Spišská N. Ves – Michalovce 3:6 (kon.) | Prievidza – Prešov 1:3 (kon.) | SR 18 – Lipt. Mikuláš 0:4 (kon.)
Topoľčany – Bardejov 4:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Senica 1:4 (kon.) | Detva – Trnava 2:0 (kon.)
konec
JOJ ŠPORT Slovensko U18
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HK 32 Liptovský Mikuláš
sk Pátek 01.11.2013, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga (SR)
Partner:
     
    Matúš Palko dokázal vychytať čisté konto a jeho tím tak najlepším spôsobom vrátil Slovensku "18" prehru z domáceho ľadu. Ďakujeme za pozornosť a tešíme sa na ňu opäť v nedeľu, kedy Osemnástka privíta Topoľčany. Do čítania, priatelia! (19:01:00)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:10
    Opustená hokejka pri obrannej modrej Osemnástky narobila problémy Klenkovi, keď zblokovala jeho snahu o únik dopredu.
     
    58:50
    Bondra spoza hráčov aspoň v rámci pozdravenia Palka, ktorý puk vyrazil a zobral do lapačky.
     
    57:59
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Bartík prihrávkou nasmeroval puk medzi kruhy, Vartovníkovu strelu ešte šikovne Pajpach vyrazil betónom, no na dorážku MAROŠA PIATKU už nemal nárok...
    Asistencie: Lukáš Vartovník a Peter Bartík.
     
    56:54
    Nitriansky si zaútočil, ku koncovke sa nedostal a pri prechádzaní poza bránu ju spolu so svojim "tieňom" posunul, hra prerušená.
     
    56:12
    Nahodenie od modrej čiary sa po bloku zmenilo na prihrávku medzi kruhy, odkiaľ tečoval puk Broska, ten vyletel do vzduchu a len-len, že preletel ponad Pajpachovu bránu.
     
    55:32
    Bača vložil do prihrávky Briestenského svoju dlhočiznú hokejku a puk vyletel k mantinelu.
     
    54:46
    Puk bol po strele Vadoviča od modrej niekoľkokrát tečovaný a vôbec k Palkovi ani nedošiel.
     
    54:06
    Nie zas, že by sa nestrieľalo vôbec, Palko však nemá problém s takými strelami, ako napríklad aj teraz potvrdil pri Hrušíkovom pokuse, keď už sa predral do šance. Možno aj na tréningoch čelí horším strelám.
     
    53:24
    Hodnú chvíľu sme neboli svedkom dobrej akcie, z časti za to môže fakt, že Liptáci sa sústredia oveľa viac na bránenie a číhajú na chyby. Kreativita teda ostáva na Osemnástkarov, ktorá sa cez brániacich hráčov trošku ťažšie presadzuje.
     
    51:48
    Poliaček číhal v strednom pásme a Romančík ho tienil, akonáhle puk smeroval z obranného pásma Liptákov do útoku obaja zabrali v nohách a obaja sa potkli a skončili na ľade.
     
    51:07
    Broskovi sa nepodarilo udržať puk, no dostal ho na hokejku Poliaček, prešiel do útočného pásma a ponúkol ho na ľavý kruh Broskovi. Jeho strelu dostal Pajpach do hrude, vyráža a kryje.
     
    49:40
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa hneď po návrate Piatku na ľad dostali dopredu a bol to sám MAROŠ PIATKA, kto si z tohto úniku vynahradil spálené šance tretím gólom hostí!
    Asistencie: Juraj Kuric a Peter Bartík.
     
    49:33
    Grman od modrej čiary, ťažko povedať, či Sukeľ tečoval puk alebo nie, v každom prípade ho následne Palko vyrazil na zadný mantinel.
     
    48:40
    Milého pokus spoza hráčov z pravého kruhu, Palko aj so zakrytým výhľadom reaguje fantasticky lapačkou.
     
    48:20
    Šanca domácich, puk sa ale ozval o žŕdku!
     
    47:27
    Vylúčenie Liptovský Mikuláš – Maroš Piatka – dve minúty za hákovanie.
     
    47:25
    Tak to je až neuveriteľné, čo dokázal teraz Pajpach vyraziť, ale aj Piatka zahodiť! Situácii predchádzala akcia, keď prenikajúci Piatka prihral medzi kruhy Vartovníkovi, no jeho strela z prvej do odkrytého priestoru neprešla vďaka brániacim hráčom. Pajpach následne vyrazil pár pomerne neškodných pokusov, keď už bol v bránkovisku a znova sa k slovu dostal Piatka, ale puk mu z čepele ako zmagnetizovaný odskočil do vzduchu a Piatka tak nezakončil dobre. Ešte keď mu puk padol na ľad sa snažil opätovne ohroziť bránu, ale Pajpach hoci nebol celkom v postoji dokázal puk vyraziť.
     
    46:28
    Kombináciu hostí zakončil zachytením puku Mendrej a tým ju samozrejme celú pokazil.
     
    46:01
    Vylúčenie Slovensko "18" – Kristián Ferleťák – dve minúty za napadnutie.
     
    45:39
    Ferleťák z ťažkej pozície od mantinelu poslal puk na bránu. Síce obdivuhodné, no mohol voliť radšej prihrávku na Hrušíka a vyzeralo by to asi aj zaujímavejšie.
     
    45:04
    Čerstvo prestriedaný Poliaček nezachytil puk, zakázané uvoľnenie Liptákov.
     
    44:01
    Mikuláščania sa natlačili na Pajpacha spoločne s dvoma bekmi domácich, peknáb hŕba zatlačila brankára až za bránkovú čiaru. Piatka sa na kolenách aj nervózne chcel pustiť do šarvátky, možno ak by stál by sa mu to podarilo.
     
    42:20
    Sajko nadvakrát od modrej čiary, prvú strelu Pajpach vyrazil späť do hry, na druhú už si nesiahol, lebo bola mierne nepresná.
     
    41:41
    Prvé minúty v tejto tretine sa nesú v znamení obrany – hráči, ktorí majú puk pod kontrolou, sú doma v obrannom pásme...
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Aj v druhej tretine sme videli jeden gól, o ktorý sa postaral Peter Bartík, mimo to ale aj množstvo výborných zásahov brankárov, ale aj šancí dobre zmarených ešte pred finálnym zakončením. Uvidíme, či to bude výsledkovo jasná záležitosť hostí, lebo herne rozhodne nie je a bude to ešte zaujímavé...
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:35
    Spolupráca prešovských "dvojičiek", Krajňák si nenechal vziať puk, z pravého kruhu ho poslal krížom na Milého, ktorý chvíľu počkal, ale aj tak strelu mieril len do brankára.
     
    38:09
    Piatkovi sa teraz nedarí, najprv absolútne vôbec neprekvapil Pajpacha "rusnákovským" ťahom, teraz strelu z ľavého kruhu spoza hráča poslal práve do brániaceho hráča.
     
    37:28
    Grman po vhadzovaní zápästím poslal točený puk na bránu, Palko chytá do lapačky.
     
    37:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa napokon dostávajú do dvojgólového vedenia, keď si pred Pajpachom domáci zle obsadili hráčov a PETER BARTÍK ho prekonal dorážkou strely od modrej!
    Asistencie: Erik Nitriansky a Juraj Kuric.
     
    36:49
    Poliaček ostal ako posledný zo svojej formácie v hre, dostal prihrávku na útočnú modrú čiaru, ale aj s prispením bloku Maiera puk poslal len do rohu.
     
    35:36
    Vartovník sa zbavil puku v strednom pásme, Tatár ale dohral súboj, čo sa Vartovníkovi veľmi nepáčilo. Puku sa vpredu zmocnili jeho spoluhráči, naznačená strela a prihrávka, ale Poliaček Pajpacha neprekonal ani z tejto strely, ani z niekoľkých pokusov o dorážky o chvíľu neskôr.
     
    34:07
    Hrušík si dal výborne pozor a obskočil hráča, ktorý sa mu chcel postaviť do cesty, prihrávka na Ferleťáka do ľavej strany už ale nevyšla.
     
    33:30
    Teraz je čas pre Pajpacha, aby predvádzal svoje brankárske umenie, lebo keď sú Liptáci v plnom počte, viac ho ohrozujú.
     
    31:26
    Presilovku mladíci nevyužili, teraz puk vedie do útočného pásma Ferleťák, ale jeho strelu zachytil Palko lapačkou.
     
    28:50
    Vylúčenie Liptovský Mikuláš – Roman Sajko – dve minúty za zdržiavanie hry; vyhodenie puku z hracej plochy.
     
    27:04
    Sukeľ dostal rýchlu prihrávku od Moravčíka z obranného pásma na útočnú modrú, prešiel rýchlo dopredu a chcel prihrať medzi kruhy, ale výborne zasiahol Špila, nepustil puk cez seba.
     
    26:20
    Domáci si posúvajú puk, Palko sa posúva na nohách ako pavúk číhajúci v sieti na každý a jeden pohyb, ktorý ju rozochveje.
     
    25:45
    Vylúčenie Liptovský Mikuláš – Maroš Piatka – dve minúty za podrazenie.
     
    24:49
    Osemnástka sa znova oslobodila skôr ako dokázali Mikuláščania ohroziť Pajpacha, teraz konkrétne puk vyhadzuje Sukeľ.
     
    24:18
    Expresné prestriedanie domácich a naopak návrat hostí do pásma. Špila si pripravil puk a nepríjemne vypálil, no ozvalo sa obdivné "oooo", pretože Pajpach sa predviedol lapačkou.
     
    24:03
    Po Milého zabojovaní vyhadzuje puk von z pásma Bílik.
     
    23:06
    Výborne Paločko, zblokoval prihrávku a dokonca vyhodil puk preč, aj ho naháňal, ale mal pri sebe dvoch hráčov a tak nezaútočil, len nahodil k Palkovi.
     
    22:58
    Vylúčenie Slovensko "18" – Patrik Maier – dve minúty za krosček.
     
    22:35
    Nitriansky od modrej čiary, puk sa odrazil do ochrannej siete.
     
    22:22
    Vylúčenie Slovensko "18" – Jakub Garay – dve minúty za podrazenie.
     
    22:17
    Bondra našiel Tatára, ale ten to mal na bekhend a veľmi dobrá strela z toho nebola.
     
    21:00
    Osemnástka síce zblokovala prihrávku v strednom pásme späť do útočného, no hráči sa puku pre hroziaci ofsajd nemohli dotknúť a tak sa k nemu znova dostali hostia, tentokrát už prihrávka vyšla. Vartovník ju dostal priamo na hokejku, no bol chrbtom k útočnej modrej a mal za sebou hráča. Snažil sa ho zbaviť, ale puk pri tom poslal do vzduchu.
     
    20:19
    Krajňák so smutne zvesenými pleciami, dostal prihrávku pred Palka, ale zoči-voči neuspel.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko U18: Pajpach – Maier, L. Romančík, Ma. Moravčík, Má. Grman, Mendrej, Bílik, Vadovič, J. Garay – Matej Paločko, M. Krajňák, J. Milý – Ferleťák, M. Sukeľ, Hrušík – R. Bondra, Halama, J. Tatár – Kundrát, Klenko, Briestenský.

    MHK 32 Liptovský Mikuláš: Palko – T. Špila, Mezovský, J. Bača, Sajko, Nitriansky, Lehocký, Janči – P. Bartík, J. Kuric, Leskovjanský – Roháč, Piatka, L. Vartovník – Ma. Marcinko, Broska, F. Poliaček – Mi. Mach, J. Matejka, A. Laco.

    Rozhodca: Valachovič – Otrubčák, Polakovič.
     
    Opätovne sa ospravedlňujem za problémy technického rázu, z Trnavy sa hlási komentátorka Dominika Handzušová už so svojou "krabičkou", ktorá nahradí pre tento zápas klubovú, ktorá, pravidelní čitatelia prenosov z Trnavy iste vedia, túto sezónu akosi hapruje. V prvej tretine nám ušiel jeden gól, ktorý padol skôr náhodne, keď Pajpach niekoľkým strelám odolal, no ležiaci v bránkovisku nedokázal puk pokryť a ten nikým nepovšimnutý sa dokĺzal až do siete. Od druhej tretiny už prinesieme všetko podstatné a zaujímavé v klasickom prenose.
     
    Po prvej tretine vedú hráči Liptovského Mikuláša na reprezentáciou Slovenska do 18 rokov 1:0. Druhá tretina sa začne približne o 17:42.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    13:43
    Domáci v plnom počte.
     
    11:43
    Vylúčenie na strane SVK 18, 2 minúty dostáva Patrik Majer za hákovanie.
     
    03:00
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa ujímajú vedenia po góle ONDREJA BROSKU. Asistencia: Martin Marcinko.
     
    Vážení priatelia, pre problémy s internetovým pripojením vám zo zápasu prinesieme len dôležité informácie. Za vzniknuté problémy sa ospravedlňujeme.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    V 16. kole sa na trnavskom ľade, domovskom stánku nielen Trnavy, ale i slovenskej reprezentácie do osemnásť rokov, stretnú tabuľkoví takmer susedia. Slovensko "18" už prehralo sedem zápasov v rade a prepadlo sa na predposlednú priečku, pričom posledné Topoľčany naň strácajú dva body. Dva body však delia aj repre od dvoch tímov nad ňou – Považskej Bystrice a práve Liptovského Mikuláša.

    V prvom vzájomnom stretnutí tejto sezóny sa Mikuláš ešte trápil a naopak mladí adepti na reprezentačný dres boli v rozlete. Teraz prežívajú akúsi výsledkovú krízu, hoci v poslednom stretnutí s Trnavou mimo prvú tretinu predviedli veľmi dobrý výkon. Mikulášania dve kolá dozadu prehrali s Trnavou 2:4 a dovtedajší tréner Hovorka sa vzdal svojej funkcie. Jeho post prebral Marián Horváth a jeho asistentom sa stal Juraj Kledrowetz. Premiéru zvládli na výbornú, keď zdolali Topoľčany jasne 5:0 – štyri góly strelil mladý František Poliaček.

    Uvidíme teda, či si Mikuláš poradí s ďalším tímom z konca tabuľky, alebo ho Slovensko "18" zdolá aj po druhý raz v sezóne a po dlhšom čase si pripíše nejaké body.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 3. Broska (Marcinko), 37. Bartík (Nitriansky, Kuric), 50. Piatka (Kuric, Bartík), 58. Piatka (Vartovník, Bartík)


    JOJ ŠPORT Slovensko U18: Pajpach – Maier, L. Romančík, Ma. Moravčík, Má. Grman, Mendrej, Bílik, Vadovič, J. Garay – Matej Paločko, M. Krajňák, J. Milý – Ferleťák, M. Sukeľ, Hrušík – R. Bondra, Halama, J. Tatár – Kundrát, Klenko, Briestenský.
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko – T. Špila, Mezovský, J. Bača, Sajko, Nitriansky, Lehocký, Janči – P. Bartík, J. Kuric, Leskovjanský – Roháč, Piatka, L. Vartovník – Ma. Marcinko, Broska, F. Poliaček – Mi. Mach, J. Matejka, A. Laco.

    Rozhodčí: Valachovič – Otrubčák, Polakovič
    bahis siteleri