Skalica – Žilina 3:2 (kon.) | Poprad – Trenčín 5:4 (po pr.) | Nitra – Martin 3:1 (kon.)
Zvolen – Piešťany 1:5 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 4:1 (kon.)
konec
HKM Zvolen
1:5 (0:1, 0:2, 1:2)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 22.11.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    51:55
    Piešťany dali gól!
    Nie, nepomýlil som sa vážení priatelia! Aj keď výhody početnej výhody majú domáci hráči, gól strieľajú hostia a bol teda naozaj parádny! Nádherná individuálna akcia TIBORA MELICHÁRKA, ktorý si prebral puk vo vlastnom pásme, prekorčuľoval celé ihrisko, oklamal gólmana Mareka Šimka, ktorý si myslela, že Melichárek bude strieľať, ten sa však obkrúžil okolo zvolenskej brány a poslal do nej bez problémov puk. Bez asistencie.
     
    51:15
    Zvolen dal gól!
    Predsa len sa domáci dočkali a treba povedať, že zaslúženého gólu! Michal Chovan získal puk za svojou bránou, spravil dve efektné kľučky v strede ihriska, naviazal na seba troch hráčov Piešťan, skvelo nahral na pravú stranu VLADISLAVOVI BALÁŽOVI a ten strelou k ľavej tyčke znižuje nepriaznivé skóre na 1:4 z pohľadu domácich. Asistencie: Michal Chovan.
     
    41:39
    Piešťany dali gól!
    Veľký tlak hostí je okorenený gólom, Marcel Holovič vystrelil na Šimka, ktorý puk len reflexívne vyrazil, pred domácou bránou si ho najrýchlejšie našiel Patrik Lušňák a strieľa tak svoj druhý gól. Asistencie: Marcel Holovič, Boris Valábik.
     
    37:59
    Piešťany dali gól!
    A Piešťany už vedú trojgólovým rozdielom. Puk sa dostal od Michala Peška k MAREKOVI BARTÁNUSOVI a ten nenápadnou strelou z ľavého kruhu k ľavej tyčke zvyšuje skóre dnešného duelu. Asistencie: Michal Peško.
     
    33:12
    Piešťany dali gól!
    Tibor Melichárek vybojoval puk za bránou, natlačil sa pred Šimka, vystrelil a puk sa odrazil od betónov zvolenského brankára priamo na hokejku VLADIMÍRA NEMCA a ten už nemal problém poslať puk do prázdnej brány! Asistencie: Tibor Melichárek, Matej Cuník.
     
    08:57
    Piešťany dali gól!
    Piešťanci, ako je to už ich zvykom, z ničoho nič strieľajú gól! Václav Stupka vybojoval puk v rohu klziska, tam si ho našiel Marcek Holovič, ktorý ho pekne zadovkou posunul na ľavý kruh úplne voľnému PATRIKOVI LUŠŇÁKOVI a ten z prvej pomedzi Šimkove betóny otvára skóre zápasu! Asistencie: Marcel Holovič, Václav Stupka.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 52. Baláž (Chovan) – 9. Lušňák (Holovič, Stupka), 34. Nemec (Melichárek, Cuník), 38. Bartánus (Peško), 42. Lušňák (Holovič, Valábik), 52. Melichárek


    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Obšut, Hertl, Pichnarčík, Hraško, Platil, Ťavoda, Pokovič, Pospíšil – Chovan (C), Fekiač Viktor, Síkela (A) – Baláž, Zuzin Peter, Zuzin Lubor – Jakubík, Jurík (A), Ďaloga – Urgas
    ŠHK 37 Piešťany: Tomek (Ondrejka) – Cuník, Bučka, Valábik, Brňák, Filip (C), Drgoň, Biro, Hruška – Nemec (A), Melichárek (A), Saliji – Stupka, Holovič, Lušňák – Bartánus, Peško, Ručkay – Románek, Mišura, Haring

    Rozhodčí: Orolin – Snášel, Tornay

    Diváci: 1 733
    bahis siteleri