Skalica – Banská Bystrica 3:4 (kon.) | Zvolen – Martin 3:4 (0:1 po s.n.) | Košice – Žilina 4:3 (kon.)
Poprad – Nitra 0:1 (1:2 po s.n.) | Piešťany – Trenčín 1:2 (kon.)
po s.n. (1:2)
HK Poprad
0:1 (0:0, 0:0, 0:0 - 0:0)
HK Nitra
sk Neděle 13.10.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    65:00
    Nitra dala gól!
    Rozhodujúci gól v samostatných nájazdoch a zároveň jediný zarátaný gól v dnešnom zápase si na svoje konto pripísal ROMAN TOMÁNEK, ktorý umiestnil puk pomedzi betóny gólmana Sidora!
     
    Tománek predviedol skvelý nájazd, ktorý zakončil strelou pomedzi Sidorove betóny! (1:2)
     
    Tomáš Sýkora predviedol peknú sťahovačku na pravú stranu a následné bezproblémové zakončenie – je vyrovnané! (1:1)
     
    Henrich Ručkay si puk dobre potiahol a následným švihom bez problémov prekonal gólmana Sidora! (0:1)
     
    Začínať bude hosťujúci Henrich Ručkay!
     
    Výrazne treba pochváliť aj dvojicu čiarových rozhodcov, ktorí zatiaľ bez problémov spĺňajú popri svojej úlohe aj úlohu hlavného rozhodcu!
     
    64:23
    McNamara sa dostal k zakončeniu v medzikruží po skvelej prihrávke od Mlynaroviča z pravej strany. Delovka popradského obrancu však skončila len tesne nad bránou gólmana Kristana.
     
    60:45
    Nitrianský gól napokon neplatí! Tománek prekonal gólmana Sidora len so zdvihnutou hokejkou!
     
    60:45
    Nitrania dokázali prekonať gólmana Sidora, no vyzeralo to na hru so zdvihnutou hokejkou, a tak sa bude ešte telefonovať!
     
    59:04
    Na druhej strane sa po skvelej prihrávke od Lapšanského dostal k zakončeniu na hranici ľavého kruhu Mlynarovič, no jeho delovku napokon gólman Kristan videl dobre a puk zachytil medzi svojou ľavou rukou a svojou hruďou!
     
    58:48
    Z tesnej blízkosti popradskej brány tentokrát pálil hosťujúci Pupák, no ten svojou bekhendovou delovkou trafil len dobre položené betóny gólmana Sidora, ktorý upokojuje hru!
     
    57:46
    Dvojica Kroták – Mlynarovič sa dostala do skvelej gólovej šance, no v tesnej blízkosti napokon ani jeden z týchto popradských útočníkov nedokázal prekonať dobre postavené betóny gólmana Kristana. Nitrianský gólman sa po finálnom zakončení od Krotáka veľmi dobre hodil na pravú stranu!
     
    55:51
    Marek Nagy sa dostal do fantastickej gólovej šance v samostatnom úniku, no napokon svojim bekhendovým zakončením z pravej strany nedokázal prekonať pozorné betóny gólmana Kristana!
     
    54:56
    Je to tak! Tento zápas sa momentálne hrá bez hlavného rozhodcu Nováka a jeho funkciu prebrali dočasne čiaroví rozhodcovia!
     
    54:44
    Po krátkom ošetrovaní sa hlavný rozhodca Milan Novák rozkorčuľováva, no vyzerá to tak, že zatiaľ sa bude hrať bez neho!
     
    54:44
    Hlavný rozhodca Milan Novák ostal ležať na ľade v strednom pásme po nepríjemnom bodyčeku od jedného z hráčov! Následne sa však pozviechal a po vlastných odkorčuľoval na popradskú striedačku, kde bude prehliadnutý lekárskym tímom.
     
    53:22
    Tak toto bol pekný preklep čiarového rozhodcu, ktorý zastavil dvojicu Popradčanov Sýkora – Jabrocký v prečíslení. Aj taký je však hokej a po postavení mimo hry sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    50:58
    Tomáš Sýkora sa s pukom natlačil pred gólmana Kristana, no z tesnej blízkosti napokon nedokázal prekonať dobre osadené betóny nitrianského gólmana a ani obetavé telá nitrianských obrancov.
     
    49:28
    Nitrania sa vymanili spod popradského tlaku a odhodlali sa zaútočiť! Spoza ľavého kruhu tentokrát pálil hosťujúci Bača, no jeho delovku gólman Sidor dokázal svojou hrudnou výstrojou zblokovať do bezpečia!
     
    47:41
    Po peknej prihrávke od Sýkoru spoza nitrianskej brány sa k zakončeniu v medzikruží dostal McNamara, no jeho delovka napokon skončila len pár centimetrov nad nitrianskou bránou.
     
    47:27
    Popradský tréner Milan Jančuška si vyžiadal oddychový čas!
     
    46:14
    Popradská defenzíva má plné ruky práce! Milo nahodil puk na bránu Popradu, no gólman Sidor puk vyrazil naľavo od seba. Tam chcel zakončovať Kmeč, no to sa mu nepodarilo vďaka pozornému obrancovi Suchému.
     
    45:07
    Po parádnej prihrávke od Jabrockého z pravej strany sa k zakončeniu na ľavom kruhu dostal Takáč, no ten ani nadvakrát nedokázal prekonať betóny gólmana Kristana! Následne sa hra prerušuje kvôli posunutej nitrianskej bráne.
     
    40:30
    Gólman Sidor mal plné ruky práce! Po skvelej prihrávke od Tománeka sa k zakončeniu na pravej strane dostal Ručkay, no jeho delovku gólman Sidor úspešne zblokoval svojou výstrojou na zadný mantinel!
     
    39:22
    Domáci sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď puk zaviezol po pravom krídle Belluš, ten na ľavej strane našiel Paukovčeka, no druhý menovaný napokon trafil len priestor medzi betónmi gólmana Kristana, cez ktoré sa puk prepašoval len tesne vedľa nitrianskej brány!
     
    31:25
    Nitrania hrajú už v plnom počte, no momentálne sa musia stále brániť! Mlynarovič preštrikoval puk cez nitrianskú defenzívu na ľavú stranu, kde jemne zakončoval Lapšanský, no ten svojou strelou napokon v odkrytej nitrianskej bráne trafil len pravú žŕdku!
     
    30:40
    Po skvelej prihrávke od Paločka z ľavej strany sa k puku na pravom krídle dostal Kroták, no jeho delovka napokon trafila len pravý betón gólmana Kristana, ktorý sa v tej chvíli veľmi dobre presúval k svojej ľavej žŕdke.
     
    29:14
    Popradskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Lukáš Novák.
     
    27:46
    Sidor predviedol ďalší skvelý zákrok a opäť úradovala jeho lapačka! Za nitriansky tím z medzikružia tvrdo pálil Stümpel, no jeho strela ponad Sidorov ľavý betón napokon úspešná nebola!
     
    27:27
    Henrich Ručkay pálil tiež z pravej strany, no Dušan Sidor sa dostáva do varu podobne ako v Košiciach a puk dokázal aj tentokrát úspešne zachytiť vo svojej dobre osadenej lapačke!
     
    26:55
    Gólman Sidor si na svoje konto pripísal ďalší skvelý zákrok! Tentokrát ukázal svoj reflex v ľavej ruke, keď z ľavej strany tvrdo pálil Piačka. Jeho delovku však popradský gólman dokázal zachytiť vo svojej lapačke!
     
    23:29
    Popradskí "kamzíci" si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Miroslav Pupák.
     
    22:55
    Po peknej prihrávke od Jáchyma zo stredného pásma sa k zakončeniu na ľavom krídle dostal Belluš, no jeho strelu napokon gólman Kristan videl veľmi dobre a po dobrom reflexe ukryl puk vo svojej dobre osadenej lapačke!
     
    18:07
    Hlavný rozhodca Novák pre istotu ešte telefonoval s videorozhodcom ohľadom Mlynarovičovej strely, no bolo jasne vidno, že to gól nebol, čo sa napokon aj na základe rýchleho telefonátu potvrdilo!
     
    18:07
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť hosťujúci Martin Segľa.
     
    17:21
    Samuel Mlynarovič nekompromisne zakončoval z medzikružia, no jeho prízemnú delovku gólman Kristan videl dobre a puk dokázal svojim pravým betónom vyraziť do pravej žŕdky a následne k bezpečnému zadnému mantinelu! Následne sú pri puku hostia.
     
    14:28
    Do ďalšej skvelej šance v oslabení sa dostal Juris Stals, no ten mal v samostatnom úniku len veľmi málo času a svojim bekhendovým zakončením napokon trafil len dobre položené betóny gólmana Kristana.
     
    13:51
    Lapšanský sa mohol dostať do skvelého úniku v oslabení, no napokon mu puk z čepele mierne ušiel na pravú stranu a pozorný nitrianský obranca Ordzovenský to využil na dobrý obranný zákrok svojou hokejkou!
     
    12:45
    Nitrianskí hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť domáci obranca Jaroslav Kasík.
     
    10:42
    Paukovček sa dostal k puku na ľavom krídle a tvrdo pálil, no jeho delovku ešte pred gólmanom Kristanom jeden z hosťujúcich obrancov zblokoval. Skackajúci puk síce urobil Kristanovi problémy, no nitrianský gólman napokon ho napokon zachytil vo svojej lapačke!

    Branky a nahrávky: 65. Tománek


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kasík ("A"), McNamara, Fabian, Kurali, Jáchym, Makovský – Lapšanský, Mlynarovič, Gápa – Jabrocký, Stals, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – M. Nagy, Paukovček, Belluš.
    HK Nitra: Kristan (Zima) – Nádašdi, Milo ("A"), Ordzovenský, König, Bača, Kuzma, Štumpf – M. Kováčik ("A"), Chrenko, L. Novák – Tománek, Stümpel ("C"), H. Ručkay – Bajtek, Hamrák, Segľa – Pupák, Kmeč, Piačka.

    Rozhodčí: Milan Novák – Rastislav Gajan, Juraj Tornay

    Diváci: 1743
    bahis siteleri