Lev – Ufa 2:3 (kon.) | Mytišči – Chabarovsk 2:1 (1:0 po s.n.) | Jaroslavl – Novosibirsk 1:2 (0:2 po s.n.)
Čerepovec – Novokuzněck 5:2 (kon.) | Petrohrad – Vladivostok 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Nižněkamsk 2:1 (kon.)
Riga – Magnitogorsk 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Čeljabinsk 6:5 (kon.) | Minsk – Doněck 2:4 (kon.)
Záhřeb – Spartak Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
po prodl.
Dinamo Riga
3:2 (0:1, 0:1, 2:0)
Metallurg Magnitogorsk
Neděle 13.10.2013, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Riga v dnešním utkání vítězí. V útočném pásmu dostal mnoho prostoru VITALIJS PAVLOVS, jehož střelu z pravého kruhu vyrazil Košečkin jen za branku, kam si pro puk znovu dojel, obkroužil branku a zasunul kotouč za rozhozené brankáře Magnitogorsku. Asistence: Roberts Bukarts.
     
    51:41
    Riga právě vstřelila branku!
    Dlouho se hrálo ve středním pásmu a Riga se nemohla prosadit. To vše změnil Hossa, který se dostal do útočného pásma, přesnou přihrávkou našel KRISTAPSE SOTNIJEKSE, který střelou bez přípravy vyrovnává. Asistence: Marcel Hossa, Kyle Wilson.
     
    43:00
    Riga právě vstřelila branku!
    Riga využívá přesilovou hru a snižuje na rozdíl jediné branky. Před branku si sjel z modré čáry MARCEL HOSSA, který tečí dokázal překonat Košečkina. Bez asistence.
     
    35:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk využívá druhou přesilovou hru v tomto utkání a dostává se do dvoubrankového vedení. Mozjakin našel přesně z levého kruhu u pravé tyče DANISE ZARIPOVA, pro kterého nebyl problém poslat z první kotouč za bezmocného Sedláčka. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    19:20
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk nadále pokračoval ve svém tlaku a ten přinesl ovoce. Zaripov obkroužil branku a poslal puk SERGEJI MOZJAKINOVI, který tvrdou střelou do pravého rohu nedal Sedláčkovi šanci. Asistence: Danis Zaripov.

    Jan Šlapáček

    Branky a nahrávky: 43. Hossa, 52. Sotnijeks (Hossa, Wilson), 63. Pavlovs (Bukarts) – 20. Mozjakin (Zaripov), 36. Zaripov (Mozjakin)


    Dinamo Riga: Sedláček (Cimermanis) – Rekis, Ozolinš, Robinson, Pujacs, Sotnijeks, Redlihs, Lipsbergs – Wilson, Polák, Hossa – Upitis, Szczechura, Cipulis – Džerinš, Bukarts, Mejja – Pavlovs, Skvorcovs, Siksnis
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Ustinskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Těreščenko, Maleňkich, Chabarov, Ibragimov – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Gulaš, Šenfeld, Kazionov – Timkin, Hodgman, Grigorenko – O'Reilly, Platonov, Zdunov – Malinovskij.

    Rozhodčí: Kulakov, Ščenjov – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri