Frýdek-M. – Havířov 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – V.Popovice 2:5 (kon.) | Hr. Králové – Strakonice 5:3 (kon.)
Žďár n/S – SHK Hodonín 5:2 (kon.) | Warriors Brno – Přerov 0:7 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
HC Strakonice
Neděle 20.10.2013, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    No, třetí třetina tedy nabídla obrovské drama, ale lídr tabulky nakonec slaví tři body. Strakonice každopádně pod Bílou věží prokázaly obrovsky bojovný výkon a i když nebyly lepším týmem, k bodům měly strašně blízko.

    Utkání ale rozhodla kvalita první formace domácích Nedvídek – Žemlička – Procházka, která se postarala o všech pět gólů, Michal Procházka vsítil tři z nich. Každé její střídání je pastva pro oči diváků a chybí jí opravdu jen schopnost proměnit větší počet šancí. V tom případě by dneska Strakonice odešly s debaklem.

    Ode mě je to z malé haly hradeckého zimního stadionu vše, přeji vám příjemný zbytek neděle. Nejlépe strávený na večerním šlágru mužské extraligy Hradec – Sparta!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    A ještě to mohla být šestá radost pro domácí, jenže Havelec se perfektně roztáhl proti bekhendové kličce Martina Bartoně.
     
    58:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    Teď už je s největší pravědpodobností hotovo. Žemlička obetavě zblokoval střelu od modré a posunul puk na dvojici Procházka – Nedvídek. Ta si kotouč vyměnila ve středním pásmu, načež MICHAL PROCHÁZKA bez zaváhání trefil prázdnou klec a završil hattrick – 5:3! Asistence: Lukáš Nedvídek.
     
    58:18
    Hosté v šesti bez brankáře. Není na co čekat!
     
    58:18
    Oddechový čas pro Strakonice.
     
    58:18
    Bazgier donutil Bernarta přerušit hru a hosté získávají útočné buly.
     
    57:58
    Útok střídá útok, ale zatím žádné další šance.
     
    57:38
    Krev tuhne v žilách. A to nejen proto, že je tady ukrutná zima.
     
    56:50
    Neuvěřitelné, hosté se s koncem trestu vydali dopředu a už to mohlo být na světě. Rudovo zakončení bylo zblokováno a dojelo by přesně k tyčce, jenže Bernart ho zákrokem večera vykopl špičkou betonu!
     
    56:22
    A teď to zkoušel Nedvídek na Žemličku, ten měl hokejku trochu zablokovanou a minul.
     
    56:04
    Tři na dva pro notoricky známou trojku Nedvídek – Žemlička – Procházka. Prostřední jmenovaný vyprášil jen Havelcovu výstroj!
     
    55:39
    Hradečtí to musejí zkoušet od začátku.
     
    55:02
    Jenže Ruda mohl v oslabení vyrovnat, to by mu ale nesměl uskočit puk! Bernart pak okamžitě zareagoval vyjetím ze své klece.
     
    54:31
    Na hru první hradecké formace je opravdu radost se dívat. Teď si vykoledovala faul, když Bezděka v přečíslení zastavil Matyáš Fedor (STR). Menší trest za nedovolené bránění, Hradec se může zase přiblížit jistotě vítězství.
     
    54:08
    Hradec odpovídá. Skvělá lapačka Havelce proti Procházkově pumelenici!
     
    53:54
    Strakonice právě vstřelily branku!
    Tak přece jenom je tady další kontaktní gól jihočeského týmu. A bylo se na co dívat. JAN VAVŘÍK sice uháněl v souboji jeden na jednoho, ale švihovka přes hradeckého obránce byla opravdu nádherná a zapadla neskutečným způsobem pod horní tyčku. Ještě to bude maso – 4:3! Asistence: Tomáš Křenek.
     
    53:30
    Ještě mohlo být vše jinak, ale není. Bazgierovi puk pod hokejkou ujel a pak už z toho bylo nepovedené zakončení, které Bernart zastavil.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Nedvídek (Šeps), 36. Procházka (Žemlička), 38. Žemlička (Procházka, Nedvídek), 45. Procházka (Nedvídek), 59. Procházka (Nedvídek, Žemlička) – 40. Ruda, 43. Bazgier (Ruda), 54. Vavřík (Křenek)


    Královští lvi Hradec Králové: Bernart (Jeřábek) – Bezděk, Suk, Souček, Rejl, Novotný, Kulhánek, Skála – Procházka, Nedvídek, Žemlička, Šeps, Stoilskij, Wolf, Klemenc, Tvrdík, Hlavatý "C", Ouzký, Jebavý, Bartoň. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Strakonice: Havelec (Řeřábek) – Srb, Hrubý, Gross "C", Kordík, Fedor, Bazgier, Ruda, Vavřík, Křenek, Rajtmajer, Papež. Trenér: Jiří Beneš.

    Rozhodčí: Veinfurter – Machač, Zeman.
    bahis siteleri