Pardubice – Chomutov 4:2 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:4 (kon.) | K. Vary – Třinec 3:1 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Kladno – Plzeň 2:1 (1:0 po s.n.) | Litvínov – Sparta 2:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:4 (1:0, 1:3, 0:1)
Berani Zlín
Neděle 17.11.2013, 15:00 • ČEZ ARÉNA Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Kašík sprintoval na střídačku, protože bylo signalizováno vyloučení, hosté se natlačili do pásma, PETR HOLÍK vystřelil na Dolejšovu lapačku, puk propadl do branky – 2:4. Bez asistence.
     
    35:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté si nabruslili do pásma, Tesařík poslal puk do prostoru k brance, Leška byl ale bráněn dvěma hráči domácího týmu, JAROSLAV BALAŠTÍK jim projel za zády a překonal Dolejše – 2:3. Asistence: Petr Leška, Radim Tesařík.
     
    31:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je opět srovnáno! Hosté využívají přesilovku, když Holík poslal přesný pak na Čajánka, který vypálil hned z první, ale Dolejš jeho střelu vyrazil, najíždějící ANTONÍN HONEJSEK ale puk za Dolejšova záda již umístil – 2:2. Asistence: Petr Čajánek, Petr Holík.
     
    25:09
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí rozestavěni jako u přesilovky, Valčák nahrál k modré na KAROLA SLOBODU, který si dvěma, třemi kroky našel prostor a střelou k vyrážečce zvyšuje na 2:1. Asistence: Patrik Valčák.
     
    22:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Horák poslal přihrávku k modré na JIŘÍHO ONDRÁČKA, kterého domácí nedokázali uhlídat – 1:1. Asistence: Oldřich Horák, Radim Tesařík.
     
    05:51
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se tlačili do branky, Szturcovi střela nevyšla, odražený puk se dostal k nepokrytému MICHALOVI HLINKOVI, který z mezikruží prostřelil Kašíka – 1:0. Asistence: Roman Szturc, Michael Vandas.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 6. Hlinka (Szturc, Vandas), 26. Sloboda (Valčák) – 23. Ondráček (Horák, Tesařík), 32. Honejsek (Čajánek, Holík), 36. Balaštík (Leška, Tesařík), 57. Holík


    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Málek) – Hruška, Barinka, Sloboda, Kudělka, Stehlík, Kovář, Štencel – Strapáč, Burger, Húževka – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Hlinka, Szturc – Kolouch, Valčák, Kucsera
    Berani Zlín: Kašík (Hořčička) – Valenta, Marušák, Řezníček, Zámorský, Horák, Tesařík, Urbanec – Veselý, Leška, Balaštík – Čajánek, Holík, Kubiš – Köhler, Melenovský, Honejsek – Ondráček, Sedláček, Okál

    Rozhodčí: Minář, Jeřábek ml. – Hejl, Kajínek

    Diváci: 5 303
    bahis siteleri