Vítkovice – Sparta 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 2:3 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 1:2 (0:1 po s.n.)
Chomutov – Liberec 2:0 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:0 (kon.) | Třinec – Slavia 5:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
HC VERVA Litvínov
Pátek 22.11.2013, 17:00 • KAJOT ARENA - Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté si ale vedení berou rychle zpět. Obrana Komety dnes nepůsobí nejjistějším dojmem. VIKTOR HÜBL při signalizovaném vyloučení a výhodě ještě dokončil akci a prosadil se střelou z levého kruhu, když mířil prakticky do poloprázdné brány. Asistence: Martin Ručinský.
     
    32:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Opět vyrovnáno. Další závar před bránou už Litvínovští nepřečkali. Francouz ležel bezmocně na zemi a k dorážce se dostal JAN HRUŠKA. Asistence: Vojtěch Němec.
     
    31:01
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Ručinský poslal přesnou přihrávku před bránu na PETERA JÁNSKÉHO a ten už si věděl s touhle lahůdkou rady. Asistence: Martin Ručinský, Viktor Hübl.
     
    26:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno střílí první gól v oslabení v této sezóně. TOMÁŠ SVOBODA ujel litvínovské obraně, marně ho dojížděl Šlégr. Svoboda zakončil bekhendovým blafákem mezi betony Francouze. Bez asistence.
     
    04:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Brněnská obrana teď zaspala a MARTIN RUČINSKÝ jel sám na brankáře Čiliaka a překonal ho střelou na vyrážečku. Litvínov tak poměrně rychle využil přesilovou hru. Bez asistence.
    Marken.cz

    Zdeněk Plánka

    Branky a nahrávky: 27. T. Svoboda, 33. J. Hruška (Němec) – 5. Ručinský, 32. Jánský (Ručinský, Hübl), 34. Hübl (Ručinský)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Nosek, Hanzlík, Kováčik, Kempný, Kuboš, Žižka, Dujsík – H. Zohorna, Čermák (C), Holec – T. Svoboda, Němec, Káňa – Dočekal, J. Hruška, Burian – Jenyš, Koreis, Wasserbauer. Trenéři: Kýhos, Pešout, Beran.
    HC VERVA Litvínov: Francouz (Nechvátal) – Zeman, Stříteský, Šlégr, Gula, Posmyk, Kousalík – Lukeš, Hübl, Jánský – Ručinský, Hanzl, Martynek – Černý, Piroš, Rosa – Trávníček (C), Jurčík, Majdan. Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Björk, Pešina – Barvíř, Lhotský
    bahis siteleri