Ottawa – San Jose 2:5 (kon.) | Florida – Tampa 3:4 (1:2 po s.n.) | Columbus – Anaheim 3:4 (kon.)
Colorado – Winnipeg 3:2 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 2:1 (2:1 po s.n.)
konec
Colorado Avalanche
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
Winnipeg Jets
Pondělí 28.10.2013, 01:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Hra je přerušena, vhazovat se bude před hostující brankou, do které se musí vrátit Montoya. To je asi konec nadějí Winnipegu.
     
    59:03
    Bekhendovou střelu Wheelera z předbrankového prostoru vyráží Varlamov!
     
    58:27
    Hosté už hrají bez gólmana!
     
    56:49
    Setoguchi měl na holi vyrovnání! Útočník Jets si krásně objel obránce a byl sám před Varlamovem. Ruský gólman ho ale vychytal a dorážku mu znemožnil tím, že se po puku natáhl svou hokejkou a odehrál ho.
     
    54:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Sotva byli domácí na ledě v pěti, udeřili! Alex Tanguay poslal efektní zadovkou puk od zadního mantinelu před branku, kde byl Gabriel Landeskog, který ještě nahrál na druhou tyč PAULOVI STASTNEMU a ten do poloodkryté branky překonal bezmocného Montoyu – 3:2! Asistence: Gabriel Landeskog, Alex Tanguay.
     
    52:14
    Mitchell vyloučen za vysokou hůl a hosté mohou hrát přesilovku.
     
    51:46
    Hosté mohli z brejku udeřit. Setoguchi pálil z mezikruží a sám se dostal i k dorážce. Varlamov v obou případech zasáhl.
     
    49:45
    Nyní opět přitlačili hráči Colorada. Největší šanci měl Alex Tanguay, který obdržel přihrávku zpoza branky před brankoviště, ovšem trefil pouze Montoyu.
     
    48:09
    Vrátit vedení na stranu hostí mohl Ladd, který se zblízka pokoušel protlačit kotouč za Varlamova, ten své spoluhráče podržel.
     
    47:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tanguay si vyměnil kotouč s Landeskogem, ale Montoyu ještě nepřekonal. Vzápětí se ale dostal puk na levý kruh, kam si sjel JAN HEJDA a ten nekompromisním golfákem málem protrhl síť za hostujícím brankářem. Montoya může být rád, že ho tato dělovka netrefila. Asistence: Paul Stastny, Gabriel Landeskog.
     
    44:15
    Velký závar před hostující svatyní. Montoya už v brance jen seděl, ale Downie jej nepřekonal.
     
    39:49
    A s domácími mohlo být zase hůře. Z mezikruží zakončoval Scheifele a jen dobrý zákrok Varlamova zabránil gólu do šatny.
     
    38:17
    Další oslabení Avs. Vyloučen Jan Hejda.
     
    37:14
    Colorado je již v plném počtu a hned mělo obrovskou šanci. Parenteau dostal od Tanguaye puk krásně na zadní tyčku, ale z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Montoyův položený beton.
     
    34:53
    A domácí jdou do čtyř. Bordeleau zvedl u mantinelu loket příliš vysoko proti Scheifelemu a Winnipeg bude hrát po komerční přestávce přesilovou hru.
     
    32:03
    Za Varlamovem nyní zazvonila tyčka! Ke střele z pravého křídla se dostal Halischuk a ruský gólman nestačil vůbec zareagovat.
     
    30:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se trefují těsně po skončení přesilovky a jdou do vedení 1:2! Little u mantinelu vybojoval kotouč pro BLAKA WHEELERA a jeho střela propadla pod betony Varlamova až do sítě. Za tohle Patrick Roy svého brankáře asi nepochválí. Asistence: Bryan Little, Grant Clitsome.
     
    29:26
    Oboustranné vyloučení za hrubost. Na domácí straně si odpočine Guenin, za hosty jde sedět Jokinen.
     
    27:59
    Dvě minuty pro domácího Coryho Sariche za bránění ve hře. Přesilovka pro Tryskáče.
     
    22:50
    Domácí si zahrají první přesilovku v utkání. Na trestné si odpočine Michael Frolík.
     
    12:37
    Winnipeg bude hrát přesilovku. Vyloučen je Jan Hejda za faul na Setoguchiho.
     
    11:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je srovnáno. Nahození Pardyho se odrazilo od zadního mantinelu před branku, kde golfákem napálil kotouč do sítě BRYAN LITTLE. Varlamov se nestihl včas přesunout. Asistence: Adam Pardy, Blake Wheeler.
     
    08:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Siréna potřetí a tentokrát konečně správně! Po pravém křídle vtrhl do pásma Downie. Jeho golfák Montoya betonem vykopl pouze k MATTOVI DUCHENOVI, který pohodlně uklidil kotouč do odkryté klece. Asistence: Steve Downie, Ryan Wilson.
     
    07:04
    Už podruhé v zápase zní gólová siréna, ale ani teď nebyl Montoya překonán. Dorážel Landeskog, ale hostující gólman v poloze ležmo odolal.
     
    00:30
    Po ráně Wilsona vznikl před Montoyovou brankou obrovský závar a po dorážce Landeskoga dokonce zazněla gólová siréna. Sudí ale rozpažil a pokračuje se ve hře.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 9. Duchene (Downie, Wilson), 48. Hejda (Stastny, Landeskog), 55. Stastny (Landeskog, Tanguay) – 11. Little (Pardy, Wheeler), 31. Wheeler (Little, Clitsome)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Guenin, Wilson, Sarich, Benoit, Barrie – Tanguay, Stastny, Landeskog – Downie, Duchene, O'Reilly – Parenteau, MacKinnon, Cliche – Bordeleau, Mitchell. Trenér: Patrick Roy
    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Clitsome, Byfuglien, Bogosian, Enström, Pardy, Stuart – Setoguchi, Little, Ladd – Wheeler, Scheifele, Kane – Frolík, Jokinen, Thorburn – Halischuk, Wright, Tangradi. Trenér: Claude Noël

    Rozhodčí: Joannette, Morton – Heyer, Racicot
    bahis siteleri