Hr. Králové – Krkonoše 6:1 (kon.) | Ústí n/L – Kobra 6:5 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HC Krkonoše
Neděle 17.11.2013, 12:00Liga juniorů
Partner:
     
    55:12
    Hradec právě vstřelil branku!
    První gól třetí třetiny. Krásnou akci Hradce završil MARTIN BARTOŇ, který dostával puk z mezikruží od Klemence, k jemuž se puk dostal od Drahomíra Jebavého z rohu obranného pásma. Asistence Klemenc, Jebavý.
     
    28:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec znovu proměnil přesilovku. MICHAL PROCHÁZKA vymýchal hostujícího gólmana z levé strany a zvyšuje náskok domácích. Asistence Bartoň.
     
    27:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá přesilovku, z mezikruží dostal přihrávku LUKÁŠ KASTNER, který zavěsil do hostující branky. Asistence Šeps.
     
    16:46
    Krkonoše právě vstřelily branku!
    Krkonoše snižují! PATRIK URBAN projel pravou částí hřiště, kde se dostal před hradeckou kasu a střelou k levé tyči překonal domácího Veselého. Bez asistence.
     
    15:23
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu další gól. Tomáš Půlpán objel hostující bránu, kde již čekal připravený MARTIN BARTOŇ, který zavěsil do levého horního rohu branky. Asistence Půlpán.
     
    13:08
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradec navyšuje svůj náskok. Z rohu útočného pásma Hradce se puk dostal před hostující branku k LUKÁŠI KASTNEROVI, který puk prostřelil mezi betony Abrháma. Asistence Šeps, Wolf.
     
    09:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    A máme tu první gól utkání. Matěj Suk střílel od modré čáry, hostující gólman kotouč pouze odrazil do levé části útočného pásma, kde již s přehledem dorážel MICHAL PROCHÁZKA. Asistence Bartoň, Suk.

    Adam Janeček

    Branky a nahrávky: 10. Procházka (Bartoň, Suk), 14. Kastner (Šeps, Wolf), 16. Bartoň (Půlpán), 28. Kastner (Šeps), 29. Procházka (Bartoň), 56. Bartoň (Klemenc, Jebavý) – 17. Urban


    Královští lvi Hradec Králové: Veselý (Bernart) – Bezděk, Suk, Procházka, Půlpán, Žemlička, D. Souček, Rejl, Šeps, Bartoň, Wolf, Klemenc, Novotný, Tvrdík, Hlavatý „C“, Ouzký, Kulhánek, Skála, Jebavý, Matějček, Stoilskij, Kastner.
    HC Krkonoše: Abrahám (Exner) – Havel, Kadavý, L. Souček, Plíšek, Kozák, Janoušek, Srnský, Vacek, Tatar „C“, Smékal, Krsek, Urban, Dufek, Vencl.
    bahis siteleri