ČZU – ČVUT 2:0 (kon.) | UK Kings Prague – VŠE 4:2 (kon.) | ČVUT – VŠE 2:1 (1:0 po s.n.)
ČZU – UK Kings Prague 4:3 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Česká zemědělská univerzita
4:3 (2:0, 1:1, 0:2)
UK Kings Prague
Čtvrtek 31.10.2013, 22:15 • Tipsport Aréna Praha • Hokejová bitva
Partner:
     
    45:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česká zemědělská univerzita.
    MICHAL SLANINA svým nájezdem rozhoduje o tom, že ČZU poprvé v historii získává Pohár primátora hlavního města Prahy!
     
    Za ČZU proměnil Michal Slanina a tým tak vede! 1:0
     
    44:24
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Ohromná vlna nadšení nyní probíhá Tipsport Arénou! Neuvěřitelný kotel teď hučí ze strany Karlovy univerzity! Hráči v červeném hned po buly skórují a vypadá to, že o vítězi tak rozhodnou zas až samostatné nájezdy! PETR HUČKO ihned po buly napálil kotouč za záda gólmana ČZU. Asistence: Jonáš Křepelka.
     
    43:55
    Jonáš Křepelka vyhrál buly a následně nahodil Tomáš Brém kotouč. Gólman Vokatý jej podržel a UK tak vybojovala pásmo.

    Srb míří na střídačku!
     
    42:46
    Petr Hučko ujížděl v oslabení sám na gólmana poté, co se vysmýkl obraně! Jeho blafák na forehand ale Vojtěch Vokatý odhadl a kotouč mezi betony nepustil!
     
    41:45
    Jan Slánský (UKA) dostal dvě minuty za nesportovní chování.
     
    41:23
    Oba kohouti dostávají trest. Místo hráče UK Karla Herra (UKA) jde odsedět jeho trest Ivan Utěšil. Za ČZU sedí Radek Špringl (ČZU). Oba 2+2 min, hrubost. Hraje se pět na pět.
     
    39:18
    Nikolas Tverďák poslal kotouč před branku, zde byla hrací guma sražena soupeřem. Následně se dostával hráč UK k dorážce, ale Vojtěch Vokatý mu parádním skokem sebral gól!
     
    37:18
    Trest pro ČZU. Bohužel hráče i přestupek jsem nezahlédl, takže se, chtě nechtě, musíte spokojit pouze s touto informací.
     
    34:02
    Petr Hučko (UKA) sekl soupeře a jde pykat na dvě minuty.
     
    31:35
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak to bude pořádné drama! Nejstarší česká vysoká škola skóruje! Ivan Utěšil se na pravé straně zbavil stahovačkou beka, poslal kotouč mezi kruhy, kde jej Lukáš Rovný sklepl na hůl TOMÁŠE BRÉMA, jehož střelu nedokázal přesouvající se Vokatý zachytit! Asistence: Lukáš Rovný a Ivan Utěšil.
     
    29:22
    Dominik Novák stál v obrovské šanci před Vokatým, jenž ležel na hrací ploše, ale forvard UK neodkázal zvednout hrací gumu nad jeho beton!
     
    26:06
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Parádní přesilovková kombinace vrací na hole ČZU dvougólový náskok! Na pravém kruhu se po krásné nahrávce dostal ke střele MICHAL SLANINA a jeho dělovka prošla až za záda bezmocného Adama Srba.
     
    25:22
    Richard Lobo (UKA) přerušuje šanci soupeře faulem. Provinil se vysokou holí.
     
    24:32
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Nádherná akce Karlovy univerzity znamená snížení stavu na rozdíl jediné trefy! Brankář Vojtěch Vokatý poprvé v tomto turnaji loví touš ze své sítě. Po Slavíčkově přiklepnutí ujížděl do šance DOMINIK NOVÁK, který si obešel tři hráče a nakonec si pohrál i s gólmanem, jejž pod vyrážečku prostřelil! Asistence: Tobiáš Slavíček.
     
    21:10
    Jan Valder se dostal do šance. Stál sám před Adamem Srbem, ale ten předvedl bravurní zákrok svým pravým betonem a jeho pokus zneškodnil!
     
    19:44
    Tomáš Jirků potáhl kotouč po levé straně a následně poslal kotouč a druhou stranu, kde dorážel Daniel Fuchs, ale proti němu se fantasticky přesunul Vojtěch Vokatý a bryskním zákrokem jeho příležitost zneškodnil.
     
    Tým UK střídá gólmana! Nastupuje Adam Srb!
     
    11:49
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Tak nyní je mi Libora Plačka líto! Za svůj fantastický zákrok si inkasovat nezasloužil! Matyáš Hložek poslal puk křížem na levý roh brankoviště, kde dorážel Vojtěch Urbančík, ale fantastický gólman Univerzity Karlovy svou holí zasáhl, ale na dorážku TOMÁŠE HAVLA již neměl nárok! Asistence: Vojtěch Urbančík a Matyáš Hložek.
     
    09:51
    ČZU mohlo skórovat! Lukáš Novák a Josef Krňanský stáli před brankou Libora Plačka, ale ani jeden z nich nedokázal dostat kotouč za jeho záda! Následně je jeho kasa posunuta.
     
    09:10
    Richard Lobo (UKA) podrazil pronikajícího hráče ČZU a míří na trestnou lavici. Tento faul byl vidět tak jasně, jako slunce v nejparnějším létě.
     
    06:55
    Lukáš Rovný se po propadnutí obrany soupeře dostal na levém křídle do šance, ale napálil jen připraveného Vokatého. Následně se pokusil o dorážku, ale na brankové čáře fantasticky zachránil Láska. Gólman ČZU pak schoval puk do výstroje.
     
    05:36
    Bude se hrát čtyři na čtyři. Jonáš Křepelka (UKA) jde na trestnou lavici za hákování.
     
    05:10
    ČZU jde na trestnou lavici. Za podražení míří na lavici hanby Aleš Hybner (ČZU).
     
    02:35
    Petr Novák (UKA) míří ven na dvě minuty za podražení.
     
    01:50
    Tým České zemědělské univerzity právě vstřelil branku!
    Parádní akce České zemědělské univerzity rozjásala fandy v zeleném a zcela opařila kotel UK, který se nachází v mé těsné blízkosti. Zemědělka předvedla akci jak z učebnice ledního hokeje. Matyáš Hložek prošel podél pravého mantinelu do pásma a nabil před bránu TOMÁŠI HAVLOVI, jenž z první pokořil Libora Plačka! Asistence: Matyáš Hložek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Havel (Hložek), 12. Havel (Urbančík, Hložek), 27. Slanina, rozh. náj. Slanina – 25. D. Novák (Slavíček), 32. Brém (Rovný, Utěšil), 45. Hučko (Křepelka)


    Česká zemědělská univerzita: Vokatý (Hochsteiger) – Müller, Vejvoda, Růžička, Špringl, Krňanský, Novák, Maciboba, Slanina, Hybner, Sekerka, Kupec, Havel, Hložek, Gebhart, Šnajdauf, Urbančík, Láska, Šramota, Valder.
    Trenér: Igor Miklík.

    UK Kings Prague: Plaček (16. Srb) – Slánský, Tvreďák, Pípal, Baláž, Slavíček, Brém, Herr, Utěšil – P. Novák, Hučko, Fuks, Lobo, Šafránek, Křepelka, Radostová, Krátký, D. Novák, Jirků, Rovný, Macenauer.
    Trenér: Radek Hlavatý.
    bahis siteleri