ČZU – ČVUT 2:0 (kon.) | UK Kings Prague – VŠE 4:2 (kon.) | ČVUT – VŠE 2:1 (1:0 po s.n.)
ČZU – UK Kings Prague 4:3 (1:0 po s.n.)
konec
Česká zemědělská univerzita
2:0 (0:0, 2:0)
České vysoké učení technické
Čtvrtek 31.10.2013, 17:45 • Tipsport aréna Domácí tým: HC Sparta Praha • Hokejová bitva
Partner:
     
    29:01
    Martin Sekerka se tlačil před Brázdila, ale ten jej fantastickým betonem vychytal. Následně ještě do prázdné dorážel Michal Slanina, ale trefil jen vracejícího se obránce.
     
    27:24
    Jan Valder, střelec druhé trefy zápasu se cpal do pásma, ale přišel o puk. Do šance se na druhé straně cpal Daniel Kolář, ale ten byl odstaven, když se tlačil před kasu. Následně mohl dorážet Koudelka, ale byla posunutá brána. Následně míří za svůj faul na trestnou Jan Šramota (ČZU).
     
    25:53
    Vzápětí mohl srovnat Jiří Polák, který si najížděl mezi beky a následně prchal sám! provedl to dobře, položil si Vokatého, ale nedokázal zakončit přesně a minul jeho levou tyč!
     
    25:04
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Tak to je studená sprcha pro ČVUT. Martin Kupec z pravého křídla vysunul na levém kruhu do šance JANA VALDERA, jenž z první procedil pul pod vyrážečkou Jaroslava Brázdila! Asistence: Martin Kupec.
     
    24:18
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Hráči v zeleném se dostávají do vedení! Bravurní akce Zemědělců vyvrcholila průnikem Vojtěcha Urbančíka po pravé straně. Hráč ČZU poslal kotouč křížem na levou stanou a MATYÁŠ HLOŽEK z první pokořil Jaroslava Brázdila! Asistence: Vojtěch Urbančík.
     
    23:59
    Michal Slanina poslal kotouč na modrou čáru, kde stál Dominik Müller, ale jeho ránu od modré čáry zneškodnil výborným zákrokem betonem Jaroslav Brázdil. Následně míří na trestnou Jaroslav Žilík (ČVUT).
     
    21:38
    ČVUT se tlačilo před Vokatého a ten nejprve vyčapal Patschovu ránu od modré betonem. Následně míří na lavici hanby Filip Maciboba (ČZU) za podražení.
     
    15:14
    Máme tady také prvního potrestaného hráče ČZU. Dominik Müller (ČZU) dostal trest za držení protihráče.
     
    10:33
    Po zmatcích před bránou se dostal na levé straně k dorážce do poloodkryté branky Michal Slanina, ale jeho pokus vyčapal znovu spolehlivý Brázdil.
     
    08:48
    Tým Techniků jde znovu na trestnou lavici. Jaroslav Budina (ČVUT) míří na lavici hanby za nedovolené bránění.
     
    06:24
    Jak je důležité míti Brázdila! Gólman ČVUT předvedl další parádní zákrok, když po křižné nahrávce pálil z pravého kruhu Matyáš Hložek, ale trefil jen lapačku maskovaného muže v modrém!
     
    05:31
    Máme zde první vyloučení zápasu. Atak soupeře zastavil Jiří Doskočil (ČVUT) u levého mantinelu hákováním.
     
    04:39
    Parádní zákrok musel vytáhnout ze svého arzenálu Jaroslav Brázdil. Mezi kruhy se dostal ke střele Martin Sekerka a tlačil ji na zadní tyč, leč fantasticky se roztáhl gólman ČVUT, jenž kotouč nakonec podržel i ve své výstroji, čímž celý zákrok umocnil.
     
    Čestná bule byla vhozena!

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 25. Hložek (Urbančík), 26. Valder (Kupec)


    Česká zemědělská univerzita: Vokatý (Hochsteiger) – Müller, Vejvoda, Růžička, Špringl, Krňanský, Novák, Maciboba, Slanina, Hybner, Sekerka, Kupec, Havel, Hložek, Gebhart, Šnajdauf, Urbančík, Láska, Šramota, Valder.
    Trenér: Igor Miklík.

    České vysoké učení technické: Brázdil (Mazanec) – Sem, Patsch, Hlaveš, Šnejdr, Čtveráček, Budina, Řehák, Žoha, Žilík, Koudelka, Drda, Doskočil, Polák, Knap, Kolář, Bazgier, Krnáč, Sladký.
    Trenér: Zdeněk Valjent.
    bahis siteleri