck – CSKA Moskva 2:3 (po pr.)
Novosibirsk – Riga 1:4 (kon.) | Kazaň – Mytišči 4:2 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Petrohrad 5:2 (kon.) | Dynamo Moskva – Čerepovec 3:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
Severstal Čerepovec
Úterý 01.10.2013, 17:30KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:24
    Domácí hráli v šesti bruslařích a podle pravidel budou potrestáni. Pro hosty je to asi jedna z posledních šancí vrátit se zpátky do zápasu pomocí kontaktní branky.
     
    50:29
    Přesilová hra pro domácí. Bušujev je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    49:30
    Kokarev nebezpečně operoval v blízkosti hostujícího brankáře, Štěpánek však udržel svoji výstroj u levé tyče a nedovolil domácímu útočníkovi gólovou radost.
     
    35:47
    Síly na ledě se srovnají. Niclas Andersen z Čerepovce je vyloučen za nedovolené bránění. Chvíli se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, poté začne zkrácená přesilová hra Dinama.
     
    34:40
    Konstantin Gorovikov z Dinama je vyloučen za podražení. Domácí se tak budou necelou půl minutu bránit ve třech proti pěti.
     
    34:22
    Videll našel v pěkné šanci svého spoluhráče Bušujeva, který místo střely hledal ještě zpětnou nahrávkou svého spoluhráče. Pokud by střílel, měl by to domácí Jerjomenko velmi těžké.
     
    33:07
    Bude se znovu vylučovat. Domácí Denis Kokarev odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění. Hosté tak budou mít početní výhodu ke vstřelení kontaktní branky.
     
    26:25
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Aktivnější hra hostujícího celku ve druhé třetině přináší kýžené snížení. Po konci komerční přestávky se hostující Videll pokusil překvapit zpoza brány domácího brankáře, zakončení se mu ale nepovedlo. K puku se však na hranici brankoviště dostal NIKOLAJ BUŠUJEV, který nekompromisní ránou dopravil kus černé gumy za domácího brankáře Jerjomenka. Asistence: Linus Videll.
     
    21:16
    Domácí Janne Jalasvaara je vyloučen za držení.
     
    17:54
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Třetí puk končí v síti hostujícího brankáře Jakuba Štěpánka. Po přesném pasu od Cvetkova se na levém křídle dokázal prosadit MARTINS KARSMUS, který dopravil puk za přesouvajícího se brankáře Čerepovce. Asistence: Alexej Cvetkov, Denis Kokarev.
     
    13:48
    Hostující Bogdan Kiselevič je vyloučen za nedovolené bránění. Další přesilovka pro domácí, ta první se jim využit podařila.
     
    11:38
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí hokejisté přidávají druhou branku v zápase! Filip Novák vyslal svůj další projektil od modré čáry, který před Štěpánkem tečoval ještě šikovně KONSTANTIN VOLKOV. Český gólman byl na rychlou změnu směru letu puku bezmocný. Asistence: Filip Novák, Maxim Karpov.
     
    07:44
    Přesilová hra i pro hostující Čerepovec. Domácí obránce Solovjov je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    06:47
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra a první branka domácího celku v zápase je tu. Po přesilovkové souhře se puk dostal na modrou čáru k českému obránci FILIPU NOVÁKOVI, který napřáhl a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Konstantin Gorovikov
     
    05:53
    V zápase se bude poprvé vylučovat. Hostující útočník Fedosejev je vyloučen za nedovolené bránění.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 7. Novák (Gorovikov), 12. Volkov (Novák, Karpov), 18. Karsums (Cvetkov, Kokarev) – 27. Bušujev (Videll)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Graňák, Jalasvaara, Solovjov, Korjagin, Mironov, Boikov, Barancev – Gorovikov, Pestuško, Komarov – Cvetkov, Kokarev, Karsums – Volkov, Babenko, Karpov – Pěstunov, Mosaljov, Kvapil.
    Severstal Čerepovec: Štěpánek – Andersen, Kiselevič, Čáslava, Popov, Stasenko, Svijazov, Jevsejenkov– Bušujev, Videll, Bumagin – Antipov, Klimenko, Berdnikov – Kazakovcev, Kovyršin, Mons – Fedosejev, Dedunov, Gimbatov, Kuvajev.

    Rozhodčí: Baluška, Nalivaiko – Goljak, Dedjulja
    bahis siteleri