Skalica – Žilina 3:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:5 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 22.11.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 18:00.
     
    Pekný piatkový podvečer prajem všetkým fanúšikom ľadového hokeja na Slovensku!

    Čas letí rýchlosťou svetla, pomaličky máme koniec novembra a naša najvyššia hokejová súťaž – Tipsport extraliga dnes napíše už svoje 23. pokračovanie. Na Zvolenskom zimnom štadióne si v repríze minuloročného semifinále sily zmerajú tabuľkoví susedia, domáci tím, HKM ZVOLEN a hostia, ŠHK 37 PIEŠŤANY!

    Skôr ako sa dostaneme k samotnému priebehu zápasu, priblížime si aktuálne dianie u oboch protagonistov dnešného duelu...
     
    HKM ZVOLEN"Bryndziari" sa po príchode trénera Júliusa Šuplera pomaly, ale isto dostávajú do niekdajšej majstrovskej formy a v poslednom období narobili mnoho problémov hlavne súperom z hornej časti tabuľky. Zvolenčania sa momentálne nachádzajú na 7. pozícii a na konte majú 31 bodov. Ich tohtosezónna bilancia je pomerne vyrovnaná: 9 výhier (1 po pp., či sn.) a 10 prehier (1 po pp., či sn.). Aj skóre už majú pozitívne, a síce 58:57. Mužstvu spod Pustého hradu sa v predchádzajúcich zápasoch darilo veľmi dobre. Z posledných piatich duelov zvíťazili 4- krát a prehrali len raz a aj to až po samostatných nájazdoch. Ich malá víťazná séria sa začala stretnutím s lídrom z Košíc (3:1), o dva dni na to porazili ďalšieho favorita – Nitru (4:0), po reprezentačnej prestávke sa tešili v Martine, kde udolovali víťazstvo po predĺžení (3:2) a asi najviac sa všetci zvolenskí fanúšikovia potešili vysokému víťazstvu v tradičnom pohronskom derby proti Banskej Bystrici, ktorú "bryndziari" rozdrvili 8:0! Ich jediná prehra prišla v poslednom odohratom kole v Trenčíne, kde síce HKM viedol už 2:0 a vyzeralo to na ich pohodlné víťazstvo, ale napokon sa im poľavenie nevyplatilo a spod hradu Matúša Čáka si odniesli len bod po prehre 3:4 po samostatných nájazdoch.
    Trénerov zvolenského tímu trápi početná maródka. Dnes budú okrem iných chýbať napríklad Brabenec, Škvaridlo, Mucha a Juraško, tak sú nútení povolávať viacero hráčov zo svojej vlastnej juniorskej liahne. Naopak, k dispozícii už bude Lubor Pokovič. Zaujímavosťou je, že centrom prvého útoku by dnes mal byť mladík Viktor Fekiač a bratia Zuzinovci by mali nastúpiť spolu v jednej útočnej formácii.
     
    ŠHK 37 PIEŠŤANY"Havrani" mali podobne ako domáci hráči slabší štart do sezóny a dlho sa zdržiavali v spodnej časti tabuľky. Prvou zaujímavosťou je, že bilancia posledných desiatich vzájomných zápasov Piešťan aj Zvolena je veľmi podobná. Keď prehral jeden, prehral aj druhý a presne tak je to aj s výhrami. Piešťany majú na konte o bodík viac ako ich dnešný súper (34), ale treba dodať, že hráči ŠHK 37 majú o jeden odohratý zápas viac s HK Orange 20. Ďalšou zaujímavosťou je, že Piešťany inkasovali rovnaký počet gólov ako HKM, ale strelili o gól viac, takže ich skóre je 59:57. Tohtosezónna doterajšia bilancia "havranov" je 9 výhier (1 po predĺžení) a 11 prehier. Zhrnieme si postupne aj ich výsledky z posledných piatich duelov. Najprv prišli podobne ako u Zvolenčanov 4 výhry. Postupne zdolali Martin (4:1), Banskú Bystricu (4:3sn) a tešili sa aj v Trenčíne (0:3) a doma so Žilinou po presvedčivom triumfe 7:2! Ich jediná prehra prišla v poslednom kole, v nedeľu podľahli Skalici tesne 1:2. Dnes majú pred sebou náročnú, no nie nezdolateľnú úlohu, uvidíme ako sa im bude dariť.
     
    Tabuľka Tipsport extraligy pred 23. kolom:


    1. Košice 24 74:47 50
    2. Nitra 23 75:45 48
    3. B. Bystrica 23 61:54 45
    4. Poprad 24 74:68 39
    5. Skalica 24 70:66 36
    6. Piešťany 24 59:57 34
    7. Zvolen 23 58:57 31
    8. Trenčín 24 54:68 28
    9. Martin 23 47:66 28
    10. Žilina 23 65:75 24
    11. SR 20 15 27:61 12
     
    Individuálne štatistiky oboch tímov:


    Percentuálna úspešnosť brankárov:

    Marek Šimko 91,89 (7. miesto) – Tomáš Tomek 92,82 (4. miesto)

    Produktivita obrancov:

    Peter Hraško 5+4 (6. miesto) – Richard Filip 2+5 (19. miesto)

    Kanadské bodovanie:

    Kamil Brabenec 9+15 (4. miesto) – Marek Bartánus 7+9 (23. miesto)
     
    Každý správny fanúšik by si tento zápas určite nemal nechať ujsť naživo, ale pokiaľ Vám nedovolia povinnosti, alebo zdravie sa ho zúčastniť, pozývam Vás na sledovanie nášho online prenosu, kde sa Vám budem snažiť priblížiť všetky viac, či menej dôležité okamihy dnešného stretnutia!

    Z komentátorského kresla Vás zdraví a príjemny športový zážitok praje Jakub Bartko!
     
    Úvodné zostavy:

    HKm Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Hertl, Pichnarčík, Hraško, Platil, Ťavoda, Pokovič, Pospíšil – Chovan (C), Fekiač Viktor, Síkela (A) – Baláž, Zuzin Peter, Zuzin Lubor – Jakubík, Jurík (A), Ďaloga – Urgas

    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) – Cuník, Bučka, Valábik, Brňák, Filip (C), Drgoň, Biro, Hruška – Nemec (A), Melichárek (A), Saliji – Stupka, Holovič, Lušňák – Bartánus, Peško, Ručkay – Románek, Mišura, Haring

    Rozhodca: Orolin – Snášel, Tornay.
     
    Dokáže sa mužstvo spod Pustého hradu, ktoré trápi obrovská maródka, vyrovnať svojmu dnešnému súperovi z Piešťan, ktoré má v kádri viacero zvučných mien ( napr. Lušňák, Bartánus, či Valábik)? Odpoveď na túto otázku nám dá už najbližších minimálne 60 minút dnešného stretnutia!
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:01
    Úvodné buly patrilo domácim hráčom, ale hneď sa previňujú zakázaným uvoľnením, a tak sa hra presunie pred brankára Mareka Šimka a bude sa vhadzovať po jeho pravej ruke.
     
    00:45
    Saliji sa snažil preniknúť do svojho útočného pásma, ale tam bol hneď odzbrojený hráčmi HKM.
     
    01:12
    Peter Zuzin preveril pozornosť brankára Tomáš Tomeka, ten puk vyrazil pre seba, na jeho šťastie tam nebol nikto zo Zvolenčanov, kto by ho doklepol do brány.
     
    02:11
    Marek Bartánus dostal dobrú nahrávku pred Šimka, snažil sa však ešte zbytočne nájsť nejakého svojho spoluhráča a tak sa táto akcia nekončí gólom ani veľkou šancou.
     
    02:37
    Teraz dostal nejpríjemny hit domáci mladík Ivan Jakubík, z ľadu vstáva len za pomoci lekára a svojich spoluhráčov. Verme, že bude v poriadku a bude môcť pokračovať v stretnutí.
     
    03:02
    Matej Síkela vystrašil Tomeka, strelou švihom od modrej čiary, ale tento pokus mieril mimo brány piešťanského gólmana.
     
    03:47
    Jaroslav Obšut na útočnom výlete, s ním však nekorčuľoval do akcie žiadny z jeho spoluhráčov.
     
    04:13
    Bratia Zuzinovci sa snažili natlačiť pred Tomeka, ale vážnejšia šanca na gól z toho nevznikla.
     
    04:40
    V prvých piatich minútach aktívnejší domáci hokejisti, ktorí sa snažia veľa korčuľovať a robia tým problémy pieštanským "havranom".
     
    05:17
    Snahu Viktora Fekiača o prienik do obranného pásma Piešťan zastavuje ofsajdový verdikt.
     
    06:22
    Hráči Piešťan sa teraz sami vyháňajú zo svojho útočného pásma a musia začať novú akciu spoza brány Tomáša Tomeka.
     
    07:23
    Nahodený puk radšej Marek Šimko skryl vo svojej lapačke a prerušil hru.
     
    08:01
    Sledujeme množstvo nepresností a ani jeden z tímov si nevie vytvoriť súvislejšiu akciu.
     
    08:57
    Piešťany dali gól!
    Piešťanci, ako je to už ich zvykom, z ničoho nič strieľajú gól! Václav Stupka vybojoval puk v rohu klziska, tam si ho našiel Marcek Holovič, ktorý ho pekne zadovkou posunul na ľavý kruh úplne voľnému PATRIKOVI LUŠŇÁKOVI a ten z prvej pomedzi Šimkove betóny otvára skóre zápasu! Asistencie: Marcel Holovič, Václav Stupka.
     
    09:25
    A domáci budú mať výhodu presilovej hry, keď si za sekanie odchádza na trestnú sadnúť Richard Filip.
     
    10:32
    Zvolenčania sa síce celý čas držia vo svojom útočnom pásme, ale je to bez akejkoľvek strely, či šance.
     
    11:10
    Konečne prvá väčšia šanca! Ale výbornými dvomi zákrokmi sa prezentoval Tomáš Tomek a tak stále drží vedenie svojho tímu.
     
    11:25
    Piešťany s piatimi hráčmi.
     
    12:35
    Michal Chovan našiel vynikajúcou prihrávkou na druhej strane ihriska Jara Obšuta, ten to však z prvej napálil len mimo Tomekovej brány!
     
    14:01
    Vlado Baláž z bezprostrednej blízkosti triafa len pravý Tomekov betón! Pomaličky sa nám to konečne rozbieha.
     
    14:36
    Tretia zvolenská formácia dokázala zatlačiť Piešťany v ich pásme na dlhší čas, ale odohrávalo sa to predovšetkým po rohoch ihriska a stade nebezpečenstvo nehrozí.
     
    14:45
    Presilovku si zahrajú aj Piešťany. Dve minúty za sekanie dostáva Jaroslav Obšut.
     
    15:29
    Michal Chovan sa teraz obetavo hodil do prihrávky jedného z Piešťancov a Zvolenčania sa oslobodzujú vyhodením puku cez všetky čiary.
     
    16:26
    Veľmi slabá presilovka "havranov", nedokázali si vytvoriť absolútne žiadnu gólovú možnosť.
     
    16:45
    Zvolen s piatimi hráčmi.
     
    17:04
    Ján Románek teraz zahadzuje úplne nemožné!! Stál pred úplne prázdnou bránou a napálil to priamo do brvna! Neuveriteľné.
     
    17:40
    Zvolenčania majú veľký problém sa dostať z pásma a sú pod veľkým tlakom hostí, ktorý sa to snažia páliť z každej pozície.
     
    18:28
    Až teraz sa domáci dostali k puku a môžu založiť nejaký protiútok.
     
    19:29
    Vlado Baláž namiesto toho aby si nakorčuľoval nikým nekrytý do svojho útočného pásma, nechal puk za sebou a tak pripravil svoj tím o sľubnú šancu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Skončila nám prvá tretina dnešného zápasu. Vo Zvolene vidíme veľmi slabučký hokej s množstvom nepresných prihrávok. Aj na góly je to zatiaľ chudobné, videli sme jediný presný zásah, v 9. minúte sa presadil Patrik Lušňák a tak hostia vedú nad Zvolenom 1:0.

    Ďalšia tretina začne približne o 18:44.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:05
    Úspenejší na vhadzovanie v úvode druhej tretiny boli hráči Piešťan a tí sa hneď usadili vo svojom útočnom pásme.
     
    20:42
    Zvolenčania vyhadzujú puk cez všetky čiary, čo znači zakázané uvoľnenie.
     
    21:42
    Lubor Zuzin sa parádne dokázal natlačiť pred Tomekovu bránu, ale jeho strela bola zblokovaná jedným z piešťanských obrancov.
     
    22:04
    Ideálna šanca pre domácich hokejistov vyrovnať stav stretnutia, na trestnú lavicu odchádza po druhýkrát piešťanský kapitán Richard Filip, podrazenie.
     
    22:51
    Michal Chovan príliš dlho miešal puk na svojej hokejke a tak HKM prichádza o pásmo.
     
    23:24
    Peter Hraško si vymenil puk s Jarom Obšutom na modrej čiare a prvý menovaný vyslal tvrdú strelu na Tomeka, ten chytá lapačkou.
     
    23:48
    Peter Hraško opäť pálil od modrej, tentokrát mimo brány.
     
    24:04
    Piešťany s piatimi hráčmi.
     
    24:47
    Andrej Urgas sa dostal k puku hneď po naskočení na ľad, vystrelil bombu od modrej, ale Tomek reflexívne vyráža a stále drží svoj tím nad vodou.
     
    26:08
    Michal Chovan v megašanci sám pred Tomekom, ale už sa ostal do veľkej blízkosti piešťanskeho gólmana a tak nemal veľa priestoru na kvalitné zakončenie!
     
    26:30
    Viktor Fekiač strelou spomedzi kruhov tesne netriafa bránu!
     
    27:20
    Vlado Baláž výborne vystrelil, puk vyrazený Tomekom aj dokorčuľoval ale doraziť ho už nestihol.
     
    27:30
    Zvolen je jednoznačne aktívnejší tímom v tejto tretine, ale bez gólov sa vyhrať nedá. Domáci by si mali dať hlavne pozor, aby zase z ničoho nič neinkasovali po ojedinelom piešťanskom výpade.
     
    28:15
    Michal Chovan strelou spomedzi hosťujúceho obrancu netriafa Tomekovu bránu.
     
    28:57
    Zvolenčania si nerozumeli v rozohrávke a tak sa táto situácia končí odpískaným zakázaným uvoľnením.
     
    29:56
    Michal Chovan teraz strieľal z pravého kruhu, Tomek vyráža vyrážačkou do rohu ihriska.
     
    30:50
    Rýchly protiútok Piešťan sa teraz veľmi ľahko mohol skončiť gólom v sieti vychadnutého Mareka Šimka. Tomáš Brňák našiel skvelou prihrávkou Václava Stupku, ale tento piešťanský útočník nedokázal bekhendom zasunúť puk do brány zvolenského gólmana.
     
    30:50
    Stupka bol hákovaný a tak si dve minúty na trestnej lavici oddýchne Andrej Urgas, hákovanie.
     
    31:54
    Hostia sa za minútu svojej presilovej hry ani len nedostali do útočného pásma.
     
    32:50
    Zvolen s piatimi hráčmi.
     
    32:52
    Jozef Haring z bezprostrednej blízkosti triafa len Šimkove betóny! Skvelý zákrok zvolenského gólmana.
     
    33:12
    Piešťany dali gól!
    Tibor Melichárek vybojoval puk za bránou, natlačil sa pred Šimka, vystrelil a puk sa odrazil od betónov zvolenského brankára priamo na hokejku VLADIMÍRA NEMCA a ten už nemal problém poslať puk do prázdnej brány! Asistencie: Tibor Melichárek, Matej Cuník.
     
    34:34
    Domáci hráči sú síce v tejto tretine aktívnejší, napriek tomu sú to oni, ktorí opäť inkasovali a tak prehrávajú už o dva góly a budú to mať veľmi ťažké.
     
    35:28
    Marek Bartánus v dvoch skvelých šanciach ale v oboch ho vychytal výborný Šimko!
     
    36:20
    Zvolenskí fanúšikovia si teraz pýtali odpískanie faulu na Martina Ďalogu, píšťalka hlavného rozhodcu však nevydala žiadny zvuk a tak pokračujeme v hre.
     
    37:04
    Ďalšie nedorozumenie domácich hráčov a opäť zakázané uvoľnenie.
     
    37:59
    Piešťany dali gól!
    A Piešťany už vedú trojgólovým rozdielom. Puk sa dostal od Michala Peška k MAREKOVI BARTÁNUSOVI a ten nenápadnou strelou z ľavého kruhu k ľavej tyčke zvyšuje skóre dnešného duelu. Asistencie: Michal Peško.
     
    38:53
    Zvolenčania síce sympaticky bojujú o každý kúsok ľadu, ale ťažko sa bojovnosťou nahrádza kvalita.
     
    39:30
    Piešťany trávia poslednú minútu v obrannom pásme domácich, ale hrajú to len po rohoch a viac menej len dohrávajú túto tretinu.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Skončila nám aj druhá tretina dnešného stretnutia. Prvú polovicu boli aktívnejší jednoznačne domáci, to im však nijak nepomohlo a z gólov sa tešili len hostia z Piešťan. V 34. minúte dával na 2:0 Vladimir Nemec a na rozdiel troch gólov zvyšoval v 38. minúte Marek Bartánus. Po dvoch tretinách tak svieti na svetelnej tabuli skóre 0:3 v prospech hostí.

    Ďalšia tretina začne približne o 19:31.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:31
    Hneď v prvej minúte tretej tretiny odchádza na trestnú lavicu Vladislav Baláž za sekanie!
     
    41:20
    Piešťany roztočili veľký kolotoč pred brankárom Šimkom!
     
    41:39
    Piešťany dali gól!
    Veľký tlak hostí je okorenený gólom, Marcel Holovič vystrelil na Šimka, ktorý puk len reflexívne vyrazil, pred domácou bránou si ho najrýchlejšie našiel Patrik Lušňák a strieľa tak svoj druhý gól. Asistencie: Marcel Holovič, Boris Valábik.
     
    42:20
    Hostí gól povzbudil a snažia sa pridať ďalší a to už by bol dosť debakel a popravde, domáci by si to nezaslúžili.
     
    44:10
    Na mužstve HKM sa naplno začína odzrkadľovať veľká maródka a nezohratosť momentálne zložených formácii.
     
    44:40
    Tomáš Brňák vo veľkej šanci, výborný zákrok Šimka betónmi!
     
    45:31
    Domáci trošičku zvýšili tempo a snažia sa streliť aspoň čestný gólik, ale dnes im to vôbec nejde.
     
    46:16
    Útočnú snahu hostí zastavuje odpískaný ofsajd.
     
    46:46
    Krásny hit Petra Hraška na hosťujúceho kapitána Richarda Filipa!
     
    47:25
    Andrej Urgas mal pred sebou už len brankára Tomáša Tomeka, ale puk sa mu v poslednej chvíli skĺzol z hokejky.
     
    48:17
    Dnešné stretnutie sleduje 1 733 divákov.
     
    48:40
    Strela od jedného z piešťanských obrancov, Šimko chytá lapačkou a prerušuje hru.
     
    49:55
    Marek Bartánus sa výborne preštrikoval cez troch hráčov Zvolena až do útočného pásma, ale tam už nič nevymyslel a puk mu bol odobratý.
     
    51:15
    Zvolen dal gól!
    Predsa len sa domáci dočkali a treba povedať, že zaslúženého gólu! Michal Chovan získal puk za svojou bránou, spravil dve efektné kľučky v strede ihriska, naviazal na seba troch hráčov Piešťan, skvelo nahral na pravú stranu VLADISLAVOVI BALÁŽOVI a ten strelou k ľavej tyčke znižuje nepriaznivé skóre na 1:4 z pohľadu domácich. Asistencie: Michal Chovan.
     
    51:37
    Matej Cuník odchádza odchádza na dve minúty na trestnú lavicu, krosček.
     
    51:55
    Piešťany dali gól!
    Nie, nepomýlil som sa vážení priatelia! Aj keď výhody početnej výhody majú domáci hráči, gól strieľajú hostia a bol teda naozaj parádny! Nádherná individuálna akcia TIBORA MELICHÁRKA, ktorý si prebral puk vo vlastnom pásme, prekorčuľoval celé ihrisko, oklamal gólmana Mareka Šimka, ktorý si myslela, že Melichárek bude strieľať, ten sa však obkrúžil okolo zvolenskej brány a poslal do nej bez problémov puk. Bez asistencie.
     
    53:24
    Zvolenčania sa usadili v útočnom pásme, skúšajú to viacerími pokusmi, ale neúspešne a na viac ako jeden gól sa v dnešnom zápase asi nezmôžu.
     
    53:37
    Zvolen s piatimi hráčmi.
     
    54:02
    Puk končí v hľadisku, vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    54:25
    Richard Filip to skúšal propagačnou strelou od modrej čiary, Šimko bol tentokrát pripravený.
     
    54:32
    Nepríjemny a nečistý hit Mateja Cuníka na Vlada Baláža pri striedačke domácich a bude ocenený dvomi minútami.
     
    54:32
    Tak nakoniec je z toho trest 5 minút + do konca stretnutia za napadnutie a domáci budú hrať takmer do konca presilovú hru.
     
    54:32
    Na ľade je aj krv, ktorú musia zvolenskí ľadarí čo najskôr odpratať a tak sa nám chvíľu nehrá.
     
    54:44
    Michal Pospíšil napálil puk len na plexisklo za Tomekovou bránou.
     
    55:16
    Tibor Melichárek mohol byť hrdinom dnešného stretnutia, takmer strelil svoj druhý gól v oslabení! Marek Šimko ho však vychytal.
     
    55:50
    Prečíslenie traja na jedného ale Vladimír Nemec netriafa úplne prázdnu zvolenskú bránu, je z toho len pravá tyčka!
     
    56:24
    Príde mi to teraz, akoby presilovku nehrali domáci, ale hostia.
     
    57:14
    Veľmi slabá presilovka Zvolena, Piešťany sa výborne bránia a s pokojom kontrulujú priebeh dnešného stretnutia.
     
    58:42
    Zápas sa nám už len dohráva, nemyslím si, žeby sme ešte vo Zvolene dnes videli nejaké góly.
     
    59:08
    Strela Jána Ťavodu končí na ochrannej sieti.
     
    59:23
    Hráči HKM trávia čas vo svojom útočnom pásme, ale všetko to hrajú po rohoch a stade sa góly dávajú málokedy.
     
    59:32
    Piešťany s piatimi hráčmi.
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    Skončil sa nám zápas, v ktorom značne oslabení domáci podľali piešťanským "havranom" presvedčivo 1:5. Hráči HKM mali v zápase aj svetlé chvíľky ale kvalita bola jednoznačne na strane hostí. Uvidíme, kedy budú môcť zvolenskí tréneri počítať s viacerími uzdravenými hráčmi do zostavy. Ďakujem Vám za pozornosť a teším sa na stretnutie s Vami pri ďalších prenosoch zo zvolenského zimného štadióna. Pekný víkend. (20:06:27)

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 52. Baláž (Chovan) – 9. Lušňák (Holovič, Stupka), 34. Nemec (Melichárek, Cuník), 38. Bartánus (Peško), 42. Lušňák (Holovič, Valábik), 52. Melichárek


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Hertl, Pichnarčík, Hraško, Platil, Ťavoda, Pokovič, Pospíšil – Chovan (C), Fekiač Viktor, Síkela (A) – Baláž, Zuzin Peter, Zuzin Lubor – Jakubík, Jurík (A), Ďaloga – Urgas
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) – Cuník, Bučka, Valábik, Brňák, Filip (C), Drgoň, Biro, Hruška – Nemec (A), Melichárek (A), Saliji – Stupka, Holovič, Lušňák – Bartánus, Peško, Ručkay – Románek, Mišura, Haring

    Rozhodčí: Orolin – Snášel, Tornay

    Diváci: 1 733
    bahis siteleri