Toronto – Edmonton 6:5 (po pr.) | Detroit – Philadelphia 5:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 4:5 (kon.)
Washington – Colorado 1:5 (kon.) | Chicago – Buffalo 2:1 (kon.) | St. Louis – NY Rangers 5:3 (kon.)
Nashville – NY Islanders 3:2 (kon.) | Minnesota – Dallas 5:1 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:4 (kon.)
San Jose – Ottawa 3:2 (kon.) | Carolina – Arizona 3:5 (kon.) | Florida – Los Angeles 0:3 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:5 (1:0, 2:2, 1:3)
Pittsburgh Penguins
Neděle 13.10.2013, 01:00 • Tampa Bay Times Forum • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je ale průběh duelu! Hosté se osmnáct vteřin před koncem dostávají zpátky do vedení. MATT NISKANEN dostal puk na modrou čárou a střelou příklepem trefil přesně k pravé tyči domácí brány. Přesilovka využita. Asistence: Jevgenij Malkin, Sidney Crosby.
     
    59:04
    Hosté si svým dobrým pohybem v útočném pásmu vybojovali další přesilovou hru. Panik (TBL) je vyloučen za podražení.
     
    56:58
    Tampa právě vstřelila branku!
    Znovu máme vyrovnáno! I domácí využívají ke konci nabídnutou přesilovou hru, když Panikovu ránu z pravého křídla šikovně tečoval za záda Fleuryho ALEX KILLORN. Hostující brankář byl na rychlou změnu letu touše marný, při téhle situaci zaspala hostující obrana, která nechala střelce samotného před bránou. Asistence: Richard Panik, Tyler Johnson.
     
    55:26
    Za hákování je vyloučen hostující Kunitz. Velká šance pro domácí dorovnat stav zápasu.
     
    51:44
    Adams se z ničeho nic dostal s pukem sám před Lindbacka, z první ale trefil jen domácího brankáře. Nechybělo mnoho a hosté se mohli pyšnit dvoubrankovým náskokem.
     
    50:26
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté z Pittsburghu využívají v samém závěru přesilovou hru a poprvé v zápase jdou do vedení. Jokinen poslal puk SIDNEYMU CROSBYMU do mezikruží, domácí kapitán se do něj opřel a z první ho poslal nechytatelně k tyči domácí brány. Hattrick pro hostujícího útočníka s číslem 87 na dresu. Asistence: Jussi Jokinen, Jevgenij Malkin.
     
    48:38
    Za držení je ale vyloučen domácí Killorn.
     
    48:28
    Jokinen přenechal na pravém křídle puk Malkinovi, který se zbavil dvou obránců a nabruslil si to přímo před Lindbacka. Na domácího brankáře ale nevyzrál, ten ho parádním zákrokem vychytal a nedopustil změnu skóre.
     
    40:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Rychlá branka Tučňáků ve třetí třetině a můžeme začínat prakticky od začátku. Scuderi nahazoval puk od modré čáry na domácího brankáře, před kterým však ještě touš šikovně tečoval SIDNEY CROSBY. Druhý gól pro hostujícího kapitána v dnešním zápase. Asistence: Rob Scuderi, Matt Niskanen.
     
    39:36
    Malkin se z levého křídla dostával do zajímavé šance, puk z první však poslal jen do pozorného Lindbacka.
     
    35:42
    Tampa právě vstřelila branku!
    Na branky bohatá třetina nekončí. Ke konci přesilové hry napřáhl na modré čáře domácí obránce TEDDY PURCELL a propálil vše, co mu stálo v cestě. Fleury na puk moc dobře neviděl, v cestě měl totiž hned několik hráčů. Asistence: Sami Salo, Martin St. Louis.
     
    30:03
    Domácí Killorn vystřelil puk mimo pásmo a jde si na dvě minuty sednout na trestnou lavici.
     
    27:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté z Pittsburghu znovu vyrovnávají stav duelu. BROOKS ORPIK napřáhl na modré čáře, puk se otřel o jednoho z domácích obránců a končil přesně pod víkem domácí brány. Asistence: Pascal Dupuis, Chris Kunitz.
     
    25:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí si berou vedení zpět. Po rychlém protiútoku se ke střele na pravém křídle dostal STEVEN STAMKOS a pěkně trefil k tyčce hostující brány. Vděčit za souhru musí i svému spoluhráči St.Louisovi, se kterým si rychle vyměnil puk při přechodu do útoku. Asistence: Martin St. Louis, Victor Hedman.
     
    22:14
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání. Jokinen přihrál SIDNEYMU CROSBYMU do ideální střelecké pozice, který z první nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Jussi Jokinen, Chris Kunitz.
     
    21:34
    Po další šarvátce se bude znovu vylučovat. Domácí Brewer odchází na 2 minuty za hrubost. Jeho spoluhráč Malone navíc vidí desetiminutový osobní trest.
     
    16:38
    Domácí Gudas je vyloučen za hrubost.
     
    13:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se chvíli po buly ujímají vedení a využívají svoji herní převahu. Po vyhraném buly v útočném pásmu se ke střele z vrcholu levého kruhu pro vhazování dostal Killorn. Puk před hostujícím brankářem tečoval ještě šikovně domácí VALTTERI FILPPULA. Asistence: Alex Killorn, Richard Panik.
     
    10:11
    Hostující Martin je vyloučen za držení. Třetí přesilová hra pro Pens.
     
    10:10
    Panik ve velké šanci před hostující bránou. Volně poskakují puk se mu však kolem ležícího obránce nedokázalo vyšťourat a ohrozit tak rozhozeného brankáře Fleuryho.
     
    05:23
    Malkin z Pens je vyloučen za podražení. Druhá přesilová hra pro domácí.
     
    00:27
    Přesilová hra pro domácí. Kobasew je vyloučen za hákování.
     
    00:04
    Domácí Malone a hostující Adams se do sebe pustili hned po buly, z pěstního duelu vyšel úspěšněji domácí bijec. Oba kohouti již sedí na trestné lavici.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 14. Fillpula (Killorn, Panik), 26. Stamkos (St. Louis, Hedman), 36. Purcell (Salo, St. Louis), 57. Killorn (Panik, Johnson) – 23. Crosby (Jokinen, Kunitz), 28. Orpik (Dupuis, Kunitz), 41. Crosby (Scuderi, Niskanen), 51. Crosby (Jokinen, Malkin), 60. Niskanen (Malkin, Crosby)


    Tampa Bay Lightning: Lindback – Gudas, Carle, Hedman, Salo, Brewe, Šustr – St. Louis, Stamkos, Malone – Pánik, Filippula, Killorn – Purcell, Johnson, Palát – Cromnbeen, Thompson, Labrie.
    Pittsburgh Penguins: Fleury – Martin, Orpik, NIskanen, Scuderi, Bortuzzo, Maata – Dupuis, Crosby, KUnitz – Bennett, Malkin, Jokinen – Kobasew, Sutter, Jeffrey – Adams, Vitale, Glass.

    Rozhodčí: Dwyer, Pollock – Murray, Nowak
    bahis siteleri