Ottawa – San Jose 2:5 (kon.) | Florida – Tampa 3:4 (1:2 po s.n.) | Columbus – Anaheim 3:4 (kon.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 28.10.2013, 01:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Sotva byli domácí na ledě v pěti, udeřili! Alex Tanguay poslal efektní zadovkou puk od zadního mantinelu před branku, kde byl Gabriel Landeskog, který ještě nahrál na druhou tyč PAULOVI STASTNEMU a ten do poloodkryté branky překonal bezmocného Montoyu – 3:2! Asistence: Gabriel Landeskog, Alex Tanguay.
     
    47:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tanguay si vyměnil kotouč s Landeskogem, ale Montoyu ještě nepřekonal. Vzápětí se ale dostal puk na levý kruh, kam si sjel JAN HEJDA a ten nekompromisním golfákem málem protrhl síť za hostujícím brankářem. Montoya může být rád, že ho tato dělovka netrefila. Asistence: Paul Stastny, Gabriel Landeskog.
     
    30:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují těsně po skončení přesilovky a jdou do vedení 1:2! Little u mantinelu vybojoval kotouč pro BLAKA WHEELERA a jeho střela propadla pod betony Varlamova až do sítě. Za tohle Patrick Roy svého brankáře asi nepochválí. Asistence: Bryan Little, Grant Clitsome.
     
    11:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je srovnáno. Nahození Pardyho se odrazilo od zadního mantinelu před branku, kde golfákem napálil kotouč do sítě BRYAN LITTLE. Varlamov se nestihl včas přesunout. Asistence: Adam Pardy, Blake Wheeler.
     
    08:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Siréna potřetí a tentokrát konečně správně! Po pravém křídle vtrhl do pásma Downie. Jeho golfák Montoya betonem vykopl pouze k MATTOVI DUCHENOVI, který pohodlně uklidil kotouč do odkryté klece. Asistence: Steve Downie, Ryan Wilson.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Duchene (Downie, Wilson), 48. Hejda (Stastny, Landeskog), 55. Stastny (Landeskog, Tanguay) – 11. Little (Pardy, Wheeler), 31. Wheeler (Little, Clitsome)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Guenin, Wilson, Sarich, Benoit, Barrie – Tanguay, Stastny, Landeskog – Downie, Duchene, O'Reilly – Parenteau, MacKinnon, Cliche – Bordeleau, Mitchell. Trenér: Patrick Roy
    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Clitsome, Byfuglien, Bogosian, Enström, Pardy, Stuart – Setoguchi, Little, Ladd – Wheeler, Scheifele, Kane – Frolík, Jokinen, Thorburn – Halischuk, Wright, Tangradi. Trenér: Claude Noël

    Rozhodčí: Joannette, Morton – Heyer, Racicot
    bahis siteleri