Benátky n/J – Olomouc 2:0 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 5:2 (kon.)
Most – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 2:1 (kon.) | Beroun – Havlíčkův Brod 0:2 (kon.)
Kadaň – Šumperk 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 09.11.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:07
    Dukla právě vstřelila branku!

    A po 45 vteřinách se domácí prosazují a téměř tři minuty před koncem strhávají průběžné vedení na svoji stranu. Kadlec zavezl puk do pásma, který se poté dostal k Dobrovolnému. Ten na modré nezazmatkoval, přihrál ho na spoluhráče z obrany TOMÁŠE KALÁBA (3+2) a ten se od modré trefil k pravé tyči Halmošiho klece. Asistence: Jiří Dobrovolný (1+7), Tomáš Čachotský (10+23). Na využití: 2-1.
     
    28:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    Také hosté využívají přesilovou hru. Před brankou Ritticha vznikla pořádná mela, ve které se nejlépe zorientoval Skuhravý, přihrál puk mezi kruhy, kde byl zcela volný ALEŠ KOTALÍK (5+7) a tomu již nedělalo žádný problém trefit se k pravé tyči. Asistence: Václav Skuhravý (4+6).
     
    10:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Po buly následovala prakticky totožná situace. Krátce po buly se puk dostal na modrou čáru k Čápovi, který vystřelil, ONDŘEJ MALEC (4+0) se dostal k teči, na kterou Halmoši nezareagoval a puk se došoural za brankovou čáru. Asistence: Zdeněk Čáp (0+3).
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 11. Malec (Čáp), 58. Kaláb (Dobrovolný) – 29. Kotalík (Skuhravý)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Dobrovolný (A), Štebih, Jícha M., Čáp, Urbanec, Kaláb, Kotvan, Čermák – Čachotský (C), Zeman, Kadlec – Důras, Hubáček, Seman – Malec, Kuřítko, Jícha L., Vysloužil, Krupka, Přidal. Trenér: Petr Vlk.
    Banes Motor České Budějovice: Halmoši (Kúdela) – Novák (A), Kříž, Moravec, Chmelíř, Prokop, Boháč, Posmyk – Kotalík (C), Melka, Skuhravý – Pitule, Šachl (A), Kuchejda – Feuerbauer, Vaniš, Šperger – Ondřej, Třetina, Přibyl – Švec. Trenér: Radek Bělohlav

    Rozhodčí: Vampola – Šperl, Zíka

    Diváci: 3112
    bahis siteleri