Hamburg – Hannover 3:1 (kon.) | W. Brémy – Mohuč 2:3 (kon.)
konec
Hamburger SV
3:1 (1:1)
Hannover 96
Neděle 24.11.2013, 15:30 • Imtech Arena, Hamburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Szabolcs Huszti ještě předtím ve středovém kruhu přerušil postup Iličeviće a je za to pokutován žlutou kartou.
     
    90
    Salif Sané zvedl příliš vysoko nohu při snaze zahrát míč proti Westermannovi a po druhé žluté kartě míří do sprch. Toto bylo velmi zbytečné.
     
    88
    Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Maximilian Beister, přichází Jacques Zoua.
     
    84
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Badelj svou bojovností vybojoval míč pro Beistera, jenž doběhl po šestnáctku, přihrávkou do strany našel HAKANA ÇALHANOĞLUA a ten uklidil míč k zadní tyči. Zdá se být rozhodnuto.
     
    81
    Ivo Iličević bere žlutou kartu s úsměvem.
     
    75
    Milan Badelj je za předešlý faul ve středovém kruhu na Dioufa oceněn žlutou kartou.
     
    74
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Christian Schulz, přichází Andre Hoffmann.
     
    64
    Diouf si zpracoval Schlaudraffův centr na značce pokutového kopu a následně z otočky vypálil jen do Djouroua, jenž v těžké chvíli srazil míč na rohový kop!
     
    60
    Iličević se s velkou odvahou zmocnil míče proti Salifu Sanému, jenž jej následně dohnal a žlutým zákrokem poslal k zemi.
     
    60
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Edgar Prib, přichází Artur Sobiech.
     
    51
    Nakonec si také počkal na Çalhanoğlův centr k přední tyči a pohotovou hlavičkou donutil Zielera k ještě pohotovějšímu zákroku!
     
    47
    Lasogga zády mohl přidat třetí branku! Domácí útočník si zpracoval míč za obranou, nicméně doběhl jej Schulz a vyrušil jej natolik, že Lasogga ve skluzu zakončil vedle.
     
    46
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhé půle si domácí ani nemohli přát! Westermann dostal dostatek prostoru na pravé straně, odcentroval do šestnáctky, MAXIMILIAN BEISTER si našel místo Sakajem se Saném a hlavičkou k levé tyči překonal marně se natahujícího Zielera.
     
    43
    Tah si naskočil na Çalhanoğlův centr a hlavou jej poslal opravdu velmi těsně vedle levé hannoverské tyče! Zieler by byl bez šance a musel by se spolehnout na pomoc spoluhráče postaveného u brankové konstrukce.
     
    38
    Prib uklouzl ve středovém kruhu a ztratil tak míč, který následně ihned putoval k Lasoggovi, jehož na poslední chvíli i za cenu žluté karty zastavil Christian Schulz.
     
    32
    Zieler hned v další minutě musel velice rychle na zem, protože Lasoggova střela z okraje šestnáctky směřovala na jeho zadní tyč, odkud ji hannoverský brankář vyrazil na rohový kop!
     
    31
    Hamburg právě vstřelil branku!
    Domácí ovšem velice rychle srovnávají. Zieler vyrazil Çalhanoğlův centr před šestnáctkou, kde se do něj z voleje opřel MILAN BADELJ a krásnou technickou střelou vrátil míč do branky.
     
    28
    Hannover právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba domácích připravila první gól utkání pro SZABOLCSE HUSZTIHO. Ten využil toho, že se Rincón nesrovnal s Adlerovou přihrávkou, obral jej o míč a podél domácího brankáře otevřel gólový účet tohoto odpoledne.
     
    26
    Maximilian Beister pak na druhé straně pomohl k zemi Pocognolimu a je za to oceněn první žlutou kartou dnešního střetnutí.
     
    21
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází Sébastien Pocognoli.
     
    14
    Sané zahrál na hraně pravidel před svou šestnáctkou, sudí Fritz ale nechal hru pokračovat a HSV si tak muselo vybojovat míč znovu, čehož využil Lasogga, dostal se s trochou štěstí před Zielera a v poměrně dobré pozici trefil pouze jeho pravou nohu!

    Daniel Polách

    Branky: 31. Badelj, 46. Beister (Westermann), 84. Çalhanoğlu (Beister) – 28. Huszti

    Karty:   26. Beister (HAM), 75. Badelj (HAM), 81. Iličević (HAM) – 38. Schulz (HAN), 60. Sané (HAN), 90+3. Huszti (HAN)   90. Sané (HAN)


    Hamburger SV: Adler – Westermann, Tah, Djourou, Jansen (C) – Beister (88. Zoua), Badelj, Çalhanoğlu, Rincón, Iličević – Lasogga.
    Náhradníci: Drobný – Mancienne, Sobiech, Tesche, Kačar, Rudņevs, Zoua.

    Hannover 96: Zieler – Sakaj, Sané, Schulz (74. Hoffmann), Prib (60. Sobiech) – Schlaudraff (C), Andreasen, Stindl (C) (21. Pocognoli), Schmiedebach, Huszti – Diouf.
    Náhradníci: Miller – Cherundolo, Pocognoli, Hoffmann, Bittencourt, Sobiech, Kadah.

    Rozhodčí: Fritz – Staal, Seidel
    bahis siteleri