Kometa Brno – Jihlava 3:1 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 6:3 (kon.) | Třinec – Slavia 2:3 (0:1 po s.n.)
Vsetín – Liberec 6:3 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:4 (kon.) | Olomouc – Č. Budějovice 2:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:3 (0:2, 0:1, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Pátek 22.11.2013, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    48:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti během necelé minuty a půl snižují na rozdíl jediné branky, do konce zápasu navíc zbývá ještě něco přes deset minut. Beták zamotal hlavy všem obráncům soupeře a kotouč předložil volnému LUKÁŠI KRÁLÍKOVI, který se tentokrát prosadil. Asistence: Šimon Beták, Aleš Jergl.
     
    47:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se konečně dočkali. Na pravém kruhu získal kotouč DAVID BRANČÍK, který se zbavil obránce a střelou po ledě poslal kotouč za záda Gáby. Asistence: Lukáš Králík.
     
    38:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Třetí rána pro domácí přichází v závěru druhé části. Hosté se díky zaváhání domácí pětice mohli vrhnout do přečíslení dvou na jednoho, ve kterém Švec předložil puk na hůl JIŘÍHO SMEJKALA. Hostující útočník blafákem poslal gólmana Mory k zemi a zakončil. Asistence: Emil Švec.
     
    09:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Mužstvo z jihu Čech se prosazuje i ve své druhé početní výhodě a nad svým soupeřem už vedou o dvě branky. Za záda domácího brankáře se trefil JIŘÍ SMEJKAL. Asistence: Martin Záhora, Petr Janásek.
     
    03:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hostující celek se přeci jen ujímá vedení. V přesilové hře poslal Pašek kotouč před domácí klec, kde jej převzal RADEK PROKEŠ. Útočník Jihočechů si položil brankáře Mory a bekhendem poslal kotouč za jeho záda. Asistence: Václav Pašek, René Piegl.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 48. Brančík (Králík), 49. Králík (Beták, Jergl) – 4. Prokeš (Pašek, Peigl), 10. Smejkal (Záhora, Janásek), 39. Smejkal (Švec)


    HC Olomouc: Kochta (Slezák) – Škůrek, Hradil, Kraigher, Brančík, Soukal, Rašner, Nesvadba, Bradnýs – Markl, Bauer, Jergl, Kocián, Rajnoch, Konečný, Králík, Ostřanský (C), Beták, Zezula, Nedopil, Hánl.
    HC Motor České Budějovice: Gába (Kadlec L.) – Škopek, Pícha, Janásek, Kadlec A., Břečka, Piegl, Kohút, Kupčík – Prokeš, Švec, Smejkal, Záhora (C), Michálek, Ciboch, Vácha, Březina, Pašek, Brabec, Ruda, Salák.

    Rozhodčí: Vaněk – Bryška, Velinský
    bahis siteleri