Vsetín – Přerov 7:4 (kon.) | Orlová – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Technika Brno – SHK Hodonín 3:6 (kon.)
Nový Jičín – Břeclav 3:2 (2:1 po s.n.) | Prostějov – Val. Meziříčí 5:3 (kon.) | Opava – Frýdek-M. 6:1 (kon.)
Kobra – Nymburk 0:2 (kon.) | Žďár n/S – Bílina 7:1 (kon.) | Sokolov – Milevsko 3:1 (kon.)
Klášterec nO – Pelhřimov 4:0 (kon.) | Jindř. Hradec – Děčín 4:1 (kon.) | Klatovy – Kolín 2:4 (kon.)
Řisuty – Mor. Budějovice 5:8 (kon.) | Jablonec n/N – Vrchlabí 7:1 (kon.)
konec
HC Technika Brno
3:6 (2:0, 1:4, 0:2)
SHK Drtiči Hodonín
Středa 06.11.2013, 18:00 • HHDM - Brno • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Kosmetická úprava ve skóre. Do prázdné brány se trefuje PAVEL KŘIŽ, pro kterého to nebylo složité zakončení. Asistence: Martin Špok, Zdeněk Kučera.
     
    58:39
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto. Drtiči dnes v Brně získají tři body. Do otevřené obrany vletěla formace Hodonína a po sérii šikovných přihrávek se chopil koncovky FILIP VELECHOVSKÝ, jenž střelou nad betonem nedal Chvátalovi šanci. Asistence: Petr Peš, Zdeněk Jurásek.
     
    37:24
    Technika právě vstřelila branku!
    Opět obránce Štindl vypálil nepřesně, tentokrát to ale mělo svůj efekt. Kotouč se po odrazu od mantinel dostal na hokejku JANA ČESNEKA, který propálil hodonínského brankáře. Přesilovka využita i na brněnské straně a duel dostane další rozměr. Zatím je to skvělá podívaná. Asistence: Petr Štindl a David Havíř.
     
    35:46
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Přesilovka dnes potřetí využítá, Hodonín rozebral soupeře do posledního šroubku a pro MARTINA ŠPOKA to byla snadná práce. Skočovský mu namazal pěkně do prostoru mezikruží a ta rána mu sedla dokonale. Chvátal sice dělal co mohl, ale vyrážečkou nedokázal puk letící do šibenice vyrazit. Asistence: David Skočovský, Zdeněk Kučera.
     
    32:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Obrat je na světě a opět chyboval v rozehrávce brankář Novák, který je rázem vystřídán. Kotouč se po jeho chybě dostal až k PAVLU KŘÍŽOVI, který z pravého kruhu neměl problém zavěsit prakticky do prázdné brány. Bez asistence.
     
    29:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Teď už ano. Novák udělal hrubici, když chtěl rychle rozehrát, jenže za bránou mu ukradl puk ZDENĚK KUČERA, okamžitě obkroužil brankoviště a pohodlně zasunul do sítě. I v tomto případě padl gól z přesilovky. V Brně je vyrovnáno a hrajeme od znovu. Asistence: Pavel Kříž, Martin Špok.
     
    24:31
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Je sníženo, hosté využívají dvojnásobnou výhodu. Skočovský si najel před Novákovu bránu, ale neukvapil se a přihrál na lépe postaveného PETRA PEŠE, který svižnou střelou překonal padajícího brněnského brankáře. Ten už se nestihl přesunout a Drtiči tak dávají kontaktní branku. Asistence: David Skočovský, Zdeněk Jurásek.
     
    19:09
    Technika právě vstřelila branku!
    Na začátku zápasu gól, na konci třetiny gól a opět u toho byla stejná dvojice. Česnek nahodil kotouč před bránu, kde Kotvan neudržel puk a JAN FADRNÝ v prostoru brankovišti dokázal být důrazný a zvýšill tak vedení Brna na 2:0. Prakticky totožná akce a podobný scénář. Asistence: Jan Česnek.
     
    00:21
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek. Domácí jdou z první akce do vedení. Česnek nahodil kotouč z pravé strany před Kotvana, tomu vypadl puk z výstroje a všudybyl JAN FADRNÝ dokázal rozvlnit síť. Brňané tak již po jednadvaceti vteřinách vedou nad Drtiči 1:0. Asistence: Jan Česnek.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 1. Fadrný (Česnek), 20. Fadrný (Česnek), 38. Česnek (Štindl, Havíř) – 25. Peš (Skočovský, Jurásek), 30. Kučera (Kříž, Śpok), 33. Kříž, 36. Špok (Skočovský, Kučera), 59. Velechovský (Peš, Jurásek), 60. Kříž (Špok, Kučera)


    HC Technika Brno: Novák (33. Chvátal) – Dittrich, Habrovec (C), Štindl, Klimeš, Zapletal, Havíř, Košecký – Česnek, Fadrný, Buhaj – Látal, Zábranský, Jurča – Brzobohatý, Benýšek, Odehnal – Čtvrtníček, Bělohlávek, Kozák. Trenér: Roman Kaňkovský.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Masaryk) – Pokorný (C), Směřička, Komárek, Miklík, Laporte, Skočovský, Kulyk, Koukal, Polesný – Špok, Kříž, Kučera – Velechovský, Jurásek, Peš – Kuba, Škorík, Smetana T. – Vrba, Smetana R. Trenér: Svatopluk Kosík.

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Musil

    Diváci: 321
    bahis siteleri