ČZU – ČVUT 2:0 (kon.) | UK Kings Prague – VŠE 4:2 (kon.) | ČVUT – VŠE 2:1 (1:0 po s.n.)
ČZU – UK Kings Prague 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Česká zemědělská univerzita
2:0 (0:0, 2:0)
České vysoké učení technické
Čtvrtek 31.10.2013, 17:45 • Tipsport aréna Domácí tým: HC Sparta Praha • Hokejová bitva
Partner:
     
    O osudu utkání rozhodla smrtící minutovka, během níž "Zemědělka" zasadila dvě rány za záda Jaroslava Brázdila.

    Děkuji za pozornost, následuje zápas UK – VŠE. (18:53:51)
     
    Konec zápasu.
     
    29:50
    Zápas se chýlí ke konci. Probíhají poslední vteřiny. ČZU drží kotouč před brankou Jaroslava Brázdila. Zápas končí.
     
    29:01
    Martin Sekerka se tlačil před Brázdila, ale ten jej fantastickým betonem vychytal. Následně ještě do prázdné dorážel Michal Slanina, ale trefil jen vracejícího se obránce.
     
    28:12
    Přesilovka se chýlí ke konci. ČZU dokázala vyhodit dvakrát puk až k Brázdilovi. Fanoušci Zemědělců již pomalu slaví vítězství.
     
    27:24
    Jan Valder, střelec druhé trefy zápasu se cpal do pásma, ale přišel o puk. Do šance se na druhé straně cpal Daniel Kolář, ale ten byl odstaven, když se tlačil před kasu. Následně mohl dorážet Koudelka, ale byla posunutá brána. Následně míří za svůj faul na trestnou Jan Šramota (ČZU).
     
    26:46
    ČVUT se hnalo do útoku, ale bylo odstaveno od kotouče. Na druhé straně se pokoušeli o průchod přes modrou čáru Zemědělci, ale byli zastaveni ofsajdem.
     
    25:53
    Vzápětí mohl srovnat Jiří Polák, který si najížděl mezi beky a následně prchal sám! provedl to dobře, položil si Vokatého, ale nedokázal zakončit přesně a minul jeho levou tyč!
     
    25:04
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro ČVUT. Martin Kupec z pravého křídla vysunul na levém kruhu do šance JANA VALDERA, jenž z první procedil pul pod vyrážečkou Jaroslava Brázdila! Asistence: Martin Kupec.
     
    24:18
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Hráči v zeleném se dostávají do vedení! Bravurní akce Zemědělců vyvrcholila průnikem Vojtěcha Urbančíka po pravé straně. Hráč ČZU poslal kotouč křížem na levou stanou a MATYÁŠ HLOŽEK z první pokořil Jaroslava Brázdila! Asistence: Vojtěch Urbančík.
     
    23:59
    Michal Slanina poslal kotouč na modrou čáru, kde stál Dominik Müller, ale jeho ránu od modré čáry zneškodnil výborným zákrokem betonem Jaroslav Brázdil. Následně míří na trestnou Jaroslav Žilík (ČVUT).
     
    23:32
    Aleš Hybner se po levém křídle dostal až před Brázdila, ale byl moc z úhlu, a tak mu nezbylo nic jiného, než trefit nastavené betony brankáře Českého vysokého učení technického.
     
    22:21
    Matyáš Hložek se nedostal před Jaroslavem Brázdilem po chybě soupeře k puku. V pozici stál dobré, ale nakonec si ČVUT oddychlo.
     
    21:38
    ČVUT se tlačilo před Vokatého a ten nejprve vyčapal Patschovu ránu od modré betonem. Následně míří na lavici hanby Filip Maciboba (ČZU) za podražení.
     
    20:44
    Hraje se nahoru-dolů. Nejprve parádně zasáhl Jaroslav Brázdil a na druhé straně vytáhl pokus Vojtěcha Bazgiera z levého kruhu fantastickým zákrokem Vojtěch Vokatý.
     
    20:16
    Jaroslav Žilík nahrával v šanci na svého jmenovce Budinu, ale ten nedokázal kotouč zachytit. Brankář tam mohl zůstat v klidu.
     
    19:31
    Na druhé straně se dostal mezi kruhy Daniel Kolář, ten si sjel až před Vojtěcha Vokatého, zkusil jej rozhýbat, ale s pokusem mezi nohy si gólman ČZU poradil!
     
    19:10
    Dominik Müller se po pravé straně dostával do šance, vybruslil si do střelecké pozice, ale jeho rána skončila jen vedle Brázdilovy klece.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 25. Hložek (Urbančík), 26. Valder (Kupec)


    Česká zemědělská univerzita: Vokatý (Hochsteiger) – Müller, Vejvoda, Růžička, Špringl, Krňanský, Novák, Maciboba, Slanina, Hybner, Sekerka, Kupec, Havel, Hložek, Gebhart, Šnajdauf, Urbančík, Láska, Šramota, Valder.
    Trenér: Igor Miklík.

    České vysoké učení technické: Brázdil (Mazanec) – Sem, Patsch, Hlaveš, Šnejdr, Čtveráček, Budina, Řehák, Žoha, Žilík, Koudelka, Drda, Doskočil, Polák, Knap, Kolář, Bazgier, Krnáč, Sladký.
    Trenér: Zdeněk Valjent.
    bahis siteleri