Vítkovice – Sparta 2:5 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 2:3 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 1:2 (0:1 po s.n.)
Chomutov – Liberec 2:0 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:0 (kon.) | Třinec – Slavia 5:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (2:0, 1:1, 2:1)
HC Slavia Praha
Pátek 22.11.2013, 18:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zničehonic přichází branka Ocelářů a zdá se být rozhodnuto! Celou akci založil brankář Hrubec a puk šel k Peterkovi. Peterek předal DAVIDU KVĚTOŇOVI, jenž se otočil kolem Poletína a trefil se do horní části brány. Furch neměl nárok – 5:2! Asistence: Jan Peterek, Šimon Hrubec.
     
    45:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Také Slavia však na nic nečeká a okamžitě reaguje! Třinecký Krejčí při rozehrávce podklouzl a ztratil puk. Ten se dostal k PAVLU KLHŮFKOVI, který neměl s přesným zakončením do Hrubcovy branky problém – 4:2! Bez asistence.
     
    45:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další brejk Slezanů už byl pro hosty z Prahy smrtící! Květoň s Peterkem znovu ujížděli sami proti jedinému slávistovi. Květoň poslal přesnou žabičku na hůl JANA PETERKA a zkušený matador v pohodě zvýšil na 4:1! Asistence: David Květoň.
     
    35:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané bleskově odpovídají! do výborné pozice se dostal Polanský, který se octl proti Doležalovi v situaci dva na jednoho. Přihrál puk volnému JAKUBU ORSAVOVI, jenž se z první trefil přesně za Furcha – 3:1! Asistence: Jiří Polanský.
     
    35:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní zaslouženě snižují! V posledních minutách zasypali Hrubce sprškou střel, až se jedna z nich ujala! Kolaříkovu ránu Hrubec pouze vyrazil a dorážející VLADIMÍR RŮŽIČKA už síť rozvlnil – 2:1! Asistence: Pavel Kolařík, Lukáš Žejdl.
     
    19:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři podruhé v dnešním utkání udeřili ve vlastním oslabení! Vyhozený kotouč zpracoval svou rukavicí MARTIN ADAMSKÝ, tentokrát se projel pro změnu po pravém křídle, nic zbytečně nevymýšlel a tvrdou ranou propálil Furcha – 2:0! Asistence: Josef Hrabal, Martin Růžička.
     
    08:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec se ujímá vedení ve vlastním oslabení! Chybujícího Šticha obral na modré čáře o puk Martin Růžička a přiklepl jej MARTINU ADAMSKÉMU. Adamský projel po levém křídle zcela sám a s přehledem zavěsil – 1:0! Asistence: Martin Růžička.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 9. Adamský (Martin Růžička), 20. Adamský (Hrabal, Martin Růžička), 36. Orsava (Polanský), 46. Peterek (Květoň), 57. Květoň (Peterek, Hrubec) – 36. V. Růžička (Kolařík, Žejdl), 46. Klhůfek


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Galvas, Hrabal, Linhart, Roth, Kania, Krejčí, Foltýn, Lojek – Varaďa. Bonk (C), Martin Růžička – Adamský, Polanský, Orsava – Rufer, Peterek, Květoň – Rákos, Marek Růžička, Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Slavia Praha: Furch (Svoboda) – Štich, Kadlec (C), Holub, Kolařík, Wharton, Knot, Beňovič – Tomica, Bednář, Skokan – Sklenář, V. Růžička, Žejdl – Poletín, Vrdlovec, Krenželok – Doležal, Klhůfek, Stránský. Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Lacina, Pavlovič – Jindra, Skopal

    Diváci: 3955
    bahis siteleri