Frýdek-M. – Uh. Hradiště 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
SC Marimex Kolín
Neděle 17.11.2013, 11:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Kolín předvedl v poslední dvacetiminutovce skvělý obrat a nakonec si z Kotliny odváží všechny tři body po těsné výhře 3:2. Rebelové mohou litovat především velké nedisciplinovanosti, která je určitě stála spoustu cenných sil. To je ode mě z Havlíčkova Brodu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (13:04:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Gólman Nahodil už byl na cestě ze svého brankoviště, ale musel se rychle vrátit.
     
    59:28
    Havlíčkův Brod se stále těžko probíjí do útočného území.
     
    59:12
    Další dlouhý souboj v rohu havlíčkobrodského pásma přerušuje rozhodčí hvizdem. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže modré čáře Rebelů.
     
    59:02
    Kolín stále skvěle brání střední pásmo.
     
    58:49
    Hráči bojují o kotouč v rohu brodského pásma.
     
    58:40
    Icing Rebelů.
     
    58:25
    Jiří Veselý teď dostal prostor mezi kruhy a pohotově vypálil. Gólman Nahodil ztlumil kotouč svými betony a následně jej přikryl pod rukavicí, čímž přerušil hru.
     
    58:15
    Kolín je teď ale na koni. Daří se mu držet kotouč a zahušťovat střed pole, přičemž každou příležitost využívá k tomu, aby ohrozil gólmana Nahodila.
     
    57:59
    Domácí drží kotouč a ještě se pokoušejí v závěru utkání alespoň vyrovnat.
     
    57:37
    Hosté vyhazují na icing.
     
    56:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Havlíčkobrodská obrana teď chybovala a Kolín toho využívá k zisku vedení! Filip Málek poslal kotouč na levém křídle do jízdy JIŘÍMU HYŠPLEROVI, který nabral rychlost a vystřelil z prostoru pravého kruhu k přední tyčce, kde, i s přispěním pořádné porce štěstí, brankář Nahodil nedokázal vyrazit puk betonem! Asistence: Filip Málek.
     
    56:15
    Ani oni však při dvou pokusech neuspěli, obrana Kolína zapracovala spolehlivě a vyhnala soupeře i s pukem do středního pásma.
     
    55:56
    Zde byli však brzy odzbrojeni, něco vymyslet může směrem dopředu družina Rebelů.
     
    55:35
    Přetlačovanou o střed pole vyhráli Kozlové a jedou do útočného pásma.
     
    55:07
    Na opačné straně ledové plochy zakončoval z mezikruží Jiří Veselý, který byl ze všech stran tísněný protihráči,. Také to podle toho dopadlo, jeho nepovedená rána skončila v lapačce brankáře Nahodila.
     
    54:50
    Havlíčkův Brod drží kotouč v útočném pásmu, ale zde jej rozhodně nemá pod kontrolou. Ba naopak, neustále o něj musí bojovat v blízkosti mantinelů.
     
    54:17
    Při Rebelech teď stála paní Štěstěna! Na vrcholu kruhů z mohutného nápřahu vystřelil Václav Suchý a jeho nechytatelná dělovka zacinkala na horní tyčku, od níž se odrazila do ochranné sítě! Dominik Nahodil by byl bez šance.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Cejpek (Bušek), 27. Kolouch (Vacek) – 27. V. Suchý (Málek), 51. Veselý (Jiráň), 57. Hyšpler (Málek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – D. Suchý. Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Vacek – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, L. Vala, Cejpek, Polák, Semrád.
    SC Marimex Kolín: Martínek (Jelínek) – A. Hájek (C), Křeček, Málek, Pokorný, Kozák, Hyšpler, J. Hájek, Čureja, Černý, Jiráň, Čtvrtečka, Makovička, V. Suchý, Veselý.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
    thejrc.org