Kazaň – Viťaz 4:5 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Ak Bars Kazaň
4:5 (1:0, 2:2, 1:2 - 0:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 29.10.2013, 16:00 • Tatneft Aréna, Kazaň (kapacita 8800 míst) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Viťaz Čechov.
    Autorem branky je DMITRIJ ŠITIKOV.
     
    A nedává! Ivančik si i s jeho nájezdem poradil s bravurou a vychytal tak svému týmu vítězství, Čechov vítězí!
     
    Parádní kličkou Šitikov poslal Barulina úplně na druhou stranu a puk poslal do odkrytého místa, Čechov se ujímá vedení!
     
    61:32
    Soloduchin měl před sebou poloprázdnou branku, střele ale přidal moc důrazu a zlomil hokejku!
     
    61:23
    Přesilovka 4 na 3 pro Čechov! Jevgenij Bodrov vyloučen na 2 minuty za podražení.
     
    61:12
    Backlund nyní s velkou porcí štěstí ustál všechny dorážky Burmistrova a Varnakova!
     
    56:46
    Koroljov se opět dostal za domácí obránce, tentokrát svůj samostatný únik neproměnil!
     
    55:20
    Další velké šance domácích, v nich Svitov a Osipov, hosté zatím odolávají obrovskému tlaku Kazaně!
     
    54:42
    Obrovskou šanci měl Stapleton, který se dostal k dorážce Heshkovy střely, puk směřující do branky ale zastavil bravurním zákrokem hokejkou na brankové čáře Johan Backlund!
     
    53:43
    Uvidíme přesilovou hru domácích, všechny předchozí početní výhody Kazaně skončily brankou, uvidíme jak tato. Za hru vysokou holí je vyloučen Maxim Mamin.
     
    49:56
    Kazaň vstřelila branku!
    Akce domácích po velké šanci Tkačjova ale pokračovala, po střele Medvěděva se puk podobně jako u třetí branky domácích odrazil od zadního mantinelu zpátky před branku, kde byl nejpohotovější JEVGENIJ BODROV, který poslal puk do odkryté branky! Asistence: Jevgenij Medvěděv a Shaun Heshka.
     
    49:48
    Obrovská šance domácích! Tkačjov se dostal ke střele z bezprostřední blízkosti Backlundovy branky, hostující brankář ho ale vychytal!
     
    46:46
    Čechov právě vstřelil branku!
    To je neskutečné, Čechov obrací skóre ze stavu 3:0 na 3:4! VJAČESLAV SOLODUCHIN obral o puk váhajícího Heshku a svůj únik po levé straně zakončil přesnou ranou pod břevno Barulinoyv branky! Bez asistence.
     
    40:43
    Čechov právě vstřelil branku!
    Hosté se ale přeci jen prosazují! Šitikov nasadil po pravé straně rychlé tempo, předal puk na druhou stranu GLEBU KLIMENKOVI, který se prosazuje přesnou střelou z mezikruží! Asistence: Dmitrij Šitikov a Johan Backlund.
     
    39:14
    Přesilovka pro hosty, za držení je vyloučen Jevgenij Medvěděv.
     
    36:18
    Čechov právě vstřelil branku!
    Tak to je šok pro domácí! Po vyhraném buly v útočném pásmu přišla nepřesná přihrávka, ANTON KOROLJUK se dostal do samostatného úniku, který zakončil parádní kličkou do bekhendu! Bez asistence.
     
    33:59
    Čechov právě vstřelil branku!
    I hosté dokázali využít svou přesilovku! Rychlý brejk Čechova nabídl hostům situaci 2 na 1, kterou Šitikov vyřešil parádní přihrávkou na ANTONA KOROLJOVA, který střelou z první nedal Barulinovy absolutně žádnou šanci zakročit! Asistence: Dmitrij Šitikov a Vladimir Malevič.
     
    33:21
    Vasilij Tokranov inkasuje menší trest za hákování.
     
    32:10
    Varnakov nastřelil Backlunda, k následné dorážce se dostal Alexander Burmistrov, tlak druhé lajny domácích se stupňuje!
     
    30:11
    Kazaň vstřelila branku!
    Třetí přesilovka domácích, třetí gól v Backlundově síti! Po vyhraném buly Nikulin předal puk kolegovi na modré čáře Osipovovi, jehož rána se mezi tři tyče nevešla, puk se ale odrazil před branku, kde ho dopravil do sítě ALEXANDER SVITOV! Asistence: Alexander Osipov a Ilja Nikulin.
     
    30:02
    Uvidíme další přesilovku Kazaně, za hákování míří na trestnou lavici Roman Tatalin.
     
    29:21
    Tkačjov předvedl parádní individuální akci, z úhlu ale nedokázal najít malý prostor pod břevnem Backlundovy branky!
     
    25:18
    Po Lukojanovově střele se k dorážce téměř do prázdné branky dostal Tkačjov, nepochopitelně ale minul odkrytou branku!
     
    21:32
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí stihli využít i druhou přesilovku v dnešním zápase! TIM STAPLETON dostal na levé straně hodně času a prostoru, který využil k parádní střele na přední tyč, Backludn se nestihl přesunout! Asistence: Jevgenij Medvěděv a Shaun Heshka.
     
    19:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí ještě stihli využít dvojnásobnou přesilovku do závěrečné sirény ukončující první třetinu! Jevgenij Medvěděv měl před sebou tolik prostoru, že si sjel blíže brance a svižnou střelou poslal puk přesně na hokejku MICHAJLA VARNAKOVA, který jej tečoval přesně pod břevno Backlundovy branky! Asistence: Jevgenij Medvěděv a Alexander Burmistrov.
     
    19:41
    Další vyloučení na straně Viťazu, za podražení míří na trestnou lavici Dinar Chafizullin, domácí si tak zahrají přesilovku 5 proti 3.
     
    19:32
    Vincour parádně uvolnil v mezikruží Kirilla Petrova, který měl hodně času na to si střelu pořádně připravit, Backlund s velkým štěstím udržel bezbrankový stav!
     
    18:30
    Uvidíme první přesilovku Kazaně, pronikajícího Tkačjova zastavil Alexander Rybakov pouze pomocí sekání, za což vidí dvouminutový trest.
     
    16:41
    Tim Stapleton se dostal za obranu hostů, z úhlu ale Backlunda nedokázal překonat!
     
    12:29
    Uvidíme první přesilovou hru, Tomáš Vincour podrazil u vlastní branky pronikajícího Hennessyho, kterému se vůbec nechce zvedat z ledu. Český útočník vidí dvouminutový trest, první přesilovku si tak zahrají čechovští.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 20. Varnakov (Medvěděv, Burmistrov), 22. Stapleton (Medvěděv, Heshka), 31. Svitov (Osipov, Nikulin), 50. Bodrov (Medvěděv, Heshka) – 34. Koroljov (Šitikov, Malevič), 37. Koroljov, 41. Klimenko (Šitikov, Backlund), 47. Soloduchin, rozh. náj. Šitikov


    Ak Bars Kazaň: Barulin (Biljalov) – Nikulin, Kornějev, Heshka, Medvěděv, Tokranov, Jarullin, Osipov – Těreščenko, Vincour, Petrov – Stapleton, Varnakov, Burmistrov – Svitov, Obuchov, Bourque – Bodrov, Tkačjov, Lukojanov – Fajzullin
    HC Viťaz Moskevská oblast: Backlund (Ivančik) – Chafizullin, Malevič, Mezei, Selezňov, Golovkov, Pyett, Tatalin, Kudinov – Soloduchin, Koroljov, Rybakov – Klimenko, Šitikov, Kokšarov – Mamin, Rybin, Makejev – Hennessy, Afinogenov, Ivanov

    Rozhodčí: Bělov, Vasiljev – Koposov, Putilin
    bahis siteleri