Švédsko – Argentina 4:1 (kon.) | Nigérie – Mexiko 3:0 (kon.)
konec
Švédsko
4:1 (3:1)
Argentina
Pátek 08.11.2013, 14:00 • Mohammed Bin Zayed Stadium • Mistrovství světa U17
Předzápasové kurzy
     
    56
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je zřejmě rozhodnuto, protože Andersson našel parádním centrem VALMIRA BERISHU, který hlavou překonal Wernera a vstřelil tedy sedmou branku na tomto šampionátu.
     
    45
    Argentina právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se mladíci z Argentiny prosadili. Po několika šancích se k míči na malém vápně dostal LUCIO COMPAGNUCCI, který hlavičkou překonal bezmocného Mohlina – 3:1.
     
    24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jenže Švédsko se nakonec vydalo dopředu a potřetí udeřilo! Engvall obešel několik protihráčů a dostal se před Wernera, jenže trefil pouze tyč. Míč se ale odrazil k VALMIROVI BERISHOVI, který neměl problém zvýšit na 3:0.
     
    20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky! Po rychlém brejku to Švédové parádně vykombinovali. Engvall poslal míč na zadní tyč, kde byl CARLOS STRANDBERG, který v těžké pozici prostřelil Wernera – 2:0.
     
    7
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Argentinci ale nedokázali odkopnout míč od své branky, toho se zmocnil Strandberg, který prostrčil na VALMIRA BERISHU, který prostřelil Wernera. Švédský borec vstřelil pátý gól na turnaji, ale tenhle byl zatím rozhodně nejdůležitější.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 7. Berisha, 20. Strandberg, 24. Berisha, 56. Berisha – 45. Compagnucci

    Karty:   15. Rakip (SWE), 82. Strandberg (SWE), 90. Bergman (SWE) – 12. Sánchez (ARG), 28. Compagnucci (ARG), 78. Leszczuk (ARG)


    Švédsko: Mohlin – Wahlquist, S. Ramhorn, Suljic, J. Ramhorn – Rakip, Andersson (C) (75. Nordin), Berisha (60. Salétros), Halvadzic – Strandberg, Engvall (86. Bergman)
    Náhradníci: Bergman, Sonko, Salétros, Strömgren, Nordin, Lipovac, Fridolf, Erlandsson

    Argentina: Werner – Vega (58. Cañete), Pinto, Mammana, Tripichio – Compagnucci (63. Storm), Moreyra, Ferreyra – Leszczuk, Sánchez (50. Pavón), Driussi (C)
    Náhradníci: Cañete, Storm, Suárez, Astina, Pavón, Morán, Pérez, Benvenutti

    Rozhodčí: Diatta – Camara, Samba
    bahis siteleri