Motor ČB – Havířov 1:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Olomouc 1:0 (kon.) | Šumperk – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 1:4 (kon.) | Třebíč – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Kadaň – Most 5:1 (kon.)
Beroun – Jihlava 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:0 (0:0, 1:0, 0:0)
HC Olomouc
Sobota 19.10.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Po ráně Jana Jaroměřského od modré čáry, jíž gólman Dolejš vyrazil, dorážel zblízka ještě Matěj Pekr, ale jeho rána byla sražena nad bránu do ochranné sítě!
     
    59:37
    Roman Maliník netrefil prázdnou bránu!
     
    57:41
    Gólman Dolejš se opět zaskvěl, když vyrazil dvě rány Jakuba Bartoně od modré čáry. Nejdříve zasáhl svým levým betonem, podruhé nebezpečný projektil, jenž mířil pod horní tyč, vyrazil ramenem!
     
    57:25
    Obrovský tlak Mory pokračoval a Daniel Dolejš opět musel vytáhnout ze svého arzenálu fantastický zákrok! Ctirad Ovčačík z mezikruží trefil náruč brodského brankáře. Havlíčkův Brod si bere oddechový čas a kotel domácích fanoušků skanduje pokřik "Dáňa je Bůh!".
     
    56:40
    Neskutečné štěstí teď stálo při Rebelech! Roman Kadela střílel úplně sám z bezprostřední blízkosti, ale trestuhodně minul pravou Dolejšovu tyč! vzápětí promáchl po pasu zpoza brány mezi kruhy Radim Kucharczyk!
     
    55:28
    To je opravdu neuvěřitelné, co brankář Daniel Dolejš dnes ve svém brankovišti předvádí! Olomoučtí útočníci na něj pálili ze vzdálenosti několika kroků, ale havlíčkobrodský fantom mezi tyčemi betonem vyrazil všechny projektily! Dvě minuty za držení protihráče vyfasoval Tomáš Kolafa (HBR).
     
    50:10
    Havlíčkův Brod předvedl překrásnou akci, při níž si útočníci několikrát vyměnili v předbrankovém prostoru kotouč. Olomouckou obranu tím sice rozebrali jako stavebnici, jenže s nahrávkami už to přehnali a celou akci překombinovali!
     
    47:50
    Olomouci dnes střelecké štěstí opravdu nepřeje! Od modré čáry tvrdě vypálil obránce Jakub Bartoň, jehož dělovka zazvonila na levou Dolejšovu tyčku!
     
    47:00
    Tohle bylo hodně nebezpečné! Jan Berger se objevil úplně sám před bránou, ale nedokázal dobře zamířit a poslal kotouč vedle Vošvrdovy brány!
     
    44:49
    Havlíčkův Brod je teď pod obrovským tlakem, brankář Dolejš má spoustu práce s tím, aby udržel čisté konto. Olomoučtí střelci jsou hodně aktivní a tvrdě pálí ze všech možných pozic, přičemž se jim daří mířit mezi tři červené tyče!
     
    43:50
    Jakub Herman nejdříve pálil z mezikruží do Dolejšových betonů, po čemž zahrozil na druhé straně po brejku i David Stach, jenž zblízka neusměrnil puk za Vošvrdova záda!
     
    42:10
    Teď měli Rebelové obrovské štěstí! Roman Kadela tvrdě vypálil od modré čáry a jeho střele chybělo jen málo! brankář Dolejš vyrazil puk betonem, který mu ale kotouč přeskočil a zůstal chvíli ležet v brankovišti. Karol Korím jej rychle odpálil do bezpečí!
     
    41:35
    Denis Kindl po obdržení nahrávky do prostoru levého kruhu vypálil, ale o kousek minul pěknou ranou vzdálenější Dolejšovu tyčku! Hrát mohou Havlíčkobrodští.
     
    39:55
    Hostům se nabídla možnost rychlého brejku, ale tu nevyužili kvůli nepřesné přihrávce. Jiří Řípa nebezpečně pálil před druhou sirénou z levého kruhu, ale minul vzdálenější tyčku!
     
    38:09
    Nejdříve zmařil přečíslení Mory 2 na 1 skvělým obranným zákrokem před bránou Karol Korím a při protiútoku nastřelil Roman Maliník z prostoru kruhu Vošvrdovo břevno!
     
    35:54
    Hanáci mají ideální možnost k vyrovnání. Tomáš Kolafa (HBR) dostal 2 minuty za hákování.
     
    31:10
    Kotouč teď hodně nevyzpytatelně poskakoval před olomouckým brankovištěm, kam se hrnuli důrazní Rebelové. Lukáš Havel plácl do puku, který proletěl těsně vedle levé Vošvrdovy tyčky!
     
    28:10
    David Stach – David Dvořáček. Tahle útočná dvojice zatím hýří aktivitou. Na ledě si oba útočníci rozumí a jsou pro olomouckou obranu nebezpečí, což předvedli i teď. Prvně jmenovaný hledal svého parťáka před bránou, ale ten promáchl!
     
    26:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové si vytvořili při přesilové hře obrovský tlak, který korunovali gólem! David Dvořáček vyslal tvrdou ránu, jíž gólman Vošvrda dokázal vyrazit do prostoru před sebou, kde si odražený kotouč dojel ROMAN MALINÍK a svižnou dorážkou zavěsil pod horní tyčku odkrytého koutu brány! Asistence: David Dvořáček, Karol Korím.
     
    26:00
    David Stach poslal nádhernou nahrávku na Davida Dvořáčka, který pálil úplně sám z mírného úhlu na pravé straně, ale přestřelil horní tyčku brankáře Vošvrdy!
     
    25:12
    Vladimír Říha dostal prostor na levém křídle, podél kterého se protáhl do kruhu a bekhendem zakončoval k tyčce. Brankář Vošvrda ale zasáhl lapačkou. Naprosto zbytečnou dohru předvedl Jiří Ondrušek (OLO), který brodského útočníka srazil na zem a cosi na něj ještě pokřikoval. Zaslouženě dostal 2 minuty za hrubost.
     
    13:57
    David Dvořáček nahrál před bránu Davidu Stachovi, který se ocitl úplně sám před brankářem Vošvrdou, který vymrštil vzhůru svou lapačku, do níž kotouč zamířil!
     
    11:50
    Fantastický brankář Daniel Dolejš! Teď vychytal spoustu hodně těžkých střel z nebezpečných palebných pozic, které na něj létaly v rychlém časovém sledu, takže si nemohl ani na chvíli vydechnout!
     
    09:38
    Osobní trest na 10 minut za nesportovní chování dostal Tomáš Kolafa (HBR).
     
    08:49
    Prvním vyloučeným hráčem dnešního zápasu se stává Ladislav Rytnauer (HBR), který pyká za vražení na hrazení. Zbytečný faul v útočném pásmu.
     
    07:30
    Aleš Jergl přihrál do kruhu najíždějícímu Radimu Kucharczykovi, který se z mohutného nápřahu opřel do kotouče a trefil Dolejšovo rameno! Havlíčkův Brod zachytil odražený puk a míří vpřed.
     
    05:35
    David Dvořáček po nahrávce Romana Maliníka netrefil bekhendem kotouč a vpřed se hnali hosté. Matěj Pekr uháněl kupředu a nahazoval na svého spoluhráče před Dolejše, ale jeho kolega minul!
     
    02:05
    Roman Rác nahodil zpoza brány kotouč před brankoviště, kde číhal Jiří Řípa, ale nastřelil bez přípravy jen Dolejšovy betony! Tlak pokračoval a k zakončení od modré se dostal Jan Jaroměřský, ale trefil jen prostor brankáře Dolejše.
     
    01:27
    Vladimír Říha (HBR) dostal dvě minuty za hákování, když se snažil zamezit šanci soupeře.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 27. Maliník (Dvořáček, Korím)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Opršal) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Berger – Rytnauer, Říha, Drtina – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Stehlík, Rybalkin. Trenér: Mička.
    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Bartoň, Ondrušek, Jaroměřský, Staněk, Kadela, Ovčačík, Rašner, Cartelli – Pekr, Knotek, Herman – Rác, Řípa, Vodný – Jergl, Kucharczyk, Kindl – Králík, Diviš, Selingr. Trenér: Fiala.

    Rozhodčí: Petr Úlehla – Milan Kis, Tomáš Svoboda

    Diváci: 1094
    bahis siteleri