Barcelona – Granada 4:0 (kon.) | Real Sociedad – Celta Vigo 4:3 (kon.) | Almería – Real Madrid 0:5 (kon.)
Atlético – Getafe 7:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
4:3 (1:2)
Celta de Vigo
Sobota 23.11.2013, 18:00 • Anoeta, San Sebastián • Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    81
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    CARLOS VELA střílí svůj čtvrtý gól v utkání! Neuvěřitelné! Po přihrávce Griezmanna se natlačil před obránce a znovu z prostoru na hranici malého vápna nemá problém dopravit míč do sítě! 4:3.
     
    78
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Po ní se ke střele nedostali, přesto však ještě založili další akci, ze které padá branka! CARLOS VELA po ní zkompletovává hattrick. Díky Bergarově rychlé přihrávce se bývalý útočník Arsenalu hravě dostal k míči a z pozice pár metrů před bránou nemá problém. Je vyrovnáno. 3:3!
     
    61
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    CARLOS VELA střílí kontaktní branku. Po Castrově centru si naběhl před bránu, odkud na přední tyči opět hlavičkou slaví branku! 2:3.
     
    56
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    RAFINHA využil nedůslednosti obránců domácích a hlavičkou jim vypíchl míč. Následně pak z hranice 15 metrů zamířil z voleje parádní trefou k pravé tyčce, kde brankář Bravo neměl šanci. Stav utkání se tak mění na 1:3!
     
    28
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    A hosté jdou do vedení! ÁLEX LÓPEZ jen potvrzuje svou super formu a přidává již svůj pátý gól v sezóně. Po nádherné přihrávce za obranu do běhu od Fernándeze z 14 metrů přesně posílá míč k tyčce, kde Bravo nemá nárok. 1:2!
     
    23
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. Na Jonhyho centr si nejvýše naskočil RAFINHA, jenž z malého vápna poslal nechytatelnou hlavičku. 1:1!
     
    6
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Griezmann zachytil na hranici šestnáctky hostů jejich vlastní rozehrávku. To následně potrestal přihrávkou do běhu de la Bellovi, jenž našel před bránou osamoceného hráče jménem CARLOS VELA a ten nemá problém uklidit míč na přední tyč! 1:0!

    Jakub Martiňák

    Branky: 6. Vela (de la Bella), 61. Vela, 78. Vela (Bergara), 81. Vela (Griezmann) – 23. Rafinha, 28. Á. López (Augusto Fernández), 56. Rafinha

    Karty:   68. Prieto (RSC), 70. Bergara (RSC), 74. Griezmann (RSC) – 24. Cabral (CVG), 31. Fontàs (CVG), 68. Y. Rodríguez (CVG)   65. Fontàs (CVG)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – Zaldúa (80. Ros), M. González (66. Agirretxe), I. Martínez, de la Bella – G. Castro, Bergara, Prieto (C), Zurutuza (38. Pardo), Griezmann – Vela.
    Náhradníci: Zubikarai – Ansotegi, Ángel, Pardo, Ros, Seferović, Agirretxe.

    Celta de Vigo: Y. Rodríguez – Mallo (C), Cabral, Aurtenetxe, Castro – Fontàs, Á. López, Rafinha – Augusto Fernández, Charles (72. Mina), Nolito (70. Costas).
    Náhradníci: S. Álvarez – Costas, Madinda, Orellana, Toni, Krohn-Dehli, Mina.

    Rozhodčí: Muñiz Fernández
    bahis siteleri