Znojmo – Moser Medical Graz 99ers 2:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
Moser Medical Graz 99ers
Čtvrtek 21.11.2013, 18:30 • Zimní stadion Znojmo • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:29
    Graz právě vstřelil branku!
    Tak to je pro Znojmo velmi nepříjemné. Z ničeho nic se dostal do situace jeden na jednoho GUILLAUME LEFEBVRE a střelou mezi betony Hoviho, který asi nemá úplně čisté svědomí, vrací svým barvám vedení. Asistence: Mario Scalzo.
     
    52:31
    Graz právě vstřelil branku!
    A je zaděláno na drama. Domácí obraně ujel OLIVIER LATENDRESSE a ukázkovou bekhendovou kličkou překonal Hoviho. Asistence: Kristof Reinthaler.
     
    43:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Dokonalý obraz Znojma, které využívá přesilovou hru. Beránkovu střelu Sabourin jen vyrazil před sebe a pro RICHARDA JARŮŠKA nebyl problém zamést puk do odkryté části klece. Asistence: Petr Beránek a Zdeněk Blatný.
     
    42:39
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo se konečně dočkalo. Petr Beránek si sebral u mantinelu odražený puk a nahodil před bránu, kde číhal RICHARD JARŮŠEK, který lehce tečoval puk za záda Sabourina. Asistence: Petr Beránek a Zdeněk Blatný.
     
    22:22
    Graz právě vstřelil branku!
    Nicméně krátce po návratu vyloučeného znojemského hráče hosté skórují. GREG DAY vyjel zpoza brány a poslal puk mezi betonem a tyčkou do sítě. Asistence: Ryan Kinasewich.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 43. Jarůšek (Beránek, Blatný), 44. Jarůšek (Beránek, Blatný) – 23. Day (Kinasewich), 53. Latendresse (Reinthaler), 58. Lefebvre (Scalzo)


    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi – Pavlikovský, Kolarz, Magovac, Štach, Sova, Bořuta, Müller – Podešva, Blatný, Finsterle – Procházka, Fiala, Havlík – Beroun, Šeda, Beránek – Jarůšek, Bartoš, Novák.
    Moser Medical Graz 99ers: Sabourin – Reinthaler, VanBallegooie, Scalzo, Lassen, Picard, Coulombe – Zusevics, Latendresse, Lefebvre – Ganahl, Day, Kinasewich – Strohmeier, Moderer, Woger – Schiechl, Laritz, Natter.

    Rozhodčí: Erd, Kaspar – Dreier, Ettlmayr