Chomutov – Ústí n/L 11:1 (kon.) | Vsetín – Vítkovice 2:6 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 3:0 (kon.)
Hr. Králové – Písek 1:2 (0:1 po s.n.) | HC Plzeň – Sparta 7:6 (kon.) | Poruba 2011 – Havířov 6:3 (kon.)
HC Litvínov – Kladno 3:8 (kon.) | Slavia – Jihlava 3:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 4:1 (kon.)
Č. Budějovice – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
11:1 (6:0, 3:1, 2:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 22.11.2013, 12:15 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přidali ještě jednu branku. JAKUB MELIŠKO se vydal do útočného pásma,objel bránu a zasunul puk k tyči, kam se Kosina nestihl přemístit. Bez asistence.
     
    49:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak desátý gól do sítě Lvů nakonec padl. Na červené čáře přebral puk RADEK VESELÝ, důrazem se dostal za obránce a kličkou tentokrát do forhendu překonal Kosinu počtvrté. Asistence: Aleš Macháček.
     
    39:15
    Piráti právě vstřelili branku!
    Devátou branku v síti Lvů zajistil DAVID KAŠE, který v brankovišti zužitkoval přihrávku zpoza brány v podání Petra Macháčka. Asistence: Petr Macháček.
     
    31:46
    Jaroslav Benda (UNL) – dvě minuty za pád pod nohy.
     
    31:25
    Ústečtí Lvi právě vstřelili branku!
    Tak nakonec se dočkali i hosté. Po přihrávce Václava Melichara dostal poprvé puk za záda brankáře Lukeše ONDŘEJ KOPTA a snížil tak na 1:8 z pohledu hostů. Asistence: Václav Melichar.
     
    26:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další hattrick v týmu Chomutova. Tentokrát si ho připisuje MICHAL KAŠPAR, který si chytře počkal na odražený puk a z otočky ho poslal k pravé tyči. Asistence: Michal Kozák.
     
    22:40
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tomáš Adámek ujel do dalšího brejku ve dvou proti jedinému obránci, přihrál PETRU MACHÁČKOVI a ten výstavní střelou do pravého horního rohu Kosinovy brány završil hattrick. Asistence: Tomáš Adámek, Michal Kašpar.
     
    19:53
    Wágner měl na holi druhý gól, Zvědělík ale předvedl fantastický semafor.
     
    19:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    FRANTIŠEK WÁGNER byl opět rychlejší, že obránci a dalším bekhendovým blafákem si vychutnal Zvědělíka. Asistence: David Kaše.
     
    15:48
    Piráti právě vstřelili branku!
    František Wágner vypíchl kotouč, do tandemu mu najel MICHAL KAŠPAR a první jmenovaný mu poslal skvělou přihrávku, kterou si Kašpar ještě sklepl do bekhendu a zvýšil v oslabení svým druhým gólem na 5:0. Asistence: František Wágner.
     
    14:37
    První vyloučení. Martin Strunz (CHM) – 2 minuty za podražení.
     
    10:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov svého soupeře drtí. Obrana opět zaspala a domácí jeli ve třech proti jednomu. Tomáš Adámek posunul puk dopředu Františku Wágnerovi, ten se neunáhlil a počkal s přihrávkou na ten pravý okamžik. Připravil tak MICHALU KAŠPAROVI perfektní střeleckou pozici a ten tak mohl jen doklepnout puk do sítě. Asistence: František Wágner, Tomáš Adámek.
     
    08:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další gól z brejku. Tentokrát nepozorným obráncům ujel PETR MACHÁČEK, který vystřelil přesně k pravě tyči Zvědělíkovy brány a Piráti tak vedou už o tři góly. Asistence: David Kaše, Daniel Novák.
     
    07:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    TOMÁŠ ADÁMEK se chopil kotouče ve středním pásmu, ujel za obránce a perfektním bekhendovým blafákem zvýšil na 2:0! Asistence: František Wágner, Michal Kašpar.
     
    03:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hezká kombinace Pirátů. Petr Macháček vystřelil těsně mimo, puk se odrazil k Tomu Polákovi, který ho vrátil zpátky před prázdnou bránu PETRU MACHÁČKOVI, který ho neomylně zametl do sítě. Asistence: Tom Polák.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 4. Petr Macháček (Polák), 8. Adámek (Wágner, Kašpar), 9. Petr Macháček (David Kaše, Novák), 10. Kašpar (Wágner, Adámek), 16. Kašpar (Wágner), 20. Wágner (Kaše), 23. Petr Macháček (Adámek, Kašpar), 27. Kašpar (Kozák), 40. Kaše (Petr Macháček), 50. Veselý (Aleš Macháček), 60. Meliško – 32. Kopta (Melichar)


    Piráti Chomutov: Lukeš – Meliško, Páleník, Novák, Hlaváček, Kozák – Polák, A. Macháček, Kašpar, Dimitrov, Adámek, Veselý, P. Macháček, Rohla, Toman, D. Kaše, Wágner, Strunz.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Zvědělík (20. Kosina) – Hucek, Benda, Loukota, Michajličenko, Melichar – Kašek, Koval, Drha, Macek, Kopta, Rubeš, Tůma, Zdvořáček, Amirov, Ozom.

    Rozhodčí: Hlinka – Koskuba, Šuja
    bahis siteleri