Slovensko – Švýcarsko 0:3 (kon.) | USA – Německo 7:4 (kon.)
konec
Slovensko
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Švýcarsko
sk Neděle 10.11.2013, 13:15Německý pohár
Partner:
     
    Máme tu koniec zápasu a musíme, bohužiaľ, smutne konštatovať, že v posledných piatich tretinách, ktoré slovenská reprezentácia odohrala, nedokázala streliť ani jeden gól. A kto nedáva góly, nemôže ani vyhrať. Aj preto náš reprezentačný výber končí na štvrtom mieste Nemeckého pohára 2013. O tom, kto sa stane víťazom sa dozvieme po zápase medzi USA a Nemeckom, ktorý začne o 16:45.
    Ďakujeme za pozornosť, dovidenia. (15:23:09)
     
    Za najlepšieho hráča slovenskej reprezentácie vyhlásený Ján Laco.
     
    Najlepším hráčom Švajčiarska vyhlásený kto iný ako brankár Manzato, ktorý neinkasoval ani jeden gól.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:55
    Chybná rozohrávka Švajčiarov, nič to však už nemení na tom, že tento zápas vyhrajú 3:0.
     
    59:38
    Slovákom sa darí vyhodiť puk do útočného pásma.
     
    59:03
    Švajčiari dlhodobo nasťahovaní pred Lacom, ale pokojnou hrou ho veľmi neohrozujú. Viac si prihrávajú ako strieľajú.
     
    58:00
    Ešte pred hákovaním Plüssa, tu však bol i faul zo strany Švárneho. Ten si za hákovanie posední dve minúty na trestnej lavici, zápas teda zrejme dohráme so štyrmi hráčmi na ľade.
     
    58:00
    Laco čepeľou hokejky vypichol Plüssovi puk, stav je nezmenený.
     
    58:00
    Cirkus pred Lacom, Plüss bol hákovaný... Bude z toho trestné strieľanie.
     
    57:19
    Špirko rozohráva spoza našej bránky, pri puku Hossa. Ten je ale atakovaný Loeffel, šanca je tak opäť zničená.
     
    56:33
    Záborský chcel spočiatku strieľať od modrej, no bol pokrytý obrancom. Prekorčuľoval bližšie k bránke, no puk mu odskočil a Manzato ostal neohrozený.
     
    55:40
    Skokan pri puku, nepresná prihrávka na Tomaša Sýkoru. Dravosť však nechýba, Slováci svojho súpera napádajú, chcú bojovať do poslednej sekundy zápasu.
     
    54:59
    Striedanie na oboch stranách, nepresnosť na slovenských hokejkách. Tak sa zdá, že v početnej výhode nám to ide horšie ako pri hre piatich na piatich.
     
    54:00
    Pri puku stále naši reprezentanti, ale nedokážu sa rozostaviť pred Manzatom tak, aby ho mohli čo i len ohroziť.
     
    53:33
    Špirko síce prehral buly, no Slováci v útoku. Vydarený posiela prihrávku na Hossu, ten je pokrytý Guerrom.
     
    53:11
    Prvé vylúčenie v tejto tretine – Anthony Huguenin dostáva dve minúty za hru s vysokou hokejkou. Obrovská šanca pre Slovensko na strelenie gólu.
     
    52:33
    Na červenej čiare boj o puk, následne prečíslenie Švajčiarov. Slovenská obrana našťastie pozorná, Laco nebol vôbec ohrozený.
     
    52:00
    Peter Mikuš sa mohol dostať do úniku, ale v poslednej šanci akosi cúvol od tejto možnosti a volil prihrávku za seba.
     
    51:20
    Stále obrovská pohoda zo strany Švajčiarska, puk len nahadzujú do stredného pásma.
     
    50:42
    Vhodovanie po Manzatovej ľavici, Slováci strácajú puk. Traja Švajčiari idú dopredu. Wick odsunul nášho obrancu, vystrelil z ľavého kruhu. Puk je síce za Lacovým chrbtom, no nie v bránke.
     
    50:33
    Švárny dostáva prihrávku od Hossu, ani jeho vysunutie nebolo ale dostatočné, švajčiarská obrana je stále presná.
     
    50:00
    Hossa rozohráva z obrannéh pásma, pri puku opäť Slováci.
     
    49:10
    Švajčiari zatiaľ všetko vykrývajú, pomaly ale isto ani nepreukazujú túžbu dostať sa do útočného pásma. Podstatné je pre nich neinkasovať. Nikam sa neponáhľajú, hrajú na istotu.
     
    48:20
    Vydarený to skúša z ľavého kruhu, strela končí na zadnom mantineli.
     
    47:40
    Sýkora sa snažil obhodiť Geeringa na bránkovej čiare, jeho spoluhráč bol ale nepresný, puk mu preskočil cez hokejku. Manzato môže byť pokojný, zasahovať nemusí.
     
    46:57
    Špirko prehral buly po Manzatovej pravici, do útoku sa tak môžu dostať naši protihráči. Wick v individuálnej šanci, no puk radšej posiela za seba.
     
    46:16
    Tlak Slovákov, azda traja naši hráči boli nasťahovaní pred Manzatom, Surový sa snažil pretlačiť puk popod brankára. Rozhodca celú situáciu prerušil odpísknutím.
     
    45:40
    Chybné rozohrávky Slovákov, až na druhý raz to vyšlo. Tybor sa dostáva cez stredné pásmo, posúva puk vysunutému Mikúšovi, jeho puk končí v lapačke.
     
    45:20
    Laco priľahol puk! Pestoni nastrelil žŕdku, veľký tlak zo strany Švajčiarov po nemalom kolotoči. Laco celú situáciu vyriešil zaľahnutím puku.
     
    44:43
    Prienik zo strany Slovákov, Handlovský prešiel cez celé ihrisko, k zakončeniu sa už ale nedostal. Puk na hokejkách súpera.
     
    44:25
    Ďalší nastrelelný puk na brankára. Švárny i Radivojevič sa snažia, ale švajčaiarský golman je azda neprekonateľný.
     
    44:07
    Slováci nahadzujú na bránu azda všetko, čo sa dá. Chýba však akýsi jeden hráč, ktorý by Manzatovi clonil vo výhľade.
     
    43:46
    Veľká šanca i na druhej strane – Švajčiari sa natlačili pred Laca, Geering strieľal v čase, kedy náš brankár už ležal na zemi. Jeho strela bola ale príliš vysoká.
     
    42:44
    Protiútok Slovákov, Skokan ako posledný mohol dorážať. Manzato pritlačil betón k žŕdke a tak Dávid Skokan nedokázal prepasírovať puk za jeho chrbát.
     
    42:14
    Sýkora stál osamotený pred švajčiarskym brankárom, ale Skokan volil namiesto prihrávky strelu. Skončila ale len na Manzatovej výstroji. Zo strany Slovákov cítiť obrovskú túžbu a odhodlanie nevzdávať sa.
     
    41:28
    Hrá sa za Manzatom, Radivojevič bojuje za bránkou o puk. Po zlej rozohrávke sa pokračuje v strednom pásme.
     
    41:10
    K puku sa dostávajú Švajčiari, Romy sa preštrikoval pred Laca, dorážal strelu, ale tá bola príliš vysoká.
     
    40:36
    Mezei to skúšal od modrej, ale jeho strela bola zblokovaná švajčiarskou obranou. Následný odraz k Záborskému, jeho postavenie bolo ale nereálne na nejakú nebezpečnú strelu.
     
    40:08
    Po úvodných sekundách puk na hokejkách Slovákov, už od druhej tretiny sa vymenili vo formáciách Radivojevič s Tyborom – práve druhý menovaný sa naskytol v šanci, betón Manzata bol príliš rýchly.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Na ľad už prichádzajú hráči oboch celkov, o pár sekúnd nám začne tretia tretina zápasu.
     
    V strednej časti hry sa pokračovalo vo vylučovaní Slovákov, no naskytla sa nám i jedna presilová hra. Tú sme však nedokázali napriek veľkej aktivite využiť, naopak počas jedného oslabenia sme gól inkasovali. Chyby v obrane spôsobili, že po dvoch tretinách prehrávame už 0:3. Po treťom švajčiarskom góle dostal hokej veľmi pomalý spád, dravosť a dynamickosť na oboch stranách pominula. Ako to bdue pokračovať, či sa Slovákom podarí ešte pohroziť svojmu súperovi, to sa dozvieme približne o 14:48, kedy začne posledná tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:42
    Pár sekúnd pred koncom ešte veľká aktivita zo strany Tybora, no jeho spoluhráči sú už asi mysľou v kabíne. Nemá komu prihrať, k puku sa tak dostávajú Švajčiari.
     
    38:45
    Puk po dlhom čase i na druhej strane ľadu, ale slovenskí obrancovia nespia, po vybojovaní puku o posielajú opäť dopredu. Od modrej to skúša znova Radivojevič, strela letí ponad Manzatove ľavé rameno.
     
    38:38
    Radivojevič to skúšal z ľavého kruhu, Manzatova lapačka opäť nesklamala. Vhadzovať sa bude po jeho pravici.
     
    37:59
    Oba tímy dohrávajú tretinu, posledná dvojminútovka bude asi v štýle "verejného korčuľovania".
     
    37:41
    Stále sa hrá pred Manzatom, švajčiarskí obrancovia sú stále pozorní, aj po menšom prehrešku je ale stopercentný ich brankár. Hra stráca tempo, huževnatosť opúšťa ľadovú plochu.
     
    37:12
    Sýkora drží puk na svojej hokejke za Manzotovou bránkou, pomáha mu Tybor. Betóny spomínaného brankára sú ale dostatočne veľké na to, aby zabránili pretlačeniu puku do bránky.
     
    36:24
    Slovákom sa darí ničiť všetky švajčiarske šance, puk vyhadzujú, zdržiavajú hru.
     
    35:40
    Hokej dostáva uspávacie tempo, Švajčiari sa akosi menej snažia, ako keby už mali jasné víťazstvo. Romy dostáva puk medzi kruhmi, strela je nepresná. Laco môže byť zatiaľ pokojný.
     
    34:51
    A ďalší vylúčený Slovák! Kristián Kudroč podrazil jedného z hráčov švajčiarského celku a posedí si dve minúty na trestnej lavici.
     
    34:22
    Švajčiari stále v útočnom pásme, hra pôsobí, ako keby stále plynula ich presilová hra. Z azda až prehnanej aktivity to vedenie až k zakázenému uvoľneniu.
     
    33:37
    Švajčiarsko dalo gól!
    ROMAIN WICK dostáva cez bránkovisko prihrávku, Laco sa nestíha premiestniť od jednej žŕdky k druhej, Wickovi teda nič nebránilo k tomu, aby poslal puk do odkrytej bránky. Využitá presilová hra Švajčiarska.
    Asistencie: Kevin Romy
     
    32:53
    Spomínaný Radivojevič sa pokúšal pomôcť si nedovoleným bránením, začína ďalšia presilová hra Švajčiarska.
     
    31:59
    Rýchla hra zo strany na stranu, Kudroč posiela puk cez stredné pásmo. Radivojevič v útočnom pásme, jeho strely sú, bohužiaľ, maximálne nepresné.
     
    31:11
    Po nepresnej strele sa k puku dostávajú naši súperi, Liniger si nakorčuľoval pred Laca, Starosta sa ale predviedol v plnej parade – telom zabánil strele.
     
    30:53
    Slováci v útoku, Sýkora si s pukom obkorčuľoval celú bránku, k zakončovaniu sa už ale nedostal. Puk odovzdal svojmu spoluhráčovi, toho strela bola veľmi nepresná.
     
    30:17
    Tybor späť na ľade, Slováci mohli ísť do rýchleho protiútoku po tom, ako si Švajčiari nedokázali vybojovať takmer žiadne strelecké šance. Jurajovi Mikúšovi ale puk odskočil.
     
    29:10
    Táto presilová hra už vychádza Švajčiarom lepšie ako tie predošlé, ich aktivita je neúnosná, slovenská obrana ale nepoľavuje, puky posiela do stredného pásma.
     
    28:51
    Slovenskí hráči pôsobili, že už-už dokážu byť na dlhší čas pred súperovým brankárom, no zase im ich bojovnosť prerušuje početné oslabenie na ľade. Do útoku sa tak dostávajú Švajčiari, Kukan pohrozil Lacovi, jeho lapačka je stopercentná.
     
    28:17
    Po našej presilovke i presilovka súpera, na trestnej lavičke sedí Tybor.
     
    27:28
    Slováci nasťahovaní pred Manzatom, Zuzin i Surový to skúšali na neho od modrej. Brankár ale pôsobí veľmi isto, bez problémov zneškodňuje každú strelu.
     
    26:10
    Prvá presilová hra i na strane Slovenska, vylúčený Romain Loeffel.
     
    25:59
    V obrovskej šanci Marcel Hossa, jeho strela švihom z pravého kruhu minula bránku.
     
    24:28
    Švačiari nasťahovaní pred Lacom, ten strely vyráža pred seba svojim obrancom.
     
    24:25
    Po niekoľkých šancách na strane Slovenska je tu rýchly protiútok, traja na dvoch. Roman Wick strieľa do odkrytej bránky, puk ale preletel ponad konštrukciu. Toto si bude ešte dlho vyčítať.
     
    22:45
    Druhý gól akoby našich reprezentantov zobudil, väčšmi sa tlačia dopredu, na Manzata to skúšak Vydarený, švajčiasrký obranca ale v poslednej chvíli dal hokejku do strely a stečoval ju mimo brány.
     
    21:40
    Švajčiarsko dalo gól!
    Prvá švajčiarská formácia opäť strieľa gól. Pestoni strieľal spomedzi kruhov, Laco puk vyrazil pred seba. Neubránil sa už ale dorážke, ktorú na neho vyslal ETIENNE FROIDEVAUX.
    Asistencie: Pestoni Anti, Wieser Dino
     
    20:37
    Rýchlosť a dravosť z oboch strán, ani jeden tím zatiaľ ale neohrozi súperovho brankára. Puk lieta hore-dole, spolu s ním i hokejisti.
     
    20:08
    Puk krátko po buly letí k Manzatovej bránke, Pestoni sa poň ale vracia a posiela von z obranného pásma.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Máme za sebou prvú tretinu zápasu a zo strany Slovákov len 4 strely na Manzatovu bránku! Zbytočnými vylúčeniami sme si prekazili možnosti usadiť sa na dlhší čas v útočnom pásme a teda aj ohroziť súperovho brankára. Či bude z našej strany vidno väčšiu disciplínu a teda či budeme menej vylučovaní, to sa dozvieme približne o 14:00, kedy začne druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:51
    Naši súperi to ešte aj pár sekúnd pred koncom tretiny skúšajú na Laca, Pestoni páli spomedzi kruhov, náš brankár jeho strelu zneškodňuje.
     
    19:27
    Mikuš už na ľade, Švajčiari naozaj bez šance. Slovenskí reprezentanti odohrali oslabenie veľmi zodpovedne.
     
    18:46
    Švajčiarom sa nedarí usadiť v pásme a vytvoriť si šance na strieľanie. Surový posiela puk na obrannú modrú, odtiaľ ďalší Slovák odovzdáva puk ďalej...
     
    17:50
    Slovákom sa darí vyhadzovať puky, Špirko necháva čepeľ hokejky naozaj podvedome správne, puk sa kotúľa ďaleko od Lacovej bránky.
     
    17:25
    Na švajčiarskej strane bez vylúčenia, naopak ďalší Slovák na trestnej lavičke. Peter Mikuš si tam posedí dve minúty.
     
    17:20
    Teraz to bol naozaj neodpískaný faul na strane Švajčiarska, Záborský sa snaží rozhodcovi dohoroviť. Ale márne.
     
    16:54
    Obrovské trápenie na našej strane, puk ale dostávame aspoň do stredného pásma.
     
    16:08
    Naši sa stále nedokážu dostať k puku vo vlastnej tretine, Švajčiari točia kolotoč pred lacom. Švárny upratal súpera do rohu klziska, o puk ale prišiel. Wick strieľa od kruhu, Laco vyráža pred seba.
     
    14:57
    Neustále chyby pri rozohrávke zo strany našich reprezentantov, Bartovičovi neraz súperi bez problémov ukradli puk.
     
    14:07
    Švajčiarsko dalo gól!
    KEVIN ROMY sám pred Lacom, Švajčiari si poľahky prihrávali, bola to hra skutočne na jeden dotyk. Keďže ale Romyho nikto nekryl, bol stopercentne pripravený skórovať ponad Lacovej pravé rameno.
    Asistencie: Wick Roman, Huguenin Anthony
     
    12:57
    Hra sa už presunula pred Laca, Handlovský však súperové šance zneškodnil. Vhadzovať sa bude po Lacovej pravici.
     
    12:10
    Množstvo prihrávok v strednej časti, na strane Švajčiarov i Slovákov. Hokeju chýbala akási dravosť, no do tej sa už zakusli naši hráči. Strieľalo sa od modrej, Hossa bol asi meter od bránky, na teč sa tak nezmohol.
     
    10:58
    Puk opäť lieta medzi našim obranným pásmom a strednou časťou ľadovej plochy. Slovenským hráčom sa nedarí prebojovať sa do útoku, Vydarenému puk odskočil a tak sa ho opäť zmocnili naši súperi.
     
    09:38
    Vermin teraz ohrozil nášho brankára, strieľa spoza obrancu. Laco ale v maximálnom strehu, strelu vyrazil.
     
    09:33
    Walser to teraz skúšal strelou švihom, ale Mezei jeho puk vyrazil a posiela ho do stredného pásma.
     
    08:58
    Wieser v šanci, strieľa spomedzi kruhov, jeho puk ale letí ponad bránku, Laco nemusel zasahovať.
     
    08:24
    Švajčiari zatiaľ počas presilovky ešte ani raz neohrozili Laca, všetky puky vyhydzuje pred z obranného pásma.
     
    07:40
    Opäť presilová hra pre Švajčiarsko, opäť vylúčený Juraj Mikúš. Tento raz ale za údery.
     
    06:59
    Sersen na útočnej modrej, puk posiela Bartovičovi. Puk ale končí len niekde za bránkou, osamotený a bez hráčov.
     
    05:50
    A opäť naši protihráči natlačení pred Lacom. Ten neuznaný gól ich zrejme väčšmi motivoval k aktivite, na Laca to skúšajú z každého uhla. Ten strely zväčša vyráža, poslednú už však radšej ukryl do lapačky.
     
    05:27
    Dopredu sa dostávajú i slovenskí hráči, no súperova obrana je dostatočne rýchla a hrá s prehľadom. Nepúšťajú nikoho pred svojho brankára.
     
    05:10
    Mikúš už na ľade, no Švačiari stále v útočnom pásme. Schlumpf to skúšal z ľavého kruhu, Laco jeho strelu vyráža pred seba.
     
    04:30
    Takto si Švajčiari presilovú hru určite nepredstavujú. Nie a nie si vytvoriť strelelckú šancu pre možnosť preveriť Laca.
     
    04:02
    Stále sa nám darí vyhadzovať puk a súpera aktívne napádať.
     
    03:35
    Švajčiari nasťahovaní pred Lacom, na dvakrát sa nám darí vyhodiť puk z obranného pásma a prekaziť tak súperom ich šance.
     
    03:07
    Juraj Mikúš si chcel pomôcť hákovaním, inkasuje dve trestné minúty.
     
    01:37
    Hra s vysokou hokejkou, puk letí ponad Lacove rameno do bránky. Švajčiari sa tešia z gólu, rozhodcovia ho ale napokon neuznávajú.
     
    00:50
    V útoku Švajčiari, na Laca však zatiaľ nikto nevystrelil. Naša obrana preukazuje skutočne zodpovedný prístup ku hre.
     
    00:38
    Branislav Mezei dokázal svojmu súperovi ukradnúť puk v obrannom pásme a posiela ho spoluhráčom do strednej časti ľadovej plochy.
     
    00:10
    Úvodné buly vybojovali Švajčiari, nepodarilo sa im ale dostať cez slovenskú obranu do útočného pásma.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    V slovenskej bránke dnes Ján Laco, ktorý odchytal prvý zápas a síce proti USA. Verme, že dnes je "jeho deň" a vychytá Slovensku víťazstvo.
     
    Pred zápasom nám už znejú hymny oboch krajín, teda švajčiarská i slovenská. Nechajme doznieť posledné tóny a hor sa do zápasu!
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Laco (Staňa) – Sersen, Vydarený, Starosta (A), Mezei, Švárny, Kudroč, Mikuš P., Handlovský – Bartovič (C), Mikúš J., Radivojevič (A) – Zuzin, Surový, Záborský – Špirko, Tybor, Hossa – Skokan, Sýkora, Šťastný

    Švajčiarsko: Manzato (Meili) – Geering, Huguenin, du Bois (C), Loeffel, Guerra, Schlumpf, Chiesa, Kukan – Wick (A), Pestoni, Romy – Plüss, Vermin – Froidevaux, Scherwey, Wieser – Hofmann, Schäppi, Walser.
     
    Príjemné popoludnie, vážení športoví priatelia. Vítam vás pri sledovaní prenosu z Nemeckého pohára 2013, konkrétne ide o zápas medzi Slovenskom a Švajčiarskom.

    Nakoľko je dnes posledný deň turnaja, oba tímu majú za sebou, pochopiteľne, už dva zápasy. Slovenský reprezentačný výber v tom prvom stretnutí, a síce proti USA , vyhral na samostatné nájazdy 4:3. Tejto radosti však predchádzal neľahky boj, hráči s dvojkrížom na hrudi prehrávali už 0:3, no skóre zápasu dokázali vyrovnať a vynútiť si tak predĺženie. V tom gól nepadol, o všetkom rozhodli až samostatné nájazdy. V nich bol jediným úspešným hráčom náš útočník Branko Radivojevič.
    Menej priaznivý dej ale sprevádzal slovenských reprezentantov pri ich druhom zápase – proti Nemecku. Domáce mužstvo sa mohlo pred svojimi fanúšikmi predviesť v plnej paráde. Už v 6. minúte otvoril strelecké skóre Michael Wolf, no práve on o krátky čas na to aj odišiel predčasne pod sprchu. Po zákroku hokejkou na nášho kapitána Bartoviča boli rozhodcovia nemilosrdní a strelcovi prvého gólu udelili trest 5min + DKZ. Naši hráči však túto presilovú hru nedokázali využiť a rovnako ani nijakú z tých ďalších. Nestrelili ani jeden gól, ba ešte jeden v 37. minúte dostali. Po šesťdesiatich minútach hry sa tak tešili Nemci z výhry 2:0.

    Hráči švajčiarskej reprezentácie tiež začali tento turnaj remízou. V úvode stretnutia prehrávali po góle Wolfa, no následne dokázali vyrovnať a aj sa dostať do vedenia. V tomto prípade si ale Nemci vybojovali vyrovnávajúcim gólom na 2:2 predĺženie a následne i samostatné nájazdy. V nich už boli Švajčiari šikovnejší a teda aj zvíťazili 3:2.
    Ich včerajší zápas proti USA mal podobný spád, no už s menej sympatickým záverom pre švajčiarské oči. Prvý gól zápasu končil v ich bránke, no netrvalo dlho kým vyrovnali a dostali sa i do vedenia. Už v 24. minúte zápasu viedli Švajčiari 3:1. Američania zrejme od Slovákov obkukali, že skóre zápasu sa dá dokonalo otáčať, tak zmobilizovali všetky sily, v poslednej tretine sa strelecky presadili a vyhrali 5:4.

    So Švajčiarmi sme teda na tom rovnako – oba tímy majú za sebou výhru po samostatných nájazdoch a jednu prehru. Kto sa bude tešiť po dnešnom zápase môžete sledovať spolu s nami. Všetko dôležité zo zápasu medzi Slovenskom a Švajčiarskom vám sprostredkujeme.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:15.

    Janka Danková

    Branky a nahrávky: 15. Romy (Wick, Huguenin), 22. Froidevaux (Pestoni, Wieser), 34. Wick (Romy)


    Slovensko: Laco (Staňa) – Sersen, Vydarený, Starosta (A), Mezei, Švárny, Kudroč, Mikuš P., Handlovský – Bartovič (C), Mikúš J., Radivojevič (A) – Zuzin, Surový, Záborský – Špirko, Tybor, Hossa – Skokan, Sýkora, Šťastný
    Švýcarsko: Manzato (Meili) – Geering, Huguenin, du Bois (C), Loeffel, Guerra, Schlumpf, Chiesa, Kukan – Wick (A), Pestoni, Romy – Plüss, Liniger, Vermin – Froidevaux, Scherwey, Wieser – Hofmann, Schäppi, Walser
    bahis siteleri