Frýdek-M. – Uh. Hradiště 6:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kolín 2:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
SC Marimex Kolín
Neděle 17.11.2013, 11:00 • Kotlina • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Kolín předvedl v poslední dvacetiminutovce skvělý obrat a nakonec si z Kotliny odváží všechny tři body po těsné výhře 3:2. Rebelové mohou litovat především velké nedisciplinovanosti, která je určitě stála spoustu cenných sil. To je ode mě z Havlíčkova Brodu všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek víkendu. (13:04:15)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Gólman Nahodil už byl na cestě ze svého brankoviště, ale musel se rychle vrátit.
     
    59:28
    Havlíčkův Brod se stále těžko probíjí do útočného území.
     
    59:12
    Další dlouhý souboj v rohu havlíčkobrodského pásma přerušuje rozhodčí hvizdem. Vhazovat se bude ve středním pásmu, blíže modré čáře Rebelů.
     
    59:02
    Kolín stále skvěle brání střední pásmo.
     
    58:49
    Hráči bojují o kotouč v rohu brodského pásma.
     
    58:40
    Icing Rebelů.
     
    58:25
    Jiří Veselý teď dostal prostor mezi kruhy a pohotově vypálil. Gólman Nahodil ztlumil kotouč svými betony a následně jej přikryl pod rukavicí, čímž přerušil hru.
     
    58:15
    Kolín je teď ale na koni. Daří se mu držet kotouč a zahušťovat střed pole, přičemž každou příležitost využívá k tomu, aby ohrozil gólmana Nahodila.
     
    57:59
    Domácí drží kotouč a ještě se pokoušejí v závěru utkání alespoň vyrovnat.
     
    57:37
    Hosté vyhazují na icing.
     
    56:53
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Havlíčkobrodská obrana teď chybovala a Kolín toho využívá k zisku vedení! Filip Málek poslal kotouč na levém křídle do jízdy JIŘÍMU HYŠPLEROVI, který nabral rychlost a vystřelil z prostoru pravého kruhu k přední tyčce, kde, i s přispěním pořádné porce štěstí, brankář Nahodil nedokázal vyrazit puk betonem! Asistence: Filip Málek.
     
    56:15
    Ani oni však při dvou pokusech neuspěli, obrana Kolína zapracovala spolehlivě a vyhnala soupeře i s pukem do středního pásma.
     
    55:56
    Zde byli však brzy odzbrojeni, něco vymyslet může směrem dopředu družina Rebelů.
     
    55:35
    Přetlačovanou o střed pole vyhráli Kozlové a jedou do útočného pásma.
     
    55:07
    Na opačné straně ledové plochy zakončoval z mezikruží Jiří Veselý, který byl ze všech stran tísněný protihráči,. Také to podle toho dopadlo, jeho nepovedená rána skončila v lapačce brankáře Nahodila.
     
    54:50
    Havlíčkův Brod drží kotouč v útočném pásmu, ale zde jej rozhodně nemá pod kontrolou. Ba naopak, neustále o něj musí bojovat v blízkosti mantinelů.
     
    54:17
    Při Rebelech teď stála paní Štěstěna! Na vrcholu kruhů z mohutného nápřahu vystřelil Václav Suchý a jeho nechytatelná dělovka zacinkala na horní tyčku, od níž se odrazila do ochranné sítě! Dominik Nahodil by byl bez šance.
     
    53:45
    Hokejovou parádu teď předvedli Rebelové, kteří odrazili útok soupeře a bleskově přešli do ofenzivy. Po dvou nahrávkách obdržel přesný pas Lukáš Křížek, který přebruslil obránce a natlačil se až před branku, odkud trefil dobře postaveného brankáře Martínka!
     
    53:13
    Ihned po vhazování vyzkoušel pozornost kolínského brankáře Lukáš Vala, ale jeho rána z kruhu skončila v Martínkově nastavené náruči. Další vhazování v pásmu hostů.
     
    53:07
    Neuvěřitelné. Rozhodčí znovu píská zakázané uvolnění, když Martin Černý zkoušel dojet nahozený kotouč, ale nepovedlo se mu to.
     
    52:58
    Havlíčkův Brod má teď na své straně územní převahu, ale tu se mu nedaří vyjádřit nějakou nebezpečnější střelou. Modrobílí znovu vyhodili na icing.
     
    52:34
    Nepřesná a nezáživná pasáž hry pokračuje. Kozlové opět sáhli k tomu, že přes celou délku hřiště poslali touž na zakázané uvolnění, Buly před brankářem Martínkem.
     
    52:00
    Kolínu teď nevyšel útok, když se kotouč i trochu šťastně odrazil do střední pásma přímo před Tomáše Cejpka, který nabral rychlost a z pravého kruhu vypálil nepřesně.
     
    51:31
    Havlíčkobrodská družina se snaží rychle odpovědět a překlopit pomyslné misky vah zpět na svou stranu. Kolín si dvakrát pomohl vyhozením na zakázané uvolnění.
     
    50:57
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Kozlové se nakonec přeci jen dočkali a mohou si užít gólovou radost z vyrovnání! Od Dominika Jiráně putoval kotouč k JIŘÍMU VESELÉMU, který z mezikruží přišpendlil kotouč pod horní tyčku za záda brankáře Nahodila, jenž se tentokrát mohl jen smutně ohlédnout! Asistence: Dominik Jiráň.
     
    50:40
    Kolín se teď pokusil dvakrát v krátkém časovém sledu dobýt útočné pásmo, ale ani jednou se mu to nepovedlo.
     
    50:10
    Znovu se hrálo hodně dlouho bez přerušení, což vyústilo ve střelou příležitost rebelů. Lukáš Vala pálil z levého kruhu, ale jeho nepovedená rána brankáře Martínka u bližší tyčky moc nezaměstnala.
     
    49:33
    Stále se nám nabízí stejná podívaná. Oba soupeři se pravidelně střídají v útočné aktivitě, ale chybí jim větší přesnost v kombinaci. Na hole se jim lepí spousta nepřesností.
     
    49:11
    Všechno se teď stěhuje do kruhu po pravé ruce gólmana Ondřeje Martínka. Hosté totiž přerušil brodský útok jen za cenu vyhození na odpískaný icing.
     
    48:57
    Na ledě se teď odvíjí především bojovný a vyrovnaný hokej, při němž hrají první housle obě pozorné obrany.
     
    48:15
    Utěšená rána přiletěla n brankáře Martínka z blízkosti levého mantinelu. Maskovaná opora Středočechů se na švestkách nachytat nenechala a vyrazila puk do rohu pásma.
     
    47:56
    Karta se otočila, nyní tahají za delší konec pomyslného provazu Rebelové. Nedaří se jim ale přejít do útočného pásma.
     
    47:36
    Havlíčkův Brod nakonec získal puk a podařilo se mu hru přesunout alespoň do středního pásma.
     
    47:16
    Parta z Kotliny je od začátku závěrečného dějství pod velkým tlakem. Nyní uťala kolínské útočné řádění až za cenu vyhození na zakázané uvolnění.
     
    47:00
    Domácí vyhodili, ale Kozlové už jsou zpět se svou ofenzivní silou. Kombinují kolem brankáře Nahodila.
     
    46:35
    Další nepříjemná rána od modré čáry. Brankář Nahodil viděl puk až na poslední chvíli, ale i přesto zasáhl betonem.
     
    46:20
    Jiří Veselý vystřelil z mezikruží a gólman Nahodil se znovu blýskl skvělým zákrokem, když kotouč vyrazil před sebe. Hosté hodně důrazně doráželi, ale neúspěšně.
     
    46:00
    Havlíčkův Brod se osvobozuje.
     
    45:33
    Filip Málek dostal nahrávku mezi kruhy, kde byl úplně sám. Vyslal krásnou přízemní ránu, jíž ale brankář Nahodil vykopl levým betonem do bezpečí!
     
    45:20
    Kolín už je zpět v útočném pásmu.
     
    45:10
    Rebelové okamžitě vyhodili přes celé hřiště.
     
    45:04
    David Bušek (HBR) vyfasoval dvouminutový trest za napadení.
     
    44:50
    Teď se brankář Nahodil znovu vyznamenal! Hodně chytře to udělal Jiří Veselý, který s pukem za bránou naznačil, že ji bude objíždět z pravé strany. Na poslední chvíli ale změnil směr a zkusil zasunout puk k bližší tyčce. Dominik Nahodil ale zasáhl betonem a kotouč za čáru nepustil!
     
    44:25
    Tohle nebyla vůbec špatná akce, v níž se ocitl Luboš Kozák. Ten rozkmital na pravém křídle své nohy a v pádu zakončil z mírného úhlu jen kousek nad horní tyčku!
     
    44:09
    Vše vyústilo až v to, že Kozlové vyhodili kotouč na icing.
     
    44:00
    Nyní už mají na holi kotouč hokejisté od řeky Labe, kteří se snaží postupnou kombinací překonat napadání svého soupeře. Zatím bez úspěchu.
     
    43:44
    Domácí mladíci teď mají na své straně tlak a Kolín se musí bránit.
     
    43:15
    Domácí sice po chvíli snažení dobyli útočné pásmo, jenže jejich útok je přerušen odpískaným postavením mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    42:45
    Václav Čtvrtečka několikrát zamíchal mezi kruhy s pukem na holi a zápěstím zakončil. Jeho střela však nebyla příliš nebezpečná, protože šla po ledě. Gólman Nahodil ji tak pohodlně vyrazil do bezpečí.
     
    42:15
    Sledujeme teď hodně tvrdou hru. Tomáš Cejpek se chopil kotouče v obranném pásmu, nabral rychlost a v rohu kolínského pásma byl přišpendlen na mantinel. Jednalo se ale o čistý zákrok.
     
    42:02
    Na ledě teď zaplály vášně a sudí musí znovu vylučovat. Na trestnou lavici usedli Adam Hájek (KOL) za podražení a Michal Semrád (HBR) za napadení. Hraje se 4 na 4.
     
    41:40
    Hraje se ve středním pásmu.
     
    41:05
    Dominik Jiráň mohl vyrovnat, když si udělal na pravém křídle prostor pro nebezpečnou ránu, jež jen o kousek minula vzdálenější tyčku! Nahodil měl teď i štěstí.
     
    40:43
    Domácí už byli v plném počtu, ale Kozlové stále nebezpečně kombinovali v jejich pásmu. Proto se uchýlili k tomu, žen vyhodili kotouč až na icing.
     
    40:23
    Rebelové jsou opět pod velkým tlakem a Kolín vydatně ostřeluje ze všech pozic gólmana Nahodila, který stále náporu na svou osobu zdárně odolává.
     
    40:05
    Havlíčkův Brod ještě dohrává zbytek svého oslabení 3 na 5.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    V Kotlině sledujeme hodně zajímavý hokej. Rebelové navýšili své vedení v oslabení 3 na 5, když se krásně pod horní tyčku trefil Daniel Kolouch. Hosté z Kolína ale bleskově odpověděli prostřednictvím Václava Suchého a hodně těžili z nedisciplinovanosti svého soupeře, který se hned dvakrát musel bránit jen ve třech hráčích. Domácí hodně podržel brankář Dominik Nahodil. Před závěrečným dějstvím, jež začne asi v 12:30, vede Havlíčkův Brod nad Kozly stále jen o gól 2:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:58
    V poslední sekundě dostal nabito mezi kruhy volný Václav Suchý, ale i on si se svou prudkou ranou vylámal zuby na pozorném brankáři Nahodilovi, který měl dobrý výhled a zasáhl betony.
     
    39:55
    Domácí jsou stále pod obrovským tlakem.
     
    39:30
    Kolín pokračuje v dobývání brodské brány. Nyní už je v plném počtu a zasypává gólmana Nahodila nepříjemnou sprškou střel.
     
    38:57
    Martin Černý nic složitého nevymýšlel a od modré čáry tvrdě vystřelil. Brankář Nahodil ale znovu přitáhl puk do své náruče jako velký magnet a znovu podržel svůj tým.
     
    38:36
    Velkou pochvalu teď zaslouží gólman Nahodil, který musel v krátkém časovém sledu likvidovat několik nebezpečných projektilů zblízka, které na něj vyletěly z nepřehledné skrumáže před brankou. Se všemi si ale poradil!
     
    38:19
    Havlíčkův Brod trápí nedisciplinovanost. Lukáš Vala (HBR) dostal 2 minuty za podražení a Daniel Kolouch (HBR) se provinil vysokou holí.
     
    38:10
    Lukáš Vala mohl navýšit havlíčkobrodské vedení, když se k němu odrazil z mezikruží kotouč, ale v mírném úhlu na levé straně o kousek minul svou střelou bližší horní roh!
     
    37:55
    Hosté byli pod tlakem, ale vyhodili.
     
    37:19
    Havlíčkův Brod teď zamkli svého soka u jeho brány a zle zatápěl jeho obraně v čele s gólmanem Martínkem. Ten musel zasahovat proti ráně Tomáše Cejpka, jenž se do puku opřel na levém kruhu. Po přerušené hry je vyloučen za držení protihráče Adam Hájek (KOL).
     
    36:45
    Kolín se pokouší rozehrát, ale aktivní napadání brodských útočníků, kteří teď velmi dobře bruslí, mu dělá hodně velké problémy.
     
    35:32
    Po dalším zakázaném uvolnění se Rebelové už nastěhovali do útočného pásma a dokázali prověřit Martínkovu pozornost. Lukáš Křížek zakončil z úhlu na levé straně, ale jen do betonů strážce kolínské svatyně.
     
    35:50
    Kozlové založili rychlý útok, na jehož konci byla utěšená střela z pravého kruhu. Kotouč byl však sražen do ochranné sítě. Buly po levé ruce brankáře Nahodila.
     
    35:00
    Hra je teď plná technických nepřesností. Ať už se jedná o postavení mimo hru, nebo zakázaná uvolnění. Na odpískaný icing teď vyhodili přes všechny čáry domácí.
     
    34:05
    Kolín se opět pokouší dobýt útočné pásmo, ale obranná hráz Rebelů, jež vyrostla v blízkosti modré čáry, zatím zachytává všechny jeho útoky velmi dobře.
     
    33:30
    Sledujeme stále tuhý boj o střed hrací plochy, v němž mají oba soupeři střídavě navrch. Oba gólmani jen nezúčastněně sledují dění před sebou, mají minimum práce.
     
    32:59
    Hosté vyhodili na zakázané uvolnění. Kotouč předtím pobýval hlavně v rohu kolínského pásma, kde o něj hráči dlouho bojovali. Buly po Martínkově pravici.
     
    32:35
    Velmi dobrou střelu vyslal od modré čáry Dušan Mendl, který měl dostatek času a prostoru na nebezpečné zakončení. Gólman Martínek kotouč vyrazil ramenem do rohu pásma.
     
    32:10
    Útok Kolína znovu zastavuje hvizd sudího kvůli postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.
     
    31:54
    Z levého kruhu zkusil štěstí Filip Málek, který mířil velmi dobře ke vzdálenější tyčce. Havlíčkobrodský gólman Nahodil se ale znovu vyznamenal, když se po letícím kotouči natáhl svou lapačkou.
     
    31:30
    Havlíčkův Brod stále pokračuje v pečlivém bránění. Kolínští mladíci se sice probíjejí do zakončení poměrně často, ale chybí jim v koncovce větší klid. Rebelové jim střely navíc velmi dobře blokují.
     
    31:00
    Vpřed se podívali i Rebelové, jenže jejich akce velmi rychle skončila po ztrátě kotouče. Kupředu už uhánějí s kusem černé gumy na holi hráči v modrobílých dresech.
     
    30:10
    Obrázek hry se nám na zimním stadionu v Kotlině nemění. I nadále přihlížíme útočné snaze Kolína, která však nedopadá, i díky skvěle brání defenzivě domácích, na úrodnou půdu.
     
    29:50
    Havlíčkův Brod si zkusil pomoci k zisku útočného postavení nahozením, ale u kotouče byla dříve kolínská obrana, jež zakládá v prostoru u střídaček útočnou akci.
     
    29:31
    Máme tu další postavení mimo hru Kozlů.
     
    29:10
    Sledujeme teď hodně vyrovnaný a bojovný hokej, v němž má mírně navrch Kolín. Ten drží kotouč častěji ve své moci, ale zatím si neví rady s tím, jak vyzrát na skvěle bránícího soupeře.
     
    28:45
    Rebelové se teď snažili přesunout hru dále od svého pásma, ale neúspěšně. Hosté však rovněž neuspěli, protože je jim odpískaný ofsajd.
     
    28:30
    Havlíčkův Brod sice odrazil útok svého soupeře ze středních Čech, ale vzápětí si neporozuměl při rozehrávce a vyhodil jen na odpískané zakázané uvolnění.
     
    28:00
    Hra se teď trochu uklidnila, kus černé gumy se potuluje především v blízkosti středového kruhu.
     
    27:15
    Hraje se teď ve vysokém tempu, nahoru – dolů, s minimem přerušení. Tomáš Cejpek vypálil z prvé strany nepřesně, ale ke kotouči se vzápětí dostal Jakub Abbrent, který však nenašel mezírku u přední tyčky.
     
    26:18
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hodně rychlé odpověď hostů znamená další změnu stavu! Filip Málek nabil kotouč mezi kruhy na hůl VÁCLAVA SUCHÉHO, který přesnou ranou z velmi výhodné střelecké pozice poslal kotouč za záda brankáře Nahodila! Asistence: Filip Málek.
     
    26:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neuvěřitelná rána pro Kozly, kteří při přesilovce 3 na 5 inkasují! Nahrávku Jana Vacka zachytil DANIEL KOLOUCH, najel si až těsně před branku a odrazem o horní tyčku nedal brankáři Martínkovi nejmenší šanci! Asistence: Jan Vacek.
     
    25:35
    Kapitán Adam Hájek vyslal od modré čáry tvrdou jedovku, ale ta jen zaduněla o zadní mantinel.
     
    25:20
    Dva hráči padli do hodně tvrdých střel a zůstali ležet na ledě. Rozhodčí však ani v jednom případě hru nepřerušili a nechali ji pokračovat dál. Kozlové toho nakonec nevyužili.
     
    25:00
    Rebelové teď velmi obětavě padají do střel. Kolín drží kotouč a vytváří si obrovský tlak.
     
    24:25
    Hosté se usadili v útočném pásmu a budou hrát 2 minuty přesilovku 5 na 3! Současně jsou vyloučeni Marek Bancíř (HBR) za sekání a Michal Semrád (HBR) za držení protihráče.
     
    23:50
    A se svou troškou do mlýna přispěchal i Lukáš Křížek, který při přečíslení 2 na 1 zakončoval z prostoru mezi kruhy, ale vyprášil jen levý Martínkův beton!
     
    23:30
    Michal Semrád nejdříve neuspěl v blízkosti obranné modré čáry se svou kličkou, ale vzápětí si při útoku Rebelů spravil chuť, když střílel z pravé strany do Martínkových betonů.
     
    23:00
    Oba týmy si vyměňují kotouč ve středním pásmu. Chvíli zkoušejí dobýt útočné území Rebelové, jindy pro změnu hosté z Kolína. Velmi dobře teď pracují hlavně obě defenzivy.
     
    22:26
    Tomáš Cejpek, který je dnes velmi střelecky aktivní, vyslal ze své hole další nepříjemnou ránu, Znovu zakončoval z mírného úhlu na pravé straně, ale gólman Martínek dokázal ramenem vytěsnit kotouč nad horní tyčku!
     
    22:05
    Brankář Nahodil teď vypomohl svým obráncům, když odražený kotouč po nepřesné střele, který se odrazil od zadního mantinelu, přikryl pod svou lapačkou.
     
    21:30
    Hraje se teď hodně dlouho bez přerušení, ale kotouč se zdržuje hlavně uprostřed ledového kolbiště. Ani jednomu z týmů se nedaří vytvořit si nějakou střeleckou příležitost.
     
    20:53
    Hosté sice vyhráli dlouhou přetlačovanou ve středním pásmu, ale nakonec jim to nebylo nic platné, protože se do útočného území dostali jen díky postavení mimo hru.
     
    20:20
    Tomáš Cejpek se pokusil vstřelit dnes už svou druhou přesnou trefu, když se do kotouče opřel v úhlu na pravé straně. Brankář Martínek ale kus černé gumy ukryl do své náruče u přední tyčky
     
    20:10
    Kolín vyl úspěšnější na úvodním vhazování ve středovém kruhu a nastěhoval se do útočného pásma. Zde však nic nebezpečného nevymyslel a domácí se ubránili.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dvacetiminutovka je již v Kotlině minulostí. Sledovali jsme oboustranně vyrovnaný a bojovný hokej, který nakonec vnesl radost do havlíčkobrodských řad, když se ve 14. minutě trefil šikovnou tečí Tomáš Cejpek. Před 2. třetinou, jež začne asi v 11:43, vedou Rebelové nad Kolínem těsně 1:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    David Křeček střílel, ale jeho rána byla zblokována. Na druhé straně střílel Lukáš Křížek bekhendem, ale nastřelil jen dobře postaveného gólmana Martínka.
     
    18:56
    Jan Hájek našel hezkou nahrávkou před brankovištěm volného Martina Černého, který vyslal hodně dobrou střelu, jež mířila pod horní tyčku. Gólman Nahodil ale kotouč skvělým zákrokem vyrazil do ochranné sítě!
     
    18:25
    Od modré čáry vypálil ze zákrytu skrumáže hráčů Jan Krajcigr, jehož ránu zlikvidoval vyrážečkou a poslal od ní kotouč do rohu kolínského pásma.
     
    18:10
    Kolín opět vyhodil, ale už se znovu brání.
     
    17:35
    Domácí už dobývají branku gólmana Martínka. Aktivní jsou ve střelbě především obránci Dominik Suchý s Davidem Buškem, ale jejich střelbě od modré čáry chybí přesnost.
     
    17:04
    Rebelové teď propadli v útočném pásmu a zapomněli na Dominika Jiráně, který nabrl rychlost, srovnal si puk na holi a svižnou ranou z mezikruží o kousek minul levou Nahodilovu tyčku!
     
    16:48
    Nyní už je na dostřel gólmana Martínka, ale o puk musí bojovat v rohu pásma.
     
    16:30
    Havlíčkův Brod neudržel útočné pásmo a musí dobývat útočné území ze středu pole.
     
    16:23
    Soubor z Kotliny po zisku kotouče v obranném pásmu založil bleskový kontr, ze kterého vytěžil přesilovou hru. Martin Černý (KOL) se provinil krosčekem.
     
    15:25
    Skvělou práci teď odvedl obránce Marek Bancíř, který na poslední chvíli zamezil v zakončení z hodně nebezpečného prostoru kousek před brankou Vítu Čurejovi. Útočníkovi Kolína vypíchl puk z hole.
     
    15:00
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu, kde si teď vyměňuje kotouč, ale nezakončuje.
     
    14:20
    Rebelové teď hrají v pohodě. To, že vstřelili právě branku, je na jejich herním projevu velmi dobře patrné. Kolín se nyní musí soustředit hlavně na zadní vrátka.
     
    13:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové teď předvedli rychlý protiútok a slaví zisk těsného vedení! Nejdříve neuspěl ve velké šanci Jakub Abbrent, ale vzápětí jeho spoluhráči udrželi útočné pásmo, kotouč se dostal k modré čáře na Davida Buška, jehož ránu ještě mazaně tečoval mimo dosah gólmana Martínka TOMÁŠ CEJPEK! Asistence: David Bušek.
     
    13:03
    Martin Černý měl teď hodně slibnou příležitost, když zakončoval z bezprostřední blízkosti, ale mířil vysoko nad. Po buly potom pálil od mantinelu Jiří Veselý, ale jen do Nahodilovy náruče.
     
    12:10
    Kolín má teď na své straně mírnou územní převahu a hodně vehementně se tlačí do koncovky. Obránci Havlíčkova Brodu teď mají spoustu starostí.
     
    11:15
    Martin Polák vybojoval kotouč, který převzal Lukáš Vala, jehož nahrávku mohl využít Daniel Kolouch, ale gólman martínek vyrážečkou ztlumil puk a jeden z jeho obránců kus černé gumy odpálil do bezpečí!
     
    10:40
    Jiří Hyšpler se hodně statečně vydal mezi přesilu protihráčů a brodští obránci měli co dělat, aby jej nepustili do předbrankového prostoru. Kolínský hráč byl možná faulovaný, ale píšťalka sudího zůstala němá.
     
    10:10
    Jiří Veselý se protlačil ke střele ze strany, jíž ještě přizvedl nad jeden z brodských obránců. Gólman Nahodil tak mohl zůstat ve svém brankovišti klidný.
     
    09:35
    Martin Černý teď prokázal, že si s pukem velmi dobře rozumí, když obešel hned tři protihráče a objížděl branku, ale nakonec jej zastavil obránce Bancíř.
     
    09:00
    Havlíčkův Brod teď mohutně buší do obranného bloku svého soupeře ze středních Čech, jenže zatím bez úspěchu. Kolín nyní velmi dobře střeží předbrankový prostor.
     
    08:40
    Hosté se nahrnuli v hojném počtu rychlostí blesku do útočného pásma a z prostoru mezi kruhy zkusil štěstí David Křeček. Našel ale jen Nahodilovy připravené betony.
     
    08:20
    Lukáš Křížek nejdříve zabránil kolínskému vyhození, jenže potom ztratil kotouč a Kozly osvobodil Jiří Makovička.
     
    08:05
    Kolín teď čelí obrovskému tlaku.
     
    07:40
    Parta z Kotliny se znovu nastěhovala před brankáře Martínka, ale nedaří se jí zakončit.
     
    07:20
    Havlíčkův Brod se probil zpět do útočného postavení, ale znovu udělal chybu a Kolín se osvobodil.
     
    07:00
    Hosté vyhazují.
     
    06:42
    Rebelové okamžitě po vyhraném vhazování zahrozili, když se na modré čáře opřel do kotouče David Bušek. Brankář Martínek byl i tentokrát připravený k zásahu a uprostřed brankoviště ukryl puk ve své výstroji.
     
    06:31
    Luboš Kozák (KOL) – 2 minuty – podražení.
     
    06:00
    Kupředu se podívali i hosté z Kolína, jenže z jejich útoku nebylo, i díky pečlivému bránění domácího souboru, vůbec nic. Nyní už se kupředu valí znovu havlíčkobrodská lavina.
     
    05:25
    Martin Polák se nakonec stal tím, kdo napálil z pravé strany kotouč na brankáře Martínka. Ten byl u přední tyče znovu včas a připravený k zásahu.
     
    05:10
    Brankář Nahodil teď odvedl dobrou práci, když si ztlumil holí nahozený puk a rychle jej rozehrál na své najíždějící spoluhráče, kteří se postupným útokem ženou vpřed.
     
    04:50
    Opět sledujeme především tuhý boj o střední pásmo, ani jednomu ze soupeřů se teď nedaří přejít na delší dobu do útočného území a zakončit.
     
    04:06
    Dušan Mendl teď ve spolupráci s Markem Bancířem odvedl skvělou obrannou práci, když oba hráči společně zastavili mezi kruhy pronikajícího Jiřího Veselého.
     
    03:26
    Havlíčkův Brod se usadil v útočném pásmu a dokázal se probít do koncovky. Od modré čáry zkusil štěstí Martin Polák, ale gólman Martínek kotouč dobře viděl a schoval jej v náruči.
     
    02:40
    Jakub Kraučuk nabral na levé straně rychlost a vystřelil, ale gólman Martínek zasáhl u bližší tyčky svým betonem. Tentýž hráč se potom znovu dostal ke kotouči, který nahodil před branku, ale zde neuspěl Jakub Abbrent.
     
    02:00
    Kotouč se drží především ve středním pásmu, kde o něj oba tábory dlouho a vehementně bojují. Zatím sledujeme v Kotlině spíše bojovnou podívanou.
     
    01:25
    Michal Přibyl zkusil štěstí z prostoru levého kruhu, ale brankář Martínek měl dobrý výhled a u přední tyčky schoval puk do své náruče, po čemž přerušil hru.
     
    01:09
    Jakub Abbrent nedostal kotouč do útočného pásma. Na druhé straně nahazoval z kruhu do Nahodilových betonů Vít Čureja, po němž neuspěl ani Jiří Hyšpler.
     
    00:15
    David Bušek se po vyhraném vhazování ve středovém kruhu ujal kotouče a zpoza brány se pokusil rozehrát, jenže ztratil trestuhodně mezi kruhy puk. Pálit tak mohl z tohoto prostoru Martin Černý, ale mířil hodně nepřesně!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba tábory už jsou na ledové ploše. Nechybí ani trojice rozhodčích.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – D. Suchý. Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Vacek – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, L. Vala, Cejpek, Polák, Semrád.

    SC Kolín: Martínek (Jelínek) – A. Hájek (C), Křeček, Málek, Pokorný, Kozák, Hyšpler, J. Hájek, Čureja, Černý, Jiráň, Čtvrtečka, Makovička, V. Suchý, Veselý.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
     
    Vzájemný zápas (sezona 2013/14):

    Kolín – Havlíčkův Brod 3:6
     
    Kolín trápí od začátku soutěže velká nevyrovnanost výkonů, když se mu většinou nedaří navázat na úspěšný zápas, a většinou tak střídá vítězství s porážkami. S úsměvem na tváři se určitě ohlédne za sedmým kolem, v němž potupnou „desítkou“ doslova vypráskal ze svého kluziště Příbram. Při předešlém vystoupení před svým publikem se musel sklonit před Krkonoši (2:4), ale ve Velkých Popovicích už mohl po triumfu 2:1 slavit.
     
    Havlíčkův Brod, který ještě v minulé sezoně bojoval mezi extraligovou konkurencí, své prvoligové soupeře až do 7. kola doslova válcoval, když neztratil ani jeden bod. O svou suverenitu přišel až v domácím prostředí, kde v nervy drásající bitvě nestačil po samostatných nájezdech na Chrudim. V následujících dvou kolech si spravil chuť (venku Krkonoše 5:4sn a Velké Popovice 4:1), ale v přímé bitvě o čelo tabulky na svém ledě podlehl Třebíči 3:6. V dalším utkání už ale nezaváhal a z Příbrami si přivezl povinný triumf 3:2.
     
    Příjemné nedělní dopoledne, je mou milou povinností přivítat vás u sledování zápasu HC Rebel Havlíčkův Brod – SC Kolín, který se odehraje v rámci 14. kola C.E.B. ligy staršího dorostu. Utkání začíná v 11:00.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Cejpek (Bušek), 27. Kolouch (Vacek) – 27. V. Suchý (Málek), 51. Veselý (Jiráň), 57. Hyšpler (Málek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Nahodil (Adam) – D. Suchý. Lacina, Bušek, Krajcigr, Mendl, Bancíř, Vacek – Přibyl, Kraučuk, Abbrent, Křížek, Kolouch, L. Vala, Cejpek, Polák, Semrád.
    SC Marimex Kolín: Martínek (Jelínek) – A. Hájek (C), Křeček, Málek, Pokorný, Kozák, Hyšpler, J. Hájek, Čureja, Černý, Jiráň, Čtvrtečka, Makovička, V. Suchý, Veselý.

    Rozhodčí: Lukáš Klouda – Jan Jeletz, Gabriela Šťastná.
    bahis siteleri