Nitra – Žilina 5:3 (kon.) | Martin – Košice 1:3 (kon.) | Poprad – Banská Bystrica 2:3 (kon.)
Skalica – Piešťany 2:3 (kon.) | Zvolen – Trenčín 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Pátek 18.10.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej dvadsaťminútovke tohto zápasu boli oveľa aktívnejší domáci Popradčania, ktorí dokázali v 43. minúte po efektívnom zakončení od Mlynaroviča vyrovnať na 2:2, no následne sa v presilovej hre presadili hostia, ktorí sa dostali do vedenia v 53. minúte zásluhou Lukáša Handlovského.

    Popradčania si teda do tabuľky po tomto zápase neodnášajú an bod, zatiaľčo Banskobystričania odchádzajú domov s trojbodovým ziskom.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:16:15)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    James Martin sa snaží niečo vysvetľovať čiarovému rozhodcovi, no verdikt bol jasný. Vhadzovať sa bude v kruhu napravo od banskobystrickej brány.
     
    59:44
    Popradský tréner Jančuška si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:44
    Po parádnej prihrávke od Lapšanského z pravej strany sa k puku na ľavej strane dostal Sýkora, ktorý tvrdo pálil, no jeho delovka bola zblokovaná len na ochrannú sieť. Gólman Kalemba teda zasahovať nemusel. Medzitým hrajú Popradčania už v šestici!
     
    59:24
    Popradčania sa stále snažia niečo vymyslieť, no zatiaľ sa im veľmi nedarí. Banskobystričania sa bránia naozaj veľmi dobre.
     
    58:58
    Mlynarovič sa dostal pred bránu gólmana Kalembu, no ten ho svojou pravou rukou postrčil. Hlavný rozhodca však vnímal vyhodenie puku od hostí, a tak si tentoo zákrok nevšimol.
     
    58:07
    Jabrocký si s Kasíkom prihrávali puk z kruhu na modrú čiaru niekoľkokrát, no napokon boli neúspešní. Následá strela Lapšanského z pravej strany bola zblokovaná len jedným z Banskobystričanov.
     
    57:32
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za seknutie odchádza sadnúť hosťujúci útočník Petr Kafka.
     
    57:20
    Macík nahodil puk na popradskú bránu z pravého kruhu, no jeho projektil síce letel mimo popradskej brány, no gólman Sidor bol v strehu a puk zachytil vo svojej lapačke.
     
    56:58
    Stals sa dostal do dobrej šance na pravej strane, no z tesnej blízkosti nedokázal prekonať dobre postaveného gólmana Kalembu, ktorý zakročil svojimi betónmi. Medzitým hrajú hostia už v plnom počte.
     
    56:29
    Stals pálil z medzikružia, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa banskobystrickej brány. Popradčania však stále ostávajú v útočnom pásme, kde si puk dobre prihrávajú.
     
    55:59
    Suchý nahadzoval puk pred bránu Banskej Bystrice, no tam stál pozorný Meland, ktorý ho zachytil a následne vyhodil cez všetky čiary až za popradskú bránu.
     
    55:26
    Popradčanom sa v tejto presilovej hre veľmi nedarí. Banskobystričania sa momentálne bránia naozaj veľmi dobre.
     
    54:54
    Popradčania si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Heizer.
     
    54:06
    Mlynarovič bojoval o puk proti urastenému Bambúchovi napravo od banskobystrickej brány, no popradský útočník napokon nedokázal puk získať.
     
    53:28
    Z ľavej strany tentokrát tvrdo pálil hosťujúci Chovan, no jeho delovku gólman Sidor videl veľmi dorbe a puk zachytil vo svojej výstroji. Následne sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    52:46
    Banská Bystrica dala gól!
    Hostia sa v presilovej hre dostávajú do vedenia! Handlovský nahadzoval puk na popradskú bránu, jeho strelu gólman Sidor ešte vyrazil, no následne si spomínaný LUKÁŠ HANDLOVSKÝ nakorčuľoval pred popradskú bránu a z dorážky prekonal gólmana Sidora. Musím však podotknúť, že tento gól platiť nemal – postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku bolo viac než očividné. Asistenciu si pripisuje Michal Hudec.
     
    52:34
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za krosček odchádza sadnúť Lukáš Paukovček.
     
    52:19
    Hokejisti Banskej Bystrice si opäť veľmi nerozumeli vo svojej útočnej akcii a previnili sa len postavením mimo hry, po ktorom sa bude vhadzovať v strednom pásme.

    Branky a nahrávky: 34. Kroták (Paločko, Takáč), 43. Mlynarovič (Paukovček, Kasík) – 26. Bambúch (Rosandič, Zigo), 32. Handlovský (Saracino, Chovan), 53. Handlovský (Hudec)


    HK Poprad: Sidor (Srnec) – Gaborčík, Suchý ("A"), Kasík ("A"), Makovský, Fabian, Kurali – Jabrocký, Stals, Lapšanský – Belluš, Mlynarovič, Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Gápa, Paukovček, Jáchym.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Kalemba (Hollý) – Saracino, Martin, Macháček, Meland, Rosandič, Bambúch ("A"), Zošiak, Kadura – Handlovský, White, Kafka – Macík, Hudec ("C"), Matúš Chovan – Lamper, Zigo, Lunter – Dolník, Heizer ("A"), Hegyi.

    Rozhodčí: Rudolf Lauff – Martin Korba, Tibor Rovenský

    Diváci: 1562
    bahis siteleri