Motor ČB – Havířov 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 1:0 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Kadaň – Most 5:1 (kon.)
Beroun – Jihlava 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
HC Olomouc
Sobota 19.10.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Havlíčkův Brod nakonec vítězí fotbalovým výsledkem 1:0 a připisuje si do tabulky všechny tři body, když vítězný gól vstřelil Roman Maliník. Musíme sportovně přiznat, že Olomouc si minimálně jeden bod za dnešní výkon zasloužila. Porážka je pro ni vzhledem k tomu, jak drtivý měla chvílemi tlak, hodně krutý. Havlíčkobrodským hrdinou se stal brankář Daniel Dolejš, který předvedl neuvěřitelný výkon a potvrdil, že je stálým členem kádru reprezentační "dvacítky" naprosto zaslouženě. To je ode mě z Kotliny pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (19:11:12)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Po ráně Jana Jaroměřského od modré čáry, jíž gólman Dolejš vyrazil, dorážel zblízka ještě Matěj Pekr, ale jeho rána byla sražena nad bránu do ochranné sítě!
     
    59:37
    Roman Maliník netrefil prázdnou bránu!
     
    59:18
    Domácí drží soupeře ve středním pásmu.
     
    59:08
    Havlíčkův Brod vyhodil na icing.
     
    58:59
    Jan Jaroměřský také neuspěl se svou střelou od modré čáry, jíž vyslal ihned po vhazování. Kotouč opět zamířil do náruče Daniela Dolejše, jako kdyby byl přitažen magnetem.
     
    58:54
    Brankář Vošvrda zůstává na střídačce, Mora to zkouší s šesti hráči v poli a prázdnou bránou!
     
    58:53
    Rebelové uhájili střední pásmo, kde byli úspěšnější než jejich soupeř. Nahozený puk, i přes nevoli havlíčkobrodských fanoušků, končí na odpískaném zakázaném uvolnění. Máme tu znovu oddechový čas.
     
    58:25
    Havlíčkův Brod teď už směrem do útoku v podstatě rezignoval a veškerou svou pozornost upíná jen na bránění jednobrankového náskoku. Olomouc nenechává Daniela Dolejše ani na chvíli vydechnout.
     
    58:13
    Domácí hokejisté vyvezli kotouč do středního pásma, ale znovu se museli bránit. Mora má opravdu neuvěřitelný tlak. Daniel Dolejš schoval uprostřed brankoviště do náruče ránu Jiřího Řípy z mezikruží.
     
    57:41
    Gólman Dolejš se opět zaskvěl, když vyrazil dvě rány Jakuba Bartoně od modré čáry. Nejdříve zasáhl svým levým betonem, podruhé nebezpečný projektil, jenž mířil pod horní tyč, vyrazil ramenem!
     
    57:25
    Obrovský tlak Mory pokračoval a Daniel Dolejš opět musel vytáhnout ze svého arzenálu fantastický zákrok! Ctirad Ovčačík z mezikruží trefil náruč brodského brankáře. Havlíčkův Brod si bere oddechový čas a kotel domácích fanoušků skanduje pokřik "Dáňa je Bůh!".
     
    56:40
    Neskutečné štěstí teď stálo při Rebelech! Roman Kadela střílel úplně sám z bezprostřední blízkosti, ale trestuhodně minul pravou Dolejšovu tyč! vzápětí promáchl po pasu zpoza brány mezi kruhy Radim Kucharczyk!
     
    56:20
    Olomouc už je zpět a staví do přesilovkového postavení.
     
    56:07
    Havlíčkův Brod dokázal vybojovat kotouč a rychle vyhodit přes celé hřiště.
     
    56:00
    Mora drží útočné pásmo.
     
    55:28
    To je opravdu neuvěřitelné, co brankář Daniel Dolejš dnes ve svém brankovišti předvádí! Olomoučtí útočníci na něj pálili ze vzdálenosti několika kroků, ale havlíčkobrodský fantom mezi tyčemi betonem vyrazil všechny projektily! Dvě minuty za držení protihráče vyfasoval Tomáš Kolafa (HBR).
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Maliník (Dvořáček, Korím)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Berger – Rytnauer, Říha, Drtina – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Rybalkin. Trenér: Mička.
    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Bartoň, Ondrušek, Jaroměřský, Staněk, Kadela, Ovčačík, Rašner, Cartelli – Pekr, Knotek, Herman – Rác, Řípa, Vodný – Jergl, Kucharczyk, Kindl – Králík, Diviš, Selingr. Trenér: Fiala.

    Rozhodčí: Petr Úlehla – Milan Kis, Tomáš Svoboda

    Diváci: 1094
    bahis siteleri