Vsetín – Opava 2:3 (0:1 po s.n.) | Bílina – Jindř. Hradec 2:3 (kon.) | Orlová – Přerov 1:3 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 7:1 (kon.) | Břeclav – Prostějov 3:4 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 1:2 (kon.) | Technika Brno – Frýdek-M. 4:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
HK Nový Jičín
Středa 20.11.2013, 18:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:31
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě chtějí zdramatizovat dnešní utkání a střílí alespoň kontaktní branku. Rychlá kombinace po vhazování vyústila ve střelu VAŠUTA, na kterou Kotvan neměl šanci reagovat, jelikož přes skrumáž těl vůbec nic neviděl. Asistence: Skaloš, Macháček.
     
    40:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí krátce po zahájení třetí periody udeřili po čtvrté a odskakují svému soupeři na rozdíl tří branek. Šrámek neudržel špokovu střelu ve svém náručí, kotouč se odrazil přímo na hůl ZDEŇKA KUČERY, který poslal černý kousek gumy do odkryté klece. Asistence: Špok, Kříž.
     
    36:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po sérii několika zajímavých dorážek, které Šrámek stihnul tygřím skokem zachytit se parádní trefou prosadil ZDENĚK JURÁSEK. Hodonínský útočník se dostal k volnému kotouči na pravém kruhu a bez lítosti otřel kotouč o horní tyčku do Šrámkovy sítě. Novojičínský brankář po předchozích zákrocích ztratil hůl a ulehčil tak Juráskovi zakončení. Asistence: Skočovský.
     
    06:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a během okamžiku přebírají vedení v zápase. Akce to byla ovšem neskutečně vydařená. Petr Pokorný vyvážel kotouč z obranného pásma a všiml si možnosti průnikové přihrávky středem na MARTINA ŠPOKA, který v plné rychlosti přebral kotouč, pláchnul zkoprnělé hostující obraně a bekhendovým blafákem překonal Šrámka. Asistence: Pokorný.
     
    02:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ale Drtiči prakticky okamžitě kontrují na druhé polovině hrací plochy! Kučera chytře vybruslil s kotoučem na holi kolem obou kruhů a jal se vypálit směrem na hostující branku. Šrámek letící puk neudržel ve své výstroji, takže RADOSLAV SMETANA neměl problém vsítit vyrovnávací trefu. Asistence: Kučera, Špok.
     
    02:03
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hodonínská obrana trestuhodně propadla v obranném pásmu a novojičínští tuto chybu náležitě trestají! Pelikán přehrál jednoho z domácích beků a natlačil se před něj do rohu kluziště odkud naservíroval výstavní přihrávku MARTINU KABELÁČOVI, který bez přípravy prostřelil kotvana. Asistence: Pelikán, Chvostek.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 3. R. Smetana (Kučera, Špok), 7. Špok (Pokorný), 36. Jurásek (Skočovský), 41. Kučera (Špok, Kříž) – 3. Kabeláč (Pelikán, Chvostek), 52. Vašut (Skaloš, Macháček)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Luner) – Skočovský, Kulyk, Směřička, Pokorný, Koukal, Miklík, Polesný – Tomi, Kříž, Špok, Kučera, Smetana R., Škorík, Peš, Kuba, Jurásek, Vrba, Smetana T.
    HK Nový Jičín: Šrámek (Kozák) – Gebauer, Rejžek, Lehečka, Kabeláč, Pelikán, Záhradný, Skaloš, Cabák, Vašut, Sprušil, Putmiorz, Macháček, Gulda, Dusík, Hanák, Vnenk, Zedník, Chvostek, Heža, Uhlár

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Wesley
    bahis siteleri