Hamburg – Hannover 3:1 (kon.) | W. Brémy – Mohuč 2:3 (kon.)
konec
Hamburger SV
3:1 (1:1)
Hannover 96
Neděle 24.11.2013, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Badelj svou bojovností vybojoval míč pro Beistera, jenž doběhl po šestnáctku, přihrávkou do strany našel HAKANA ÇALHANOĞLUA a ten uklidil míč k zadní tyči. Zdá se být rozhodnuto.
     
    46
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhé půle si domácí ani nemohli přát! Westermann dostal dostatek prostoru na pravé straně, odcentroval do šestnáctky, MAXIMILIAN BEISTER si našel místo Sakajem se Saném a hlavičkou k levé tyči překonal marně se natahujícího Zielera.
     
    31
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem velice rychle srovnávají. Zieler vyrazil Çalhanoğlův centr před šestnáctkou, kde se do něj z voleje opřel MILAN BADELJ a krásnou technickou střelou vrátil míč do branky.
     
    28
    Hannover právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácích připravila první gól utkání pro SZABOLCSE HUSZTIHO. Ten využil toho, že se Rincón nesrovnal s Adlerovou přihrávkou, obral jej o míč a podél domácího brankáře otevřel gólový účet tohoto odpoledne.

    Daniel Polách

    Branky: 31. Badelj, 46. Beister (Westermann), 84. Çalhanoğlu (Beister) – 28. Huszti

    Karty:   26. Beister (HAM), 75. Badelj (HAM), 81. Iličević (HAM) – 38. Schulz (HAN), 60. Sané (HAN), 90+3. Huszti (HAN)   90. Sané (HAN)


    Hamburger SV: Adler – Westermann, Tah, Djourou, Jansen (C) – Beister (88. Zoua), Badelj, Çalhanoğlu, Rincón, Iličević – Lasogga.
    Náhradníci: Drobný – Mancienne, Sobiech, Tesche, Kačar, Rudņevs, Zoua.

    Hannover 96: Zieler – Sakaj, Sané, Schulz (74. Hoffmann), Prib (60. Sobiech) – Schlaudraff (C), Andreasen, Stindl (C) (21. Pocognoli), Schmiedebach, Huszti – Diouf.
    Náhradníci: Miller – Cherundolo, Pocognoli, Hoffmann, Bittencourt, Sobiech, Kadah.

    Rozhodčí: Fritz – Staal, Seidel
    bahis siteleri