Vsetín – Opava 2:3 (0:1 po s.n.) | Bílina – Jindř. Hradec 2:3 (kon.) | Orlová – Přerov 1:3 (kon.)
SHK Hodonín – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Poruba 2011 – Val. Meziříčí 7:1 (kon.) | Břeclav – Prostějov 3:4 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 1:2 (kon.) | Technika Brno – Frýdek-M. 4:0 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
HK Nový Jičín
Středa 20.11.2013, 18:00 • ZS TEZA • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Na trestné lavici si posedí ještě Petr Pokorný (HOD) za nedovolené bránění, hraje se čtyři na čtyři.
     
    58:50
    Ke konci zápasu se ještě jednou vylučuje, Oldřich Heža (NJI) je potrestán na 2 minuty za krosček a desetiminutovým osobním trestem.
     
    55:47
    Jen co hostům skončilo jedno oslabení, téměř okamžitě jim začíná další. Pavol Záhradný (NJI) se nechává zbytečně vyloučit za nedovolené bránění.
     
    54:40
    Jurásek měl perfektní možnost navýšit vedení svého mužsta na tři branky, jenže zakončení z pravého kruhu se mu příliš nevyvedlo i přes dostatek prostoru, který kolem sebe měl.
     
    53:36
    Pavel Zedník (NJI) narazil zádama otočeného Kučeru na mantinel a i přes protesty usedá na trestnou lavici za krosček.
     
    51:31
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté ještě chtějí zdramatizovat dnešní utkání a střílí alespoň kontaktní branku. Rychlá kombinace po vhazování vyústila ve střelu VAŠUTA, na kterou Kotvan neměl šanci reagovat, jelikož přes skrumáž těl vůbec nic neviděl. Asistence: Skaloš, Macháček.
     
    51:26
    Sudí Obadal opět vylučuje na straně domácích, jmenovitě Tomáše Smetanu (HOD) za vysokou hůl.
     
    47:38
    Lukáš Vrba (HOD) vyloučen za vražení, počet hráčů na ledě se vyrovná.
     
    46:04
    Hostující obrana si neví s agilním Škoríkem rady, důkazem toho je vyloučení Tomáše Cabáka (NJI) za vysokou hůl.
     
    43:19
    Zedník nepříjemně tečoval Putmiorzovo nahození těsně před Kotvanem, hodonínský brankář měl velké štěstí, že jej kotouč náhodně trefil.
     
    40:42
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí krátce po zahájení třetí periody udeřili po čtvrté a odskakují svému soupeři na rozdíl tří branek. Šrámek neudržel špokovu střelu ve svém náručí, kotouč se odrazil přímo na hůl ZDEŇKA KUČERY, který poslal černý kousek gumy do odkryté klece. Asistence: Špok, Kříž.
     
    36:00
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Po sérii několika zajímavých dorážek, které Šrámek stihnul tygřím skokem zachytit se parádní trefou prosadil ZDENĚK JURÁSEK. Hodonínský útočník se dostal k volnému kotouči na pravém kruhu a bez lítosti otřel kotouč o horní tyčku do Šrámkovy sítě. Novojičínský brankář po předchozích zákrocích ztratil hůl a ulehčil tak Juráskovi zakončení. Asistence: Skočovský.
     
    35:21
    Michal Chvostek (NJI) nevybíravě zahákoval pronikajícího Špoka kolem mantinelua je vyloučen na dvě minuty.
     
    33:36
    Směřička následně doslova namazal Dusíkovi na gól, ten však naštěstí pro domácí na hony míjí Kotvanovu svatyni.
     
    32:53
    Smetana si málem vstřelil nešťastný vlastní gól, když se jeho přihrávka o mantinel zamotala Kotvanovi mezi betony.
     
    27:36
    Zedník technicky náročnou kličkou přešel přes Davida Polesného (HOD) do zakončení, hodonínský obránce následně fauloval a míří na trestnou lavici.
     
    24:22
    Vyloučen Pavel Zedník (NJI) za hákování, i Drtiči si vyzkouší možnost přesilové hry.
     
    23:29
    Následně dva novojičínští útočníci ujeli domácí obraně do rychlého přečíslení, ale promarnili tuto příležitost ke vstřelení vyrovnávací branky.
     
    17:43
    Kotvan zcela mimo optimální pozici vymrštil ruku proti Hanákově střele do prázdné klece a famózně zachránil Drtiče od pohromy! Domácí již hrají v plném počtu a s obtížemi, ale přece přežili toto dlouhé oslabení.
     
    15:37
    Nyní to budou mít Drtiči o poznání složitější, stejného přestupku jako před pár vteřinami Vrba, se dopustil i Martin Špok (HOD) a hodonínské čeká dlouhé oslabení pět na tři.
     
    14:51
    Lukáš Vrba (HOD) podrazil pronikajícího Hežu u pravého hrazení a jde si na dvě minuty odpočinout.
     
    11:48
    Slezané si dlouho tuto přesilovku neužili. Petr Macháček (NJI) podrazil bránícího protihráče a po krátkém dialogu s hlavním arbitrem také odjíždí na lavici hříšníků.
     
    11:34
    David Skočovský (HOD) se dopustil taktického faulu ve středním pásmu a bez jakýchkoliv protestů usedá na trestnou lavici.
     
    06:02
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a během okamžiku přebírají vedení v zápase. Akce to byla ovšem neskutečně vydařená. Petr Pokorný vyvážel kotouč z obranného pásma a všiml si možnosti průnikové přihrávky středem na MARTINA ŠPOKA, který v plné rychlosti přebral kotouč, pláchnul zkoprnělé hostující obraně a bekhendovým blafákem překonal Šrámka. Asistence: Pokorný.
     
    05:07
    Vzápětí se vylučuje a na trestnou lavici míří střelec úvodní branky tohoto zápasu Martin Kabeláč (NJI) za podražení.
     
    04:18
    Vypadá to, že dnes nebude v Hodoníně o brankové příležitosti nouze! Jurásek těsně před modrou čarou chytře přenesl hru na zcela osamoceného Peše, který si chtěl vychutnat Šrámka, jenže nestihl kotouč včas strhnout na bekhendovou stranu.
     
    02:51
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Ale Drtiči prakticky okamžitě kontrují na druhé polovině hrací plochy! Kučera chytře vybruslil s kotoučem na holi kolem obou kruhů a jal se vypálit směrem na hostující branku. Šrámek letící puk neudržel ve své výstroji, takže RADOSLAV SMETANA neměl problém vsítit vyrovnávací trefu. Asistence: Kučera, Špok.
     
    02:03
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hodonínská obrana trestuhodně propadla v obranném pásmu a novojičínští tuto chybu náležitě trestají! Pelikán přehrál jednoho z domácích beků a natlačil se před něj do rohu kluziště odkud naservíroval výstavní přihrávku MARTINU KABELÁČOVI, který bez přípravy prostřelil kotvana. Asistence: Pelikán, Chvostek.
     
    01:25
    Škorík se Smetanou si připsali každý po jedné dorážce, i hostující brankář se v prvních minutách střetnutí rozhodně nenudí.
     
    00:17
    Do útoku se vrhají jako první hosté a Zdenko Kotvan může být rád, že obránce Cabák nastřelil místo poloprázdné klece jeho hruď! Po patnácti vteřinách první velká šance zápasu!

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 3. R. Smetana (Kučera, Špok), 7. Špok (Pokorný), 36. Jurásek (Skočovský), 41. Kučera (Špok, Kříž) – 3. Kabeláč (Pelikán, Chvostek), 52. Vašut (Skaloš, Macháček)


    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Luner) – Skočovský, Kulyk, Směřička, Pokorný, Koukal, Miklík, Polesný – Tomi, Kříž, Špok, Kučera, Smetana R., Škorík, Peš, Kuba, Jurásek, Vrba, Smetana T.
    HK Nový Jičín: Šrámek (Kozák) – Gebauer, Rejžek, Lehečka, Kabeláč, Pelikán, Záhradný, Skaloš, Cabák, Vašut, Sprušil, Putmiorz, Macháček, Gulda, Dusík, Hanák, Vnenk, Zedník, Chvostek, Heža, Uhlár

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Wesley
    bahis siteleri