Banská Bystrica – Poprad 2:0 (kon.) | Trenčín – Zvolen 4:3 (2:0 po s.n.) | Žilina – Nitra 3:5 (kon.)
Martin – Košice 3:2 (kon.) | Piešťany – Skalica 1:2 (kon.)
po s.n. (2:0)
HK DUKLA Trenčín
4:3 (1:2, 2:1, 0:0)
HKM Zvolen
sk Neděle 17.11.2013, 16:30 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Trenčín dal gól!
    Rozhodujúci gól strelil v nájazdoch KÚTNY.
     
    62:11
    Komínek stratil puk vo vlastnom pásme, Brabenec ho mazácky obral a prihral Chovanovi do streleckej pozície. Jeho príklep Nagy vyrazil, vzápätí ešte pálil od modrej Hertl, ale len do pripraveného brankára Dukly.
     
    59:51
    Chovan ešte v závere potiahol po pravej strane a poslal puk do ohňa, tam ho Puliš dokázal tečovať a Nagy reflexívne zasiahol.
     
    51:36
    Troliga vyhral vhadzovanie, Klímovi povestná strela nevyšla.
     
    50:52
    Po Chovanovej akcii sa dostal pred bránkou do čistej šance Brabenec, neprestrelil však Nagya.
     
    45:42
    Po strele od modrej sa k vyrazenému puku dostal pred bránou P.Zuzin, ale neprestrelil Nagya.
     
    45:26
    Troliga, Dukla, 2 min – nedovolené bránenie
     
    44:38
    Pospíšil, Zvolen, 2 min – hákovanie
     
    43:19
    Rusnák získal puk v útočnom pásme a sám mieril na bránku, strela skončila na maske Šimka.
     
    42:42
    Brabenec zatiahol puk do útočnej tretiny, prenechal do tandemu Chovanovi, ktorý sa natlačil až do koncovky. Nagy to ustál.
     
    38:48
    Bobček, Dukla, 2 min – krosček
     
    37:25
    Domáci predviedli rýchly protiútok. Buliš ho založil na vlastnej modrej, posunul Vaculínovi, ktorý potiahol po ľavej strane. Nakoniec naservíroval na druhé krídlo Nemčekovi, no ten z prvej neprestrelil Šimka.
     
    35:47
    Trenčín dal gól!
    IGOR BOBČEK v prvom zápase po návrate do Trenčína dáva gól. Dostal puk na modrú, pred bránkou jeho spoluhráči dobre tienili a švihom tak mohol poslať puk do pravého horného rohu bránky.
     
    34:46
    Pichnarčík, Zvolen, 2 min, nedovolené bránenie
     
    32:20
    Baláž, Zvolen, 2 min nebezp.hra so zdvih.hokejkou
     
    30:52
    Pardavý, Dukla, 2+10 za úder do hlavy a krku
     
    29:54
    Rusnák sa predral pomedzi obrancov až do zakončenia, no bekhendom minul bránku Šimka.
     
    26:29
    Zvolen dal gól!
    Hostia sa opäť dostávajú do vedenia. Nedôrazní Habšuda s Ryzákom neurobili poriadok pred vlastnou bránou, Nagyovi dvojica padnutých hráčov prekážala v zákroku a SÍKELA mal jednoduchú úlohu dostať puk do odkrytej bránky.
     
    23:24
    Trenčín dal gól!
    Dukla to teraz zahrala jednoducho. Palák podržal puk v útočnom pásme, počkal kým sa spoluhráči rozostavia s poslal na modrú Baginovi. Jeho strelu Šimko len vyrazil a pred prázdnou bránkou sa na dvakrát trafil JÁN PARDAVÝ ml.
     
    19:46
    Trenčín dal gól!
    Záver tretiny Dukle vyšiel. Vyhraté bully Rusnáka posunul Kútny na modrú NOVAJOVSKÉMU, ktorý tvrdou strelou prekonal brankára hostí. Ten mal zakrytý výhľad a zdalo sa, že puk bol aj tečovaný.
     
    19:41
    Dobrá možnosť Dukly. Troliga zabojoval pri mantineli a prihral Klímovi medzi kruhy. Ten z prvej riadne vystrašil Šimka. Vzápätí Bobčekovo nahodenie z rohu tancovalo Šimkovi po chrbáte, ten nakoniec dokázal zabrániť, aby sa dostal za jeho chrbát.
     
    14:36
    F.Fekiač, Zvolen, 2 min – hákovanie
     
    12:12
    Zvolen dal gól!
    Hostia zaútočili, Chovan podržal puk v pásme, potom ho posunul Brabencovi, ktorý ho dostal na modrú. Tam sa oprel do puku OBŠUT a poslal nie príliš prudkú, ale umiestnenú strelu, ktorú Nagy nedokázal chytiť, keďže pred ním sa motalo príliš veľa hráčov a mal zakrytý výhľad.
     
    07:22
    Kútny získal puk na vlastnej modrej a vydal sa sám na bránku Zvolena. Po dlhom šprinte ho brankár Šimko dokázal akrobaticky vychytať.
     
    06:24
    Nemčík, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    03:35
    Zvolen dal gól!
    Hostia nakoniec presilovku využili. Brabenec zaviezol puk do pásma, preháčkoval sa až pred bránu, posunul pred bránu Hertlovi. Tomu strela nesadla a puk sa motal pred bránou Nagya, prvý sa k nemu dostal CHOVAN a otvoril skóre.
     
    02:25
    Palák, Dukla, 2 min – držanie hokejky

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 20. Novajovský (Kútny, Rusnák), 24. ml. (Bagin, Palák), 36. Bobček (Kútny, Komínek), rozh. náj. Kútny – 4. Chovan (Hertl, Brabenec), 13. Obšut (Brabenec, Chovan), 27. Síkela (Baláž, P.Zuzin)


    HK DUKLA Trenčín: Nagy (Kutej) – Novajovský, Čerešňák, Nemčík, Bobček, Habšuda, Ryzák, Bagin, Hatala – Kútny, O.Rusnák, Komínek – M. Toman, Troliga, T. Klíma – Vaculín, Nemček, Buliš – Pardavý ml., Palák, J. Šimíček. Tréner: M. Staš
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – J. Hertl, Obšut, Hraško, M. Pichnarčík, Ťavoda, Platil, M. Pospíšil, F.Fekiač – Puliš, Brabenec, Michal Chovan – Urgas, P.Zuzin, Baláž – M. Ďaloga, M. Jurík, V. Fekiač – I. Jakubík, Síkela. Tréner: J. Šupler

    Rozhodčí: D.Konc, Novák – Korba, Rovenský
    bahis siteleri